Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pablo11pablo11 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.08.2007 12:29    #65521     Sufler - Porady do gry - Stałe fragmenty która strona?
hmm, uzupełnie tylko moich przedmówców :P

jeśli masz dobrych wykonawców rzutów wolnych (dobre strzały itd.) to najlepiej ustawiaj ich prawa strona-lewonożny, lewa strona-prawonożny oraz ustaw im by zawsze strzelali bezp. na bramke, wtedy można ładnie przenieść piłke nad murem i walnąć w okienko (zawsze tak robie i pięknie strzelają ;])

a jeśli z kolei masz kogoś pokroju P. Croucha a nie D. Beckhama to ustawiaj prawa strona-prawonożny, lewa strona-lewonożny i wtedy graj na wrzutki (wtedy ładnie dosrodkują) i licz na bramki z główki :)

pozdro

krikok Partyzant

25.08.2007 12:28    #65522     Sufler - Porady do gry - problem z savem
mam problem moze ktos bedzie w stanie mi pomóc to będe wdzieczny :) No to problem polega na tym ze jak skonczylem grac to zapisalem gre i wylaczam laptopa bo na nim gralem no i nie doszlo do konca do windowsa i pulpitu to ja wylaczylem bo sie mi spieszylo ... panna;) Wiele z nas rozumie :) no i wieczorem późnym wlaczam i patrze ze nie ma "wczytaj szybko gre" no to wczytuje z pliku i pojawia sie napis "gra nie została wczytana" ponawiam i to samo ... to sproboje inny zapis i wczytalo ... wiec od nowa przeinstalowalem fma i to sie powtarza :( Mozna to jakos naprawic :( ? Szkoda mi piekielnie tego sava ... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ;)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
25.08.2007 12:25    #65523     Sufler - Porady do gry - FM 07 się wolno włącza
nie jest dobrze ale nie jest tak źle

gdy włączasz FMa to wyłącz wszystko co jest używa pamięci Ram antyvira,GG,programy do ściągania itp.

Przed tym sprawdź czy nie masz virusów.

Zwykle kiedy włączam FMa to ide sobie zrobić herbatkę lub czytam jakiś artykuł w gazecie.

Te dwie minuty są do wytrzymania ale tak nie powinno być?

Mam nadzieję, że masz orgyginalną wersję FMa?

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

siea1992 Partyzant

25.08.2007 11:49    #65524     Sufler - Porady do gry - FM 07 się wolno włącza
usunąłem wszystkie grafiki i trochę szybciej się włącza ale nadal za długo na dysku z fm mam 5 GB wolnej przestrzenie macie jeszcze jakieś pomysły?

Pucek Stachanowiec

25.08.2007 11:44    #65525     Sufler - Porady do gry - Strzał z dystansu tak czy nie?
To znaczy, że np. w trzech meczach będzie strzelał w hektary z połowy boiska i grał na 6

a potem strzeli z 20 metrów???
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

25.08.2007 11:41    #65526     Sufler - Porady do gry - FM 07 się wolno włącza
może być to spowodowane tym, że masz dużo logosów i innych graficznych dodatków.

Pucek Stachanowiec

25.08.2007 11:30    #65527     Sufler - Porady do gry - Strzał z dystansu tak czy nie?
Mam P R O B L E M czy napastnikom ustawiać strzały z dystansu na często?

Wiem jeśli oni mają wysoki współczynnik strzały z dystansu to raczej tak.
Ale... często zdarza się tak, że taki piłkarz odda parę nie celnych strzałów i gra na 6 a potem już strzela panu Bogu w okno.

Proszę o P O M O C.

Czy to zależy od jakiegoś specjalnego treningu?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Informacje o FM 2008 SI Games podało podczas oficjalnej zapowiedzi gry, pisaliśmy o tym. Znajdź tego newsa i poczytaj sobie.

Ponadto jeszcze raz mówię - to Sufler, a nie forum, tutaj się nie wygłasza własnych opinii, tylko rozwiązuje problemy graczy.

Pucek Stachanowiec

kyczy7
gry komputerowe wymagają ulepszeń aby utrzymać się na rynku

chociaż pewnie dalej grałbym w Fma gdyby nie było kulek.

dlaczego rzuciłem 1 DVD bo ktoś pisał o wielu no to jeżeli nie, to może tak:
byłaby to opcja to wyłączenia w grze tak jak FaceGen
byłaby dodawana na osobnej płycie albo nawet tylko do ściągnięcia z neta

Pucek Stachanowiec

25.08.2007 11:06    #65530     Sufler - Porady do gry - Kariera ScoutaReputacja
ja używam FM Genie
bo jednak mi sporo pomaga jeżeli chodzi o ceny zawodników
mógłbym grać normalnie gdyby kluby odpowiadały na zapytania ale one zwykle je odzrucają, nie podejmują żadnych negocjacji.

i tak jak znajde sobie na przykład Van Der Vaarta w Scoucie to nie daje od razu 20mln czy coś tylko jadę od 10 bo zwykle zawodnik pokłóci się z menedżerem i odejdzie za mniej

Pomaga mi też w wyszukiwaniu trenerów bo w Fm-ie nie ma ukazanych ich wszystkich atrybutów. To co trener nie wie co umie a czego nie???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.