Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ciesiel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2007 09:59    #65611     Sufler - Porady do gry - Potencjał ekonomiczny
A ile trwa aby Polska, po ustawieniu potencjału ekonomicznego 20, stała się krajem rozwiniętym, tak aby móc kupować graczy z Hiszpanii, Włoch, Francji itp.?

Mos1ek Młody aktywista

23.08.2007 02:24    #65612     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
aha i jeszcze odnosiłem sukcesy na arenie międzynarodowej reprezentacją brazyli i Legią z łatwością pokonuje prawie wszystkie drużyny świata (jedynie mam kłopoty z Barceloną z którą na 5 meczy wygrałem 1 raz i tyle samo razy zremisowałem ...) więc nie ma co sie chwalić pojedynczymi meczami ...

I mam zapisany 1 ciekawy mecz z Arsenalem w którym dostałem w ciągu 1 minuty 3 czerwone kartki (lekka bójka ;))

Mos1ek Młody aktywista

23.08.2007 02:12    #65613     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
cd.
Tutaj mój sqad (ale po wyprzedaniu wszystkich obrońców za łączną sumę 400 mln zł PS udało mi sie tylko zatrzymac mokoene który chciał przejść do AS Monaco za 140 mln),(po tych roszadach przestałem grać na tym savie bo nie chciał do mnie przejść żaden dobry obrońca )

a tutaj ciekawa seria mojego napastnika (na początku z jakimi przeciwnikami)

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

23.08.2007 01:39    #65614     Sufler - Porady do gry - Zagraniczni juniorzy
Często też w Anglii dostajesz piłkarzy ze Szkocji, Irlandii i Polski. Poprostu gra jest ustawiona, że w tym a tym klubie pojawia sie tyle procent zagranicznych juniorów.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Gucio10_Blancos Partyzant

23.08.2007 01:15    #65615     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo managera
Niestety nie. Jeżeli grasz kilka lat w tym samym kraju, to możesz jedynie miec maksymalna wiedze o nim;)

Gucio10_Blancos Partyzant

23.08.2007 01:09    #65616     Sufler - Porady do gry - Newgeni w pierwszym sezonie
Pewnie, że mogą!! Jeżeli grasz w Polsce i na początku gry dostajesz newsa "klub przedstawia nowych juniorów", to wszyscy z nich sa newgenami:)

macol Partyzant

Kupiłem Bojana Krkicia do Tottenhamu za około 60 mln zł. Po sezonie zgłosił się po niego Milan. Nie chciałem go sprzedawać, bo radził sobie nieźle, ale dla żartu zaproponowałem kwotę 350 mln. Ku mojemu zdziwieniu przyjęli!
Najśmieszniejsze jest to, że kiedy po dwóch tygodniach zostało mi 150 mln i nie miałem już ich na co wydawać, złożyłem ofertę zwrotną. Szczęka mi opadła, kiedy Milan się na to zgodził.
W ten sposób zarobiłem na czysto 200 mln zł. Wiem, że to bug i trochę wstyd takie rzeczy wykorzystywać, ale bardzo mi na Bojanie zależało.
Jeśli chodzi o duże transfery to zwykle jest tak, że to ja muszę przepłacać czasami nawet kilkukrotnie za sprowadzanych zawodników, a bardzo rzadko udaje mi się kogoś sprzedać w cenie choć o kilka milionów wyższej niż nominalna. Berbatova, który przez 2 sezony wymiatał i strzelał po 20 bramek nie udało mi się sprzedać mimo, że interesowało się nim pół Europy. Myślę, że coś z tym w FM08 powinno zostać zmienione. Programiści muszą znaleźć złoty środek między kosmicznymi transferami z FM06 i skąpstwem innych klubów z FM07.
Inna sytuacja, z którą się dość często spotykam, którą nazywam "ceną promocyjną". Chciałem kupić Stewarta Downinga z Middlesbrough. Dawałem za niego w desperacji nawet 230 mln i nic. Nie na sprzedaż. Na tydzień przed końcem okienka ManU kupiło go za 120 mln! Cena promocyjna! Arsenal kupił Cristiano Ronaldo za 97 mln! Ja musiałbym wydać minimum 500 mln! Cena promocyjna. Ktoś mi to wyjaśni?

mareczek Młody aktywista

23.08.2007 00:20    #65618     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo managera
czy manager moze dostac 2 obywatelstwo jezeli gra jedna druzyna pare lat

Yelonek Partyzant

w drugim sezonie gry Pelikanem Łowicz kupilem za 40 tys. zl. pilkarza bodajze z Gornika Jastrzębie, ktorym zainteresowana byla Wisla Kraków, a w trzecim sezonie ten sam klub zaproponowal mi za niego 15 mln, ale mimo wszystko postanowilem go nie sprzedawac, poniewaz mial dopiero 19 lat. Pod koniec tego samego sezonu zglosil sie po niego Real, Barcelona, Feyenoord, Sporting i jeszcze kilka wielkich klubow, jeszcze go nie sprzedalem bo wlasnie dobiega konca 3 sezon
Chlopak nazywa sie Roman Kosciukiewicz i strzelil jak dotad 15 bramek i zaliczyl 11 asyst, a gra jako ofensywny pomocnik.
Dodam, ze gdy Wisla zlozyla oferte opiewającą na 15 mln zl pilkarz wyceniany byl na 500 tys, a wiec jest mozliwy taki transfer

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

ale w [polskiej OE to niemożliwe,musisz zagrać jakimś dobrym klubem europejskim

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.