Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Macol - nie , to nie cena promocyjna x) tak bywa. I jeszcze cos do tego : nieraz składasz oferte powiedzmy 5 mln E ( strzał xD ) lecz klub w którym gra dany piłkarz nie chce sie zgodzic, nom ale co w tym dziwnego ? a to ze jesli ponowisz oferte w opcji : ZAPYTANIE jego ekipa chce za niego mniejsza kwote niz oferowałes wczesniej która odrzucili ! Zawsze tak robie x)) nie składam oferty od razu ale zapytanie dlatego ze wtedy " mniej " za niego chca.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
23.08.2007 11:16    #65602     Sufler - Porady do gry - Skins
1. Przerzuć po kolei każdego skina do Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007/data/skins.
2. Odznacz buforowanie skórki.
3. Zaznacz odświeżankie skórki po każdej zmianie ustawień.
4. Nie musisz rozpoczynać gry od nowa. W trakcie gry także mozesz zmienić skina.
5. Nie twórz żadnych nowych folderów.

Yelonek Partyzant

Czasami jesli zlozysz oferte za pilkarza, albo dodasz do listy zyczen to prasa spyta czy to prawda, ze jestes zainteresowany pilkarzem X, a wtedy mozesz wysmiac ich lub powiedziec, ze jest twoim celem tranferowym

Co do Wisły to musze powiedziec, ze dziwi mnie to bo masz Brożka :) chyba, ze grasz Wisłą Płock to masz Gregorka
Ja osobiscie mam o wiele lepszą skutecznosc w 7.0.2, ale moze to dla tego, że za czasow 7.0.0 dopiero zaczynalem przygode z FM

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Aha i do tego miałbym jeszcze jedno pytanie: Jaki jest najnowszy i najlepszy uptade? W Przechwałkach zauważyłem, że większość gra na uptadzie Sandra. Mogę prosić o link?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Cały czas, jeśli chcę wyrazić zainteresowanie jakiemuś piłkarzowi pojawia się: X wyraża zainteresowanie. Natomiast jeśli przeciwnicy to widnieje "Moim celem jest x". Czemu użytkownik nie może tak samo? Może dla Was, to mało ważne, a jednak chciałbym przy wyrażeniu zainteresowania móc skorzystać z Moim celem jest x.

Oraz grając Wisłą zauważyłem, że na 7.0.2 mam problemy ze skutecznością. Wyniki moich meczów to 0:0, 1:1, bądź porażki. Dlatego zawsze gram na 7.0.0/0.1. Czy Wy macie tak samo?

Yelonek Partyzant

Zwróciłem na niego uwagę przez rzuty wolne 19 w wieku 17 lat, a przez te prawie 2 sezony nauczyl sie troche lepiej podawac i strzelac z dystansu co przynosi wiele asyst i goli na pozycji ofensywnego pomocnika, aby duzo zarobic z tranferow mozna rowniez 1 stycznia lub 1 lipca wlączyc opcje wyszukiwania pilkarzy i np. w moim przypadku, gdy gram Pelikanem wybieram tylko pilkarzy z polskiej ligi. Następnie wybieram opcje, aby wyswietlaly mi sie konktrakty zawodnikow klikam zeby wyswietlili mi sie od najkrotszego do najdluzszego kontraktu i teraz mozemy poszukac ciekawego nazwiska :) jesli kontrakt konczy sie za pol roku to oferujemy prace, a jesli za rok to dodajemy go do listy życzeń, aby asystent przypomnial nam o nim za pol roku. Ja w ten sposob sprowadziles Kosciukiewiczowi takich kolegow jak Dolha, Sedlacek, Quinteros ( taki Ronaldinho jak na OE ) Burkhardt czy Janczyk ( obecnie wyceniany na 18 mln zl )

dull Młody aktywista

23.08.2007 10:47    #65607     Sufler - Porady do gry - Nowy Ronaldo....
odp jak wyżej!!! a w programach do scoutowanie to nie mam pojęcia, bo nie używam....

eMiKa Młody aktywista

23.08.2007 10:45    #65608     Sufler - Porady do gry - Potencjał ekonomiczny
Nie moze !!!! Bylo tyle odpowiedzi na ten temat....Polska w grze nigdy nie stanie sie krajem rozwinietym,no chyba ze za sprawa jakiegos gracza ktory pobawi sie edytorem.Pozdrawiam
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

eMiKa Młody aktywista

23.08.2007 10:44    #65609     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo managera
Obywatelstwo managera ma wbrew pozorom olbrzymi wplyw na poczatkowa rozgrywke.Grajac np.Legia,Wisla czy nawet Gornikiem Leczna ustawiajac sobie narodowosc np.angielska,mamy wieksza mozliwosc zatrudniania trenerow angielskich do polskiego klubu,a to wszystko dzieki wiedzy naszego managera.Druga sprawa to to,ze pozniej kluby chetniej zatrudniaja szkoleniowca np.Szweda,czy Holendra niz Polaka....ech,takie sa realia....

eMiKa Młody aktywista

23.08.2007 10:40    #65610     Sufler - Porady do gry - Nowy Ronaldo....
Witam,mam pytanie.A mianowicie czy istnieje mozliwosc ustawienia w wyszukiwarce zawodnikow takiej opcji,zeby wyszukiwalo mi pilkarzy majacych w opisie np.Nowy Grzegorz Lato (jak w przypadku Janczyka).Czy istnieje taka mozliwosc w ogole np.w jakims programiku do scautowania???

Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.