Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.08.2007 21:59    #65781     Sufler - Porady do gry - "Maly budzet transferowy"
zdobylem 4 razy mistrza anglii i wygralem 3 razy lige mistrzow.

msinter Młody aktywista

Można zgłaszać juniorów, ale normlanie tego kluby nie robią, ponieważ juniorzy mogą grać w LM, mimo że nie są na liście zgłoszonych zawodników...

pawelek17 Młody aktywista

przyznam Ci rację Kyczy bo ja nie byłem pewien czy się liczą :) może to chodzi o graczy z nie twojego klubu ??

Tores ReDevil Młody aktywista

Gram hiszpańskim klubem i mam bardzo poważny problem ze zgłoszeniem zawodników do LM. Wychowanków jakoś się załatwiło, ale nie mogę "obejść" 8 piłkarzy wyszkolonych przed 20 rokiem zycia w lidze :( Asystent i urlop też nic nie pomaga :( POMOCY.

pawelek17 Młody aktywista

17.08.2007 21:29    #65785     Sufler - Porady do gry - Ultimatum
ja niedawno zacząłem grać wisła kraków i na początku miałem 2 mln zł na transfery a gdy postawiłem ultimatum zarządowi to dali mi coś około 23 mln złotych, albo jak grałem Aston Villa
i stawiałem ultimatum zarządowi to w 75% zawsze zgadzali się na to co Chciałem

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

17.08.2007 21:28    #65786     Sufler - Porady do gry - Ultimatum
Ja kiedyś grałem Barceloną i dużo wygrywałem i kiedy złożyłem ultimatum zarząd mnie nie zwolnił jednakże nie spełnił też mojego ultimatum.
Mam nadzieję że pomogłem.
Jesteśmy tu aby pomagać...

kyczy7 Przodownik pracy

Klub fillalny :) ( lub patronacki ) - biore tu fakt ze grasz jakims gorszym klubem bo nie sadze aby ekipa z wyższej półki miała problemy płacowe ;) - Man Utd, Liverpool, Chelsea :) postaraj sie xD Jak grasz POL liga to zgłaszaja sie angielskie kluby ( grałem widzewem i miałem jako klub patronacki / filalny The Reds ). Do tego tak jak przedmówcy powiedzieli : springi z silnymi ekipami naprawde dużo daja xD Radze Ci : pozwalniaj niepotrzebnych graczy i nie bój sie rekompensaty ! :) bedziesz miał budżet na plusie , kilka sukcesów i stan konta również sie podniesie xD

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

17.08.2007 20:51    #65788     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
przemekk moze jeszcze wygrałeś z Fulham 1:0 ?? nie no normlanie gratuluję,jesteś cudowny...podaj w wersję jaką grasz i jaki sezon o ile możesz

kyczy7 Przodownik pracy

17.08.2007 20:49    #65789     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
przemek jak mozesz to poprosze o info :

- sezon
- budżet w bieżacym sezonie
- stan konta
- podstawowa 11
- ciekawe screeny :)

Nieźle nieźle :) składzik kozacki xD Tak dalej ... mam chec zagrac wiekszym klubem ale boje sie tego ogromengo bogactawa , po prostu za duzo grajków do kupienia ...

kyczy7 Przodownik pracy

17.08.2007 19:23    #65790     Sufler - Porady do gry - "Maly budzet transferowy"
mareczek : napisał ze manu :) Manchester United ! :)
Actimel : ma 150 mln zł a nie 400 mln w nieokreślonej walucie

Powracjac do konkretu : Zarzad bywa skąpy :) - moze zdecydowali ze nie potrzebujesz wzmocnień i daja Ci az tak ogromengo budzetu ? ;> Możliwe ze przekraczasz budżet ale płacowy i klub ma stan konta na minusie ...
Bedziesz mógł liczyc na wiele wiekszy : mój kumpel grał Legia , poczym zwolnił sie z niej i zatraudnił w jakimś II ligowym klubie angielskim ( odpowiednik III POL ligi ) , przeszedł potem do Birmingham a nastepnie do Czerowych Diabłów :) tam miał budżet powyżej 1 mld zł !!! ( to był cos po piatym sezonie już )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.