Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.08.2007 12:01    #65771     Sufler - Porady do gry - Czy ma to jakiś wpływ?
Wątpię w to, że Real zaproponował mniejszą pensję tymbardziej, że ja na transfery mam mało jak na taki klub jakim jest Roma. Dostałem tylko 2 mln funtów... co to jest :P Ani jeden ani drugi nie grali z nim w klubie :D

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

18.08.2007 11:59    #65772     Sufler - Porady do gry - Czy ma to jakiś wpływ?
mogło to mieć wpływ,a tym bardziej jeżeli którychś z twoich zawodników występował wcześniej w drużynie z Enyeamy,lecz najprawdopodobniej wpływ na to miała pensja którą ty zaoferowaleś temu graczowi-była wieksza nież proponował to Real Madryt.

Cavalerra Młody aktywista

18.08.2007 11:53    #65773     Sufler - Porady do gry - Czy ma to jakiś wpływ?
Otóż grając AS Romą złożyłem ofertę dla Vincenta Enyeamy (nie wiem jak się pisze), zazwyczaj dużo klubów się o niego bije. Moja oferta została zaakceptowana przez klub i już byłem zadowolony, aż patrzę a real złożył ofertę i też została zaakceptowana. Zaczęłem szukac desperacko bramkarza, jednak zaoferowałem kontrakt Vincentowi i... po paru dniach odrzucił ofertę Realu i przeszedł do mnie.
Moje pytanie takie: Czy na jego decyzję miało wpływ to, że w mojej ekipie było już 2 nigeryjczyków? (Real nie ma Nigeryjczyków) Ja mam Emeghare (lewy obrońca) i Chuka Okakę (napastnik).
Proszę o szybką odpowiedź :)

bialy13 Młody aktywista

18.08.2007 11:21    #65774     Sufler - Porady do gry - "Maly budzet transferowy"
musisz "dbac" o stan finansowy. np. dawać w kontraktach mniejsze pieniądze(nie przekraczać budżetu płacowego), grać towarzyskie mecze z dobrymi drużynami u siebie, wygrać jakis puchar itp. po za tym zarząd jest "zdzierski" ;) A te 400 mln to raczej niee ...

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

18.08.2007 09:53    #65775     Sufler - Porady do gry - Bug??
Ja kiedyś grałem Realem Madryt i jakiś piłkarz z młodzieżówki zgodził mi się pracować za free.
Jesteśmy tu aby pomagać...

sefko1 Przodownik pracy

17.08.2007 23:39    #65776     Sufler - Porady do gry - Bug??
Z Hrynczukiem jest cos nie tak. Nie można sie go pozbyc z klubu. Wiem bo gralem Śląskiem. Jakiś zbugowany piłkarz.

adriani Partyzant

Wpadłem na pomysł zrobienia sobie drużyny złożonej z moich kolegów w edytorze. Zapisalem baze danych, zrobiłem nową gre z tą bazą danych. Po dniu grania dzoszedłem do wnoisku, że musze co nieco poprawić i niewiem jak można to zrobić bez zaczynania nowej gry! Prosze o pomoc, z góry dziękuje.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

17.08.2007 22:29    #65778     Sufler - Porady do gry - sławny Aguerro
mietek wątpie, żeby grał średniakiem, skoro ma 50 mln na transfery.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Proletariat

17.08.2007 22:28    #65779     Sufler - Porady do gry - sławny Aguerro
po prostu złóż nową, wyższą ofertę a na pewno się zgodzą. chyb że grasz jakimś słabszym klubem, ligowym średniakiem to sergio i tak nie przejdzie.

kyczy7 Przodownik pracy

Zatrudnij jakiegoś grajka z wolnego transferu :) - nie masz az tylu juniorów ?
Msinter - a Omar Andrade moze grac ? moze xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution