Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

dull Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2007 12:53    #65641     Sufler - Porady do gry - Juniorzy z bialorusi w Wisle
Kendo!!! Białoruś jest jednym z kilku krajów na świecie, które wprowadziły program ochrony swoich talentów i nie ma możliwości zatrudnienia, obojętnie przez jaki klub, młodego piłkarza z Białorusi przed ukończeniem 18 roku!!! Także to nie jest problem Wisły tylko ogółu!!

Hunter91 Młody aktywista

22.08.2007 12:50    #65642     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Ja osobiście grałem Wigan i nawet udało mi sie wygrać na wyjeździe z ManU. Co do podań to na początek spotkania ustawiałem na mieszane i obserwując mecz zmieniałem je w zależności od potrzeb. Gdy twój przeciwnik przechwytuje twoje krótkie podania graj długimi proste. I polecam gre długimi podaniami pod koniec spotkania jak juz masz prowadzenie, unika sie głupich błedów. pozdro

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:49    #65643     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
jeśli masz kreatywnych, dobrze grających z pierwszej piłki i podających techników możesz grać krótkimi podaniami, ale tu znowu jest problem tzn. warunki pogodowe - stan murawy, lepsi przeciwnicy pod względem technicznym itd. itp.Ze składem szybkich i technicznych południowców w Anglii będziesz ciężko przeciw silnym, szybkim i wytrzymałym Wyspiarzom. Koledzy proszę Was o jedno - zrozumcie, iż nie ma reguł w FOOTBALL MANAGER, nie ma taktyk idealnych, bo każdą się da złamać, ale są sytuacje które da się przewidzieć tylko trzeba dokładnie prześwietlić przeciwnika, stan murawy, sędziego bo to jest całokształt a od nas zależy by znaleźć lukę w poczynaniach komputerowego przeciwnika!!!

Kendo Kashin Partyzant

22.08.2007 12:43    #65644     Sufler - Porady do gry - Juniorzy z bialorusi w Wisle
Gram Wisla Krakow i mam klub filialny w Bialorusi(FC Homel). Po sezonie pojawilo sie tam kilku mlodych graczy. Jednym z nich sie zainteresowalem(mial 15lat) i chcialem zlozyc oferte. Niestety pojawil sie komunikat, ze Wisla nie moze zatrudniac zawodnikow Bialoruskiej reprezentacji U-18. Dlaczego tak jest?? Czy to dotyczy tylko wisly czy innych polskich klubow tez?? Mam wersje 7.0.0(bez Patch'ów

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:38    #65645     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Wydaje mi się że problemem może być to, że większośc mojej drużyny to technicy, jednym słowem mam wybitnie południowy skład. Mam jeszcze jedno pytanie jakimi podaniami najlepiej grac na wyjazdach?

Kendo Kashin Partyzant

22.08.2007 12:37    #65646     Sufler - Porady do gry - zawodnicy w klubie filialnym
W klbie filjalnym NAPEWNO pojawia sie mlodzi zawodnicy, aczkolwiek niekoniecznie bardzo utalentowani. Ja gram Wisla i mam klub filialny w Bialorusi(FC Homel)-po pierwszym sezonie pojawilo sie tam 5 mlodych graczy z czego chcialem sciagnac 1, ale niestety Wisla nie moze kupowac zawodnikow bialoruskiej reprezentacji u18

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

22.08.2007 12:36    #65647     Sufler - Porady do gry - Wolny elektron
zagram teraz konfidenta:
czy moglby ktos sprawdzic czy aby janiu i login nie sa ta sama osoba?

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:32    #65648     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Pewnie, że żaden wstyd, nawet nie miałem zamiaru, by tak to zostało odebrane przez Ciebie. Z własnego doświadczenie powiem tylko tyle.... ustawienie 4-4-2 zależne od zawodników jakich mam grając LEEDS, PORTSMOUTH, RIMINI a przede wszystkim LKS-EM i modyfikuję. Musisz uważnie przejrzeć atrybuty - przegrywasz w środku pola to sprawdź u swoich pomocników przewidywanie, waleczność itp. itd. Pozdrawiam i życzę sukcesów!!!

Maci3k_z_klanu Partyzant

22.08.2007 12:32    #65649     Sufler - Porady do gry - FmPoland-Super Liga
Hmm trudno mi ustalić co to jest jakby to jakiś taki dodatek ale mniejsza z tym. iksde

Otóż mam problem.

Gram teraz man utd,ale grałem już Wisłą,Newcastlem,
i zawsze był ten jeden błąd.
8 kwietnia 2007 roku występuje u mnie crush dumps.
i mam takie pytanko czy u was takie błędy się zdażają.

login Partyzant

22.08.2007 12:30    #65650     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
NA wyjeżdzie graj tą samą taktyką co grasz u siebie tylko graj defensywniej i nie tak szeroko jak u siebie ponieważ lepiej mieć środek pola dla siebie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution