Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

fudi Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Carrot - realizm ponad wsyzstko.
odpowiedz sobie na pytanie kiedy wieksza satysfakcja ?

jak wygrasz Caen Ligue 1 jak masz 500 mln euro na transfery czy jak sie zakwalifikujesz do np P Uefa z tym co masz ?
dla mnie odpowiedź jest prosta :)

i uwazam ze predzej czy pozniej wpadniesz w długi jak bedziesz tak naciagal zarzad ;)

k-u-b-a1 Przodownik pracy

ja bym bral kase od zarzadu.. moze sa na tyle ambitni tak jak Abramowicz w pierwszy swoim sezonie w Chelsea ze da ci niewyobrazalnie duzo kasy na transfery :P moze jest jakas granica.. w kazdym razie ja bym sie cieszyl gdyby tak bylo i nasciagal dobrych zawodnikow do zespolu

Carrot Młody aktywista

aha i co wy byscie zrobili w takeij sytuacji? tzn gralibyscie z 500 tys euro na transfery (bez "brudnych" pieniedzy;) ) czy wzieli jakis zastrzyk gotowki, np 15 mln? :D bo ja naprawde nei wiem co robic...

fudi Przodownik pracy

poza wygraniem Ligue 2 chyba ;)

toszman Młody aktywista

21.08.2007 21:50    #65675     Sufler - Porady do gry - Wagner Love
Czy tak trudno sciagnac jakis darmowy program np. Irfan View i zmienic rozmiar? Chyba nie ;P Wiec do dziela ;P

Carrot Młody aktywista

W finansach, budzet ogolem pisze ze jestem na plusie 2 mln, czyli dokladnie tyle ile bylo przed zlozeniem ultimatum...

gram Caen i wlasnie awansowalem do Ligue 1. Jestem swiezo po 1 sez, teraz zaczynam 2 czyli praktycznie sam poczatek rozgrywki... mialem walczyc o "respectable" pozycje w 2 lidze ale awansowalem i teraz mnie chyba ubostwiaja:D poza wygraniem Ligue 1 doszedlem do cwiercfinalu Pucharu Francji. nic wiecej nei osiagnalem :)

fudi Przodownik pracy

poczekaj troche to zobaczysz ze pewnie cos bedzie ;p sprawdz Finanse>Straty
oraz Finanse>Budżet ogółem

a jesli mozna spytac kim grasz, ktory sezon i jakie osiagniecia, bo jak ja daje ultimatum to mnie wywalają od razu ;p

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

21.08.2007 21:23    #65678     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
rokfor fabio gra w Rubinie więc nie było problemu że Polska jest rozwijająca się jedyny problem to jego pensja bedzie zarabiał 26 tys funtów miesięcznie no ale chciałem mieć następce lepszego od Wilka to się musiałem z tym liczyć :)

Carrot Młody aktywista

21.08.2007 21:19    #65679     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
@ pablo11pablo11

:D sorki za bledy ale zadko pisze po polsku, wlasciwie ograniczam sie tylko do suflera i gg, wiec z czasem nawet takie byki sie zdarzaja:)

@ Kuba11:

Skin zrobilem sam:D tzn mialem pare skinow z ktorego lubilem pare elementow no i sklecilem z nich jeden - ten wlasnie :D

jesion06 Partyzant

21.08.2007 20:42    #65680     Sufler - Porady do gry - Gdzie ??
do folderu FM/data/graphics/pictures/players mam nadzieję,że pomogłem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution