Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

webson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.08.2007 02:49    #65581     Sufler - Porady do gry - FM 2007...KTÓRY PATCH LEPSZY?
Szukałem podobnego tematu, ale nie odnalazłem, notabene troszkę ciężko coś konkretnego znaleźć na tym suflerze, ale nie o tym chciałem pisać :)
Jak w temacie napisałem, interesują mnie Wasze opinie, który patch jest lepszy do FM 2007, 7.0.1 czy 7.0.2? Bo jak wiem z autopsji często nowszy nie znaczy lepszy. Gdzieś obiło mi się o uszy, że podobno w 7.0.2 wciąż można się spotkać z plagami kontuzji?! Właśnie skończyłem grać w 7.0.0 (rok2021) i PĘKŁEM, kontuzje mnie dobijają (2-3 w tygodniu) i dlatego pytam starych wyjadaczy, który lepszy?! :)
Drugie moje pytanko: Czy mieliście kiedyś problem ze sprzedażą dobrego zawodnika za dobrą cenę?! Często zdarza mi się że przy proponowaniu zawodnika(wartość 7mln euro) inne kluby nie chcą nawet słyszeć o cenie zbliżonej do wartości, przeważnie dają grosze albo oferują wypożyczenie. Ogólnie preferuje dużo rotacji i nie grał on w podstawowym składzie, ale 1-2razy na miesiąc go wpuszczałem, po za tym cały czas gra w rezerwach i oceny ma dobre?!
uff...ale się rozpisałem :)

KODI91 Partyzant

24.08.2007 01:58    #65582     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chetnie z kims zagram wymagania:
musi miec bardzo duzo czasu na gre (niemal codziennie)
liga angielska (ja biore Arsenal) :D
wersja 7.0
ja moge zalozyc mam lacze 1mb chyba ze ktos ma szybsze to zalozy ;)

pzdr.;) GO GO GUNNERS!

Yodassss Młody aktywista

Ja w sumie nigdy nie grałem bardzo wysoko (Premiership, Serie A) dłużej niż sezon, więc nie zdarzały mi się super transfery. Aczkolwiek jeden taki zrobiłem - wyciągnąłem za darmo Velizara Peneva z Lokomotiv Moskwa "na ślepo". Grałem wtedy w Championship (gram Worksop, od Conference North), więc nie mogłem sprawdzić, czy ten piłkarz rozwinie się dobrze. Wrzuciłem Peneva do rezerw i tam się ogrywał. Raz go wypożyczyłem. Nagle zaczęły się im interesować większe kluby. Zobaczyłem, że się świetnie rozwinął.

Wrzuciłem go do pierwszego składu, trochę pograł i zgłosił się po niego Real Madryt. Klub znany z wydawania ogromnych pieniędzy na niewartych tego piłkarzy, zapytał mnie o niego. Powiedziałem "10.5 mln Euro" sam nie wierząc, że to coś da. A jednak! Real go kupił. Teraz gnije u nich w rezerwach, ale swoje zarobiłem ^^

slawek15 Partyzant

23.08.2007 22:29    #65584     Sufler - Porady do gry - reprezentacja rosji
do euro 2008 wejde ale tam to nie wiem czy dam rade cos ugrac

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
23.08.2007 22:22    #65585     Sufler - Porady do gry - reprezentacja rosji
to zaley od twoich sukcesow, zeby Cię przyjeli do jakiegoś mocnego klubu wz Orange Ekstraklasy musisz cos osiągnąc nie tylko wygrać parę meczy np. zakwalifikuj się do Mistrzostw Europy i wyjdź tam z grupy wtedy może Cię do Legii przyjmą
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

slawek15 Partyzant

23.08.2007 22:19    #65586     Sufler - Porady do gry - reprezentacja rosji
gram reprezentacja rosji jak narazie 5 meczy 5 wygranych cz potem gdy odejde przyjma
mnie w polskiel lidze np.w legi

Seweryn Młody aktywista

23.08.2007 22:04    #65587     Sufler - Porady do gry - Zabawa w typowanie
można tam coś wygrać xP ?

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

23.08.2007 21:55    #65588     Sufler - Porady do gry - Szukam facepacków
mozesz tez tu poszukac http://www.fcmc.pl/grafika/szukaj/4

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

Ja gram Spartą Praga i mój lewy obrońca Michal Kadlec po rundzie jesiennej miał średnią 7.46. Był wyceniany na 1.200.000 zl , a ja go sprzedałem do racingu santander za 12 mln . heh :P

Yelonek Partyzant

szyna oczywiscie masz racje, ze nie wystarczy sama srednia do duzego zarobku ze sprzedazy, bo taki Rijkard ma dobrych scoutow, ktorzy oceniaja potencjal gracza i wiedzą czy warta kupic gracza, a slabsze kluby nie maja dobrych scoutow, ale nie maja rowniez 3 mln funtow na kovela, ktory mozliwe ze juz sie nie rozwinie mimo mlodego wieku . Najlepiej pomyslec odrazu o wzmocnieniu druzyny u-19 bo moze sie okazac, ze sciagneliscie takiego Romana, ktorym sie interesuje Real i Barcelona i w wieku 19 lat jest wyceniany na 2,8 mln funtow
zycze udanych sprzedazy :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution