Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

szczepek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a czy zawodnicy jak graja kilka lat np w Wisle Krakow (zagraniczni)to oni dostaja Polskie czy Portugalskie obywatelstwo? bo to smisznie by wygladalo ze gra w Polsce a dostaje Portugalski paszport... ale co tam dodatek i tak wyrabany w kosmos gratulacje dla Tworcow:]

Yodassss Młody aktywista

Ale to wcale nie jest złe. Jeśli grasz ze świetnym przeciwnikiem, to nawet bdb obrona może Ci nie wystarczyć. Wtedy liczy się bramkarz. Poza tym, bramkarz może dostać ocenę 9 nawet po dwóch świetnych interwencjach. Jeśli zdarzają Ci się nagminnie dobre oceny bramkarza i słabe obrony, to po prostu wymień piłkarzy ;]

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.08.2007 16:04    #65483     Sufler - Porady do gry - co po formacie?
Nie nie nie kyczy zle mnie zrozumiales ;D Jesli masz jakies dodatkiw grze to jesli usuniesz FMa to te dodatki zostana na swoim miejscu a reszte plikow gra usunie ;] i wtedy folder data w ktorym masz tylko swoje dodtaki mozna pozniej wkleic z powrotem i bedzie wszystko na swoim miejscu

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
26.08.2007 15:32    #65484     Sufler - Porady do gry - Program do nagrywania bramek
jakbys dał GG, to napisał bym ci stronkę gdzie są fajne tego typu programy. bo tu raczej bym ryzykował Reakcjonistą podając stronę www
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
26.08.2007 15:08    #65485     Sufler - Porady do gry - Program do nagrywania bramek
we Frapsie jak nagram to później mi odtwarza klatka-stop-klatka dla mnie nie użyteczny
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Tores ReDevil Młody aktywista

26.08.2007 14:59    #65486     Sufler - Porady do gry - Program do nagrywania bramek
Heh, moje drugie pytania dzisiaj, ale to nurtuje mnie od dawna.
Znacie jakiś dobry progs żeby nagrać nim to co się dzieje na komputerze (np.: bramka z FM ?) miałem taki jeden ale było w strasznie złej jakości, więc szukam lepszego.

kyczy7 Przodownik pracy

26.08.2007 14:35    #65487     Sufler - Porady do gry - Miesiąc do LM dziwne pytanie
Nie wysyłaj ich x) straca ogranie meczowe x) wiec ja Ci radze -> z urlopem poczekaj ... daj im odpoczac w przedmeczu przed waznym spotkaniem w LM ale nie urlop w tej chwili

paderek223 Partyzant

26.08.2007 14:27    #65488     Sufler - Porady do gry - wzmocnienia realu
kurde real zacza sezon i to od wygranej w derbach dlatego sie tak pale do nowego uaktualnienia ;D

kivi73 Partyzant

lepiej by było gdyby bramkarz i obrońcy grali na 8
To wina taktyki...

Micro Ice Młody aktywista

26.08.2007 13:28    #65490     Sufler - Porady do gry - FM 07 się wolno włącza
Ale to nie są programy do przyspieszania to jest takie coś że sie nie ogląda reklam tylko odrazu czarne tło i sie ładuje fm-a :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.