Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
9pucek możliwośc odtwarzanie rożnegorodzaju dźwieków wiąże sie z ilością ( zajmowanym miejscem na dysku ). Sam mówisz, ze moze to zajmowac całą płytę DVD a nie pomyslałem ze ktos moze miec system plikow na dysku FAT32 ? Oczywiscie nowsze komputery ( czyt. dyski ) posiadaja juz system plików NTFS ( jest lepszy i bezpieczniejszy ) ale ktos kto pierwszy z wymienionych moze miec problem bo ten dysk wiaze ograniczenie na 4gb ! to jest jego ogrooooomna wada ... wiec trzeba nad tym duzo pomyslec x))

kyczy7 Przodownik pracy

25.08.2007 10:51    #65532     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hoody zdarzaja sie gorsze wapdki ( om - ą :) ) ...
Przemekk , mhm to taką 11 grasz -> pokaże tu jaka ja bym wystawiał :)
Edwin Van Der Sar - Jamie Caragher, Carles Puyol, Wes Brown ( chociaz nie wiem jaki u Ciebie jest Jakub Rzeźniczak ) - Cr R, Quaresma, Gerrard, kaka, Ronaldinho ( ale moze Pirlo wystawiasz bo grasz z DPŚ - jak dla mnie ma juz swój wiek xD Ronaldinho ? nie lubie go ale jest wielka indywidualnościa i dlatego wziełem go do " swojej " jedenstaki ) - Wayne Rooney,Andriy Shevchenko.

Fenix Partyzant

25.08.2007 10:44    #65533     Sufler - Porady do gry - Co byście sobie zmienili w FM?
eLo
Nie wiem czy dobrze robię zakładając taki temat ale nie przypominam sobie żeby taki był więc to robię. Otóż temat jest prosty - tutaj możemy się pożalić, co byśmy chcieli nowego lub ulepszonego w najnowszym FM. Mi na myśl przychodzą 3 propozycje

- zrobienie tak, aby do Polski mogło przychodzić więcej piłkarzy z zagranicy
- możliwość dodawania meczów z dawnych sezonów aby były w FM i można było je obejrzeć - fajna by była baza danych meczów, tyle że chyba wolno by gra chodziła
- najważniejsze: dotychczas mamy tak że z szaraka piłkarza możemy zrobić tylko w swojej drużynie, a ja bym chciał by można było kupić jakiegoś szaraka z innego zespołu i wtedy przemieniłby się w normalnego zawodnika... niektóre "szaraki" są dobre! ;)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Cavallero skoro SI mówi, że w FM-ie nie będzie miejsca na chuligaństwo to znaczy, że nie powinno być też na doping (piłkarze dostają zawieszenia, ale dziwi mnie dlaczego tylko przez edytowanie bazy danych,gra sama z siebie tego nie robi).

Mi chodzi o urealnienie rozgrywki a nie o propagowanie rasizmu, czy chuligaństwa.

Nigdy nie byłem i nie będe fanem chamskiego zachowania kibiców Legii w Wilnie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boro92921 Przodownik pracy

9pucek ja tez jestem patriotą bo strasznie mnie wkurza ze np. ktos z rodziny Klose zdobywał medale dla Polski a on poszedł do Niemiec a co do hymnow to fajny pomysl ale pewnie by sie dlugo wczytywala gra chyba ze ktos ma 2 Giga ramu ale moze byc opcja zeby to wylaczyc

Cavalerra Młody aktywista

25.08.2007 09:32    #65536     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja gram sobie ligą maltańską :) Przedstawie skład, a jak mi się uda coś ugrac to wrzuce jeszcze :) http://img29(...)dih1.png

hoody Przodownik pracy

25.08.2007 05:27    #65537     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
@ Pawisco! Kluby jak kluby ale zawodnicy to chyba nawet nie byli znani przez własnych kibiców ;]! Stanford gra teraz w 8 lidze angielskiej! Hughes wolał być 3 bramkarzem Bastii niż grać w Wiśle K.! Piłkarze delikatnie mówiąc przecietni! :)

hoody Przodownik pracy

25.08.2007 05:25    #65538     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
obrońcom Zamiast grać w FM-a naucz sie poprawnie pisać!!!!!!! Bo takie błędy popełniać... Wstyd...

Mos1ek Młody aktywista

25.08.2007 03:56    #65539     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
to był półfinał ligi mistrzów i dlatego nic nie osiągnełem w 2011 roku :( (w tym meczu zagrał mój obrońca Fernando którego kupiłem jak był młody za 3 mln zł a po kilku latach(kiedy juz był najlepszym obrońcom na świecie) sprzedałem go do Arsenalu za 300 mln zł ;)))

Mos1ek Młody aktywista

25.08.2007 03:26    #65540     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
sepmati tak mówi bo coś mu gra nie idzie ... i nie da sie wygrać nic bez edytora ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.