Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

fan ManU Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2007 17:15    #65731     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
kto zagra przez neta??? Ja nie wiem co z tym IP??? Mógłby ktos zalozyc serwer a ja bym sie dolaczyl??? na orginalce 7.0.0 bo nie chce mi sie neta przelaczac do drugiego kompa plis !!!!

meszynski_m Młody aktywista

20.08.2007 17:09    #65732     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający i odgrywający
Lepiej jakby grał w środku pola. Czyli DPŚ ,PŚ lub OP Ś.

janiu Partyzant

20.08.2007 16:54    #65733     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający i odgrywający
Wielkie dżięki
A rozgrywający musi grać na środkowej pomocy czy morze być defensywnym bocznym albo ofensywnym pomocnikiem

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2007 16:39    #65734     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
elo dawno nic nie pisałem o Kolejorzu bo dawno nie grałem i zacząłem grać z powrotem i są znowu ładne wyniki po remisie na wyjeździe z Szachtarem i MU u siebie oraz porażką z MU na wyjeździe przyszedł czas na mecz z FCP na wyjeździe i ...
http://img16(...)pia4.jpg
co lepsze zaraz po przerwie zepsula mi sie myszka i nie mogłem robić żadnych zmian ani nic powiedzieć po meczu (za co prawie cała drużyna jest na mnie zła) i modliłem się żeby nie było kontuzji ani czerwonej ale się udało co stawia mnie w b. dobrej sytuacji bo gram ostatni mecz u siebie z Szachtarem i nie wieże żeby im się udało wygrać w Poznaniu :D
http://img49(...)adn6.jpg
ale jest też zła wiadomość odchodzi Wilk bo chciał odejść
http://img13(...)kdq4.jpg
ale już ma jego następce kupionego za 1,4 mln funtów
http://img33(...)ook3.jpg

janiu Partyzant

20.08.2007 16:25    #65735     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający i odgrywający
Gram w fm i mam bardzo dobrego rozgrywającego i odgrywającego.
Mam pytanie czy w jednej taktyce można użyć gry na rozgrywającego oraz gry na odgrywającego czy to bezsens

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2007 16:10    #65736     Sufler - Porady do gry - brak formy
a ja powiem swoje na temat rotacji. nie mowie ze mam racje itd. ale ja niemal zawsze pozostawiam trzon druzyny nienaruszony, rotacja dotyczy raczej slabszych graczy.
jednak w tym "trzonie" jest jeden ciec, ktory sie strasznie szybko meczy.
w sezonie jest wiele meczy wiec na slabiakow odsylam ciecia na trybuny.
a jezeli od ciecia zalezy gra calego teamu, nie ma jak zrobic zadnego transferu a wozny zawodzi? dac mu z 2 tygodnie wolnego i szanse zlapania formy ze slabiakami.
sadze ze te rady moga byc pomocne jezeli i ty opierasz gre swojej druzyny na kilku zaufanych graczach.

jesion06 Partyzant

20.08.2007 15:54    #65737     Sufler - Porady do gry - Trening TUG'a.
mareczek, a ty grasz od początku kariery z tym treningiem?? Bo jeśli nie to może być to okres przejściowy tzn. zawodnicy muszą się przyzwyczaić do nowego cyklu treningowego. Jeśli jednak grasz od początku to nie wiem. Może zawodnicy nie wytrzymują obciążeń? A jakim klubem grasz??

mareczek Młody aktywista

20.08.2007 15:53    #65738     Sufler - Porady do gry - brak formy
no i to co mi powiedzieliscie nic nie dalo w sparingach gralem z juventusem i wygralem 4-1 z monaco tez z bovista ale jak przyszla liga to idzie mi dalej cienko mam rotacje w skladzie ale i wzioelm ten trening co mi mowiliscie i dalej spadaja im staty a w sezonei idzie mi cienko zagralem 6 meczy 1 wygrana 2 remisy i 3 przegrane robie rotacje w skladzie ale to nic nie daje

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2007 15:45    #65739     Sufler - Porady do gry - Bayern
a tak trudno poszukać kitspacka a facepack można przecież samemu zrobić !! biewrzesz zdjęcia,choćby z goggle'a albo ze strony bayernu,zmieniasz jakimś programem (ja to robie IrfanView) zmieniasz na 95 x95,patrzysz configi,podpisujesz zdjęcia configami,jest program który tworzy configi z nazw,wystarczy nacisnąć guzik i masz gotowe,takie to trudne ????

mareczek Młody aktywista

20.08.2007 15:44    #65740     Sufler - Porady do gry - Trening TUG'a.
ja gram wlasnie 2 seozn i uzywam tego treningui wszystkim spadaja staty a trenerow mam 3 po 5 gwiazdek i reszte po 4

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.