Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.08.2007 07:15    #65711     Sufler - Porady do gry - Stracenie klubu patronackiego...
tak to wiem ze tak jest, ale mam na mysli klub patronacki z innego panstwa, np ja gram we francji a klub patronacki mam z angli czy hiszpani... :) sorki za wczesniejsze niejasnosci... :P

Carrot Młody aktywista

21.08.2007 06:54    #65712     Sufler - Porady do gry - Stracenie klubu patronackiego...
A wiec mam pytanie. Czy jezeli gram klubem 2-ligowym i mam klub patronacki i za np 3 lata bede juz jednym z lepszych klubow pierwszoligowych, tzn pewniakiem do gry w pucharach itp to czy wtedy zarzad moze powiedziec ze Klub jest juz za dobry by miec patronow i poprostu rozwiazac umowe z klubem "matka"?? Czy sie takie rzeczy komus przytrafily juz itp?

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

nawiazujac do wypowiedzi karo.lasa - beksa numer 1 tez nie grala na op ś, mam w druzynie 6 dobrych op ś lecz wiekszosc z nich gra jako p ś, stad mial obawy przed konkurencja na pozycji rozgrywajacego.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

mialem raz podobna sytuacje jednak u mnie op ś uspokoil sie momentalnie gdy mu powiedzialem ze jezeli bedzie ciezko trenowal to ma miejsce w 1 skladzie(nawiasem bylo to klamstwo bo po 2 miesiacach zostal wyp do fili, lecz przez caly ten czas byl spokojny i wesoly, m.in. dlatego ze chociazby w pucharach towarzyskich gral w 1/2 spotkan).
jezeli sie nie uspokoi po serii wystepow w podstawowej 11, zacznie lamic itd to zalatw sobie jakiegos kozaka na jego miejsce a beksy sie pozbadz.
musze dodac, ze mam w tImie jeszcze jedna bekse, jednakze ona byla zaniepokojona do czasu gdy sie przekonala, ze wciaz pelni kluczowa role w druzynie(bogu dzieki nie plakala w kacie a nie do prasy).

fan ManU Partyzant

21.08.2007 01:08    #65715     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
jutro o 11 prosze pisac na nr. 8196525 to pogramy i uzgodnimy lige

Yodassss Młody aktywista

Gram taktyką 4-1-2-1-2, tak więc środkowych pomocników nie wykorzystuje. Korzystam zaś z DP i OP Ś. W zimowym okienku sprowadziłem dwóch DP i jednego P PŚ. Ci DP potrafią też grać jako P Ś. Poza nimi, mam jeszcze w składzie paru innych piłkarzy którzy mogą grać na tej pozycji. Mogą, ale nie grają, gdyż z niej nie korzystam. Tymczasem po przyjściu do klubu, ten P PŚ stwierdził, że jest za duża konkurencja na jego nominalną pozycję (P Ś) i nie wie, czy będzie miał pewne miejsce w składzie (ja go wystawiam jako P P). Powiedziałem, że musi ciężko pracować. Mimo to, nadal jest niezadowolony i raz nie zjawił się na treningu (karę dostał). Co zrobić w takiej sytuacji? Mam nadzieję, że w przyszłych wersjach gry taki "kruczek" zostanie zlikwidowany ...

Carrot Młody aktywista

20.08.2007 23:51    #65717     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a oto moj pierwszy sukces moim obecnym klubem :D nic specjalnego ale dla mnei tak :D wygralem lige i mialem z tym nie male problemy, ale pod koniec sezonu bylem nie do zatrzymania i gromilem wszystkich :) nawet w meczu z uwczesnym liderem (Gueugnon) na ich boisku wygralem 4:0 i to bylo cos pieknego :D:D juz dawno fm nie sprawial mi takiej przyjemnosci jak podczas wlasnei gry Caen :)

Yodassss Młody aktywista

20.08.2007 23:18    #65718     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający i odgrywający
Móc można, aczkolwiek moim zdaniem lepiej grać na samego rozgrywającego lub odgrywającego. Ten pierwszy przydaje się, gdy gramy piłkami po ziemi, akcje kombinacyjne, na wysunięcie. Odgrywający to idealny zawodnik na grę skrzydłami, szeroko.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2007 23:15    #65719     Sufler - Porady do gry - J-League
On jej nie tworzy, tylko bierze z innych, zagranicznych serwisów. :)

lukasm18 Partyzant

20.08.2007 19:58    #65720     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007 v1.00 RC4 PL
a mi ten program nie chodzi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.