Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2007 12:07    #65661     Sufler - Porady do gry - Wolny elektron
to ja tez przykozacze swietnym wolnym elektronem jest henryk, sam najlepiej potrafi sie odnalezc na boisku, rozprowadzic akcje, gra calkowicie intuicyjnie i chwala mu za to(tworcy fma tak nie sadza)

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:04    #65662     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Jeśli jesteś taki cwany to powiedz po co trenerzy często udają się na staże do zagranicznych klubów żeby podpatrzeć styl treningów i prowadzenia zespolu przez bardziej doświadczonych managerów.

krooger1988 Młody aktywista

22.08.2007 11:59    #65663     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
ta gra jest po to zeby byc jedynym kreatorem gry swojej druzyny. Sam pomysl!!!!!

dull Młody aktywista

Kilka słów do Pawell!!! Kolego jaki jest sens twojego ultimatum??? Grasz Realem Madryt, masz drużynę składającą się z samych sław, kogo masz zamiar tam jeszcze dodać??? Ja gram w managery od dobrych dziesięciu lat, a opcja która pojawiła się w Football Manager jest dla mnie zupełnie bezużyteczna, gdyż to ja jako manager muszę mieć szacunek dla klubu, kibiców i władz szczególnie tak znakomitego klubu!!! Przez 4 sezony osiągnąłeś może wiele, ale nie zapominaj, że w Realu, przed Tobą pracowało wielu znakomitych szkoleniowców, których zasługi są wiele większe niż Twoje (bez urazy) dla tej społeczności!!! Walcz składem, który posiadasz, a masz kim!!!! Pozdrawiam

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

Ja kiedyś grałem 2 sezony Barcą (wygrywałem wszystko) i kiedy postawiłem ultimatum zarząd nie spełnił mojego ultimatum jednak powiedział że ze względu na moje zasługi dla klubu zarząd mnie nie zwolni. Jednak po postawieniu ultimatum ocena zarządu o mnie bardzo sie pogorszyła.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Pawell Partyzant

Grałem 4 sezony w Realu Madryt (wygrywając prawie wszystko) i w okienku transferowym poprosiłem o dodatkowe pieniądze na transfery a potem postawiłem ultimatum i za to zarząd mnie wywalił. Czy zawsze tak jest że zarząd nie szanuje swojego managera który tak wiele osiągnął??

michalekb Partyzant

22.08.2007 09:26    #65667     Sufler - Porady do gry - JAK ON TO ZROBIŁ??!! BUG??
No rzeczywiście dziwne. ALe komentator mówi, że piłka odbiła się od słupka zanim wpadła do bramki. Po prostu piłka skręciła przed słupkiem. Dlatego moim zdaniem, to błąd w grafice.

Cavalerra Młody aktywista

22.08.2007 09:06    #65668     Sufler - Porady do gry - Dziwny przypadek
Ja też niedawno miałem takie coś. A co dziwniejsze, że też u bramkarza, z tym, że mój grał 6 minut i w pierwszym składzie, po 6 minutach złapał kontuzje i go zmieniłem. Po meczu patrzę i został wybrany zawodnikiem meczu z oceną 9 :P
P.S. Do 6 minuty się nic nie działo...

toszman Młody aktywista

22.08.2007 08:56    #65669     Sufler - Porady do gry - Dziwny przypadek
heh..dostal 9 za minute gry xDD Moze sie czyms popisal ;P Moze przez ten faul padla by bramka? xDD No ale coz ;] Taka gra ;P

XerfaX Partyzant

22.08.2007 00:55    #65670     Sufler - Porady do gry - JAK ON TO ZROBIŁ??!! BUG??
chciałem wszystkim pokazac zapis meczu który rozegrałem na wersji 7.0.2. Mecz odbył się 27 kwietnia 2013 roku mój zespół Piast Gliwice przegrywa z Górnikiem 1:0 po błędzie obrony i nagle w 63 min (czy cos kolo tego) do piłki podchodzi znakomity egzekutor rzutów wolnych ERIC i robi coś na widok czego Beckhamowi kapcie spadły. Zobaczcie i powiedzcie JAK ON TO ZROBIŁ czy to jakiś BUG w grze czy co bo chyba zgodne z prawami fizyki to to nie jest...

http://rapid(...)gola.pkm

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution