Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram na komentarz bo wszystko szybciej sie rozgrywa po prostu lubie jak powiedzmy w godzine rozegram caly miesiac i szybko rozgrywam kolejne seozny.. Nie wiem czemu ale tak mam :P Chociaz w CM 03/04 gralem ogladajac najciekawsze akcje jakos mi to przeszlo..

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Pawisco
dzięki
cenna opinia
ma pytanko grasz na tylko komentarz z przyzwyczjaeń czy z innych powodów?
z tą coca-colą to przesada, wolę Pepsi :))

sorry, że to tutaj ale na cmforum nie mogę się zalogować ani założyć konta
może ktoś w tej kwestii także pomoże
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

24.08.2007 23:36    #65543     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
sepmati a nie pomyslales o tym ze komus to sprawia przyjemnosc ? co cie to w ogole obchodzi jak inni graja to ich sprawa i niech sie z tego ciesza.. a ty wracaj do swojej Chelsea i zdobywaj 8 z rzedu tytul mistrza.. ;/

sory ale nie lubie czegos takiego..

24.08.2007 23:31    #65544     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
A czy nie uwazacie ze to troche nierealistycznie w FMie ? Przeciez w polskej lidze gral kiedys Hugues (Francuz), ten Niemiec na bramce w Gorniku a teraz w Zaglebiu graja Portugalczycy a Tiago jest wypozyczony notabene z Benfiki.. Aaa i Stanford byl jeszcze no i Napoleoni.. Czy mam to rozumiec w ten sposob ze oni nie sa bardzo dobrymi pilkarzami i to jest glownym czynnikiem w wyborze klubu ? Bo przeciez przychodzili do Polski z dobrych klubow - Benfica, Coventry, Freiburg ;>

Nie no wiecie..
po 1: pomysl niezly ale podejrzewam ze wiekszosc graczy ktorzy graja w trybie 'tylko komentarz' (w tym ja) w ogole by to nie interesowalo z wiadomych przyczyn mieli by tylko za duzo zajetego miejsca itp. Pamietac nalezy takze o tym ze to jest MANAGER PILKARSKI i nie mozna wykraczac poza granice a podejrzewam ze niedlugo ktos rzuci pomysl aby w nastepnych edycjach pojawialy sie takie opcje jak ceny karnetow albo ilosc budek z hot-dogami i cola na stadionie.. Nie ze cos mowie ale moze tak byc ;]
po 2: nie chce nikogo krytykowac ale o takich rzeczach mozna podyskutowac na cmforum.pl bo syfler ma inne zasady a w tym temacie nie widze zeby ktos komus pomagal.. ;]

Dziekuje za uwage ;D

Laionik Partyzant

24.08.2007 22:27    #65546     Sufler - Porady do gry - Nastawienie
Nawet czasem najlepsze zespoły grają defensywnie. Wszystko zależy od tego jak sązgrani twoi piłkarze i jaki poziom mają niektórych atrybótów - podania, gra z pierwszej piłki, przewidywanie, determinacja.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
24.08.2007 22:19    #65547     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Kiedyś robiąc testy w FMie 2006 (poprzez oszustwa zwyciężając w LM, okradanie innych klubów, itd.) Legią udało mi się sprowadzić do klubu Cicinho i Boruca z Realu Madryt. Chciałem sprawdzić, czy jest szansa, by ktoś z Barcy, czy Realu przyszedł do Polski. Tymczasem grając innym graczem, normalnie Wisłą, bez wielkich transferów, nawiązałem walkę z galaktyczną (L) i zdobyłem mistrzostwo. Innym razem, także podczas testów udało mi się sprowadzić do (L) największe gwiazdy Szachtara Donieck (Hubschmann, Srna, Jadson, itd.), Mascherano i Aguero, jeszcze z Argentyny i np. Ramóna, który jest teraz w CSKA Moskwa. Wygląda na to, że dzięki oszustwom można mieć w klubie wielkie gwiazdy. Chcę jednak powiedzieć, że NIE korzystałem wtedy z edytora. Aha, jeszcze jeden przypadek. Udało mi się wypożyczyć z Arsenalu Ljungberga, Bentnera, Daby'ego i jeszcze jakiś grajków do Legii. Londyńczyce byli moim klubem patronackim z opcją wypożyczania zawodników itd. Co sezon kogoś mi proponowali na wypożyczenie, ale regularnie grałem w Champions League.
Pozdrawiam.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Sirch Partyzant

I gra mieściłaby się na 15 płytach DVD żeby pomieścić wszystkie hymny, stadiony itp. Chociaż np. takie podium mogłoby się znaleźć, jakieś konfetti by leciało...

Fenix Partyzant

24.08.2007 21:56    #65549     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
elo ponownie ziomki

No pewnie że da się tak zrobić ja tak zrobiłem ale nie chciało mi się w ten sposób grać... wystarczy dać Polsce na developed zamiast developing czyli na rozwinięty i od razu wszyscy będą chcieli przychodzić ...

Krystian88 Młody aktywista

To byłoby super. Już widzę jak grałbym Wisełką, a na początek meczu Jak długo na Wawelu... Ale to wiązałoby się również z dodatkowymi karami, za np. użycie rac podczas meczu. Byłoby dużo ciekawiej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.