Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

toszman Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2007 12:29    #65651     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Chlopcze po co wogole zmieniasz czesto taktyki? Ja gram od 4 lat ta sama w Wisle i zdobywam LM ;P
A taktyka zalezy przeciez od zawodnikow ;| Zobacz jakich masz i jakie maja umiejetnosci ;P I na ich podsawie wybierz skald i taktyke ;]

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:22    #65652     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Gram juz kilka lat zawsze świetnie sobie radziłem nawet słabymi klubami. Zmieniam taktyki często, aczkolwiek nie bez przesady. Po prostu zawsze gdy grałem (choćby Charltonem) miałem ta samą taktyką na dom i wyjazd, a teraz z Millwall mimo iż mam mocny skład radzę sobie głównie u siebie, więc pomyślałem, że raz poprosić kogoś o pomoc to nie jest żaden wstyd.

login Partyzant

No właśnie dull ma racje ja też grałem Realem. I sam skład Realu B jest lepszy od wielu podstawowych składów innych pierwszoligowych drużyn więc po co ci jeszcze kasa na transfery graj tym co masz.

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:21    #65654     Sufler - Porady do gry - Nastawienie
ofensywne nastawienie zależy od wielu czynników m.in. jaki masz zespół tzn. jakie atrybuty psychiczne zawodników?, przeciwko jakiej drużynie grasz?, czy grasz u siebie i czy na wyjeździe? Ja grając ŁKS Łódź ofensywne nastawienie mam grając u siebie przeciw równorzędnym przeciwnikom typu GROCLIN, ZAGŁĘBIE w pierwszym sezonie, natomiast przeciwko WIŚLE KRAKÓW grałem defensywnym nastawieniem i z kontry (z powodzeniem). Mimo szczerych chęci jednoznacznej odpowiedzi nie ma, gdyż czynników które jeszcze mają wpływ jest wiele i są ze sobą ściśle powiązane....

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

22.08.2007 12:16    #65655     Sufler - Porady do gry - Nastawienie
aha i przepraszam za 3 posta ale czy ty wogole widziales jakis mecz getafe?
jezeli nie, to tlumacze. graja(lub grali, kto wie co teraz bedzie, ofensywnie i bez kompleksow i duzo na tym zyskuja!!!)

krooger1988 Młody aktywista

22.08.2007 12:14    #65656     Sufler - Porady do gry - JAK ON TO ZROBIŁ??!! BUG??
ciekawe nie powiem tez bym tak chcial :P a moze to był nowy model piłki wykonanej przez adidasa??;> Nie no moje zdanie j.w błąd w grafice.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

22.08.2007 12:14    #65657     Sufler - Porady do gry - Nastawienie
po co zadajesz tak glupie pytania, a getafe?
wszystko zalezy od pilkarzy, najlepiej do nich dostosowac taktyke.
defensywa jest popularna wsrod slabiakow bo jest zwyczajnie latwiejsza i zawsze mozna ugrac chocby 1 pkt za 0-0.

janiu Partyzant

22.08.2007 12:13    #65658     Sufler - Porady do gry - Nastawienie
Nie zawsze to wszystko zależy czy chcesz bronić wyniku czy odrabiać strarty i jaką taktyką grasz

login Partyzant

22.08.2007 12:11    #65659     Sufler - Porady do gry - Nastawienie
Mam pytanie czy nastawienie ofensywne pauje tylko do mocnych drużyn a słabsze grają defensywnym

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:09    #65660     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Kolego nie chcę Cię urazić, nie wiem ile masz lat i jak długo grasz, ale z tego co napisałeś jesteś początkującym graczem, dlatego radzę matedą prób i błędów graj jednym ustawieniem i zmieniaj poszczególne ustawienia dla drużyny i graczy grając na wyjazdach!!! Po co Ci taktyka, którą wymyślił inny manager!!! Nie jesteś gorszy od innych, może mniej doświadczony, trochę własnych inwencji twórczych nigdy nie zaszkodzi. Trzeba tylko chcieć, bo w innym przypadku gra w Football Manager`a staje sie bezsensowna......a przede wszystkim nie daje pełnej satysfakcji, że osiągnęło się sukces samemu!!! Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution