Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ej Bobek uspokuj sie x) Krzyczysz jak 3 letnie dziecko x) troche cierpliwości i opanowania - jak ktos bedzie wiedział to napisze x) a dziwi mnie jeszcze jedno czemu dałes pkt. Arzu ? myslałem ze wyłączenie Capas locka pomoze w edicie ?! buahahaha - żal żal żal.

Powracajac do tematu : Moze zapisujesz podług nazwy któa juz istnieje ? A jak nie to ja osobiście miałem tak ze w folderze DB tej bazy nie było ! ale jak wł. nowa gre i tam chciałem wybrac baze na której chce grac to tam jakos istaniała. Moze u Ciebie tez tak jest ??? ----> Sprawdź xD x))

Kris de la Med Partyzant

27.08.2007 07:29    #65462     Sufler - Porady do gry - transfery
Edytor jak mi się wydaje potrzebuje 512 ramu, gra natomiast 256 ( a ponoć z mniejszą ilością też działa).
Więc prawdopodobnym i to bardzo jest niemożność babrania się w edytorze tych, którzy grajć w FMa... sam chciałbym cośtam pozmieniać i uaktualnić transfery itp, ale jak mam czekać dość długo na włączenie sie tego dziadostwa a potem na zapis to już wolę poczekać na cudze updaty ;)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

26.08.2007 23:56    #65463     Sufler - Porady do gry - Łatka 7.0.3 ?
Czekajcie i szukajcie... obie opcje nagradzają chętnych ;)

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

26.08.2007 22:32    #65464     Sufler - Porady do gry - Spalony
też mam przyzwoitego ,ale jak gram w FMa a to jakies 30 dni jest(tylko 2007) to ani razu cos takiego mi sie nie zdarzylo

boro92921 Przodownik pracy

26.08.2007 22:06    #65465     Sufler - Porady do gry - Cechy trenera
ja tam sobie zawsze patrze tak ogolnie czy w statach przewaza kolor pomaranczowy chyba atak obrona i jesli chcesz isc na urlop to kierowanie zespolem ale tak ogolnie lepiej patrzec a jesli chodzi o rotacje to mi sie wydaje ze jesli grasz bardzo slabym klubem to powinienes stopniowo dawac coraz lepszych szkoleniowcow a jesli w miare niezlym to tak za duzej rotacji tez bym nie stosowal najlepiej w trakcie urlopu a jesli juz to tylko max po 2-3 nowych trenerow ja tak robie i nie zauwazylem zmiany na gorsze

Ale sie rozpisalem ;P

kyczy7 Przodownik pracy

Po pierwsze to ortografia ! Zabójcze

1. Nie, nie bug x) Fm-em ma swoje homory - nie mozna cały czas wygrywac bo to było by bez sensu , nawet jak masz mega mocna ekipe musisz kiedys przegrac nawet jak grasz składem który wydaje Ci sie dla nikogo nie osiagalny ... tak Fm-em został stworzony wiec po zwyciestwie z extra rywalem nie myśl sobie ze w nastepnej kolejce ze słabiakiem pójdzie Ci łatwo bo tak nie bedzie - juz sie tego naczuyłem x) Wiec to ze oddali jeden strzał na bramke i ona padała a w nastepnym meczu 20 a nie było żadnej to sie własnie nazywa humory Fm-ema ... xD

2. Juniorzy maja to do siebie ze sa zupełnie niestabilni wiec to jest normalka -> moze za duze obiazenie treningowe jak na nich a moze byli po ktz. i stasty im zupełnie spadły ? Ale na moje oko - niestabilnośc : dawno juz znana x)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Zabójczo fatalna ortografia i umiejętność korzystania z wyszukiwarki.
2. Słaba forma, zły trening.

ajum Partyzant

1. Gdy gram porstmunth mam niekiedy dziwne sytuacje :
Mecze Port 1:0 Everton moi zawodnicy odali 1 strzał na bramkę!!! Cud Bug a może fart?
Mecz z Reading Por 0:2 reding. MOi zawodnicy odali grubo ponad 20 strzałów i co ?? 0 bramek Dziwne nie miałem już kilka takich sytuacji...Co zrobić?
2.Matty Ritche (junior) w grudniu miał staty niczym Ronaldinho nagle po 2 miesiącach Miał jak średniak 2 ligi...
Za to Tom Roberts (junior) Po 9 mieś w klubie ma staty niczym John Terry z "Czelsi"
Czy jest jakieś wytłumaczenie??

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

26.08.2007 21:06    #65469     Sufler - Porady do gry - Polskie obywatelstwo.
zgadzam sie z przedmówcą najlepszym tego dowodem jest Ronaldinho który dostal obywatestwo hispanskie mimo to nie moze wystąpic w reprezentacji tego kraju poniewaz grał juz w repre Brazylii ,choc posluzyc to moze dzialaczą klubu poniewaz zmniejszy sie liczba graczy spoza Unii Europejskiej wiec beda mogli kupic zawodnika z poza UE (w lidze hiszpanskiej nie moze wystepowac nie wiecej nie 3 zawodnikow z poza UE)

Mattii Przodownik pracy

26.08.2007 21:01    #65470     Sufler - Porady do gry - Polskie obywatelstwo.
Madritista nie prawda,oto chodzi,że niektórzy nawet jeśli dostną drugie obywatelstwo z kilku powodów nie mogą grać dla"nowej" reprezentacji:
a)albo mogą mieć występy w "starej reprezentacji"
b)albo w edytorze jest taka opcja,że piłkarz deklaruje grę w kraju w którym się urodził,czyli np.polak w polsce.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.