Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.08.2007 13:25    #65411     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie bede mogl tego udokumentowac ze wzgledu ze sejwy usunalem, ale chcialbym powiedziec ze przez 10wirtualnych lat awansowalem zespolem Kettering z najnizszej ligi angielskiej do Premiership, po drodze wygrywajac Puchar Angli. Niestety nie udalo mi sie nic bardziej znaczacego wygrac, jednakze sam fakt dokonania tego sprawia ze jestem zadowolony ;)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
W trakcie gry spokojnie można wgrywać wszelkie dodatki graficznie. Nie ma to żadnego wpływu na bazę danych i save'y.

Lauri Partyzant

28.08.2007 13:04    #65413     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace ...
jesli rozegra 3/4 spotkan w swojej reprezentacji w ciagu 2 ostatnich lat takze otrzyma obywatelstwo, tylko tutaj rozne opinie sa...niektorzy mowia o koniecznosirozegrania 3/4 meczy w ciagu ostatnich 2 lat a inni o conajmniej 20 meczach w swojej reprezentacji.

najlepiej wypozyczyc do Belgii na 3 sezony otrzyma obywatelstwo tamtego kraju i po problemie , a w miedzyczasie moze wystepowac w swojej reprezentacji (ja tak mam z Cardenasem)

Ciartur Młody aktywista

28.08.2007 12:45    #65414     Sufler - Porady do gry - cos bardzo dziwnego!?
Włączasz edytor ładujesz jakąś bazę danych edytujesz ją nadciskasz w menu file Save as nazywasz tak jak chcesz zamykasz edytor włączasz grą wybierasz swoją bazę danych i grasz
PS
zapisujesz w domyślnym folderze nic nie zmieniasz tylko save as dajesz nazwę i zapisujesz ;)

boro92921 Przodownik pracy

28.08.2007 12:43    #65415     Sufler - Porady do gry - cos bardzo dziwnego!?
nie za bardzo Cię rozumiem nie wiem o jakie zolte plyty Ci chodzi jak sobie edytujesz jakąs bazę danych to potem w edytorze aby ją jakos nazywasz po swojemu potem w grze bierzesz nowa gra i wyskoczy Ci komunikat i juz mozesz na niej grac

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
28.08.2007 11:49    #65416     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace ...
Carrot ja jestem wyluzowany.

Tylko FM nie jest jakąś grą na czas i można poprostu do końca poczytać wiadomości.

ON 1908 - To nie od reputacji klubu zależy czy piłkarz dostanie pozwolenie na prace - nie ma różnicy czy go kupujesz do MU czy do Barrow, Sutton Utd lub Leeds.

To jest przepis obowiązujący piłkarzy z poza UE.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Rem-8 Wywrotowiec

28.08.2007 11:09    #65417     Sufler - Porady do gry - Błąd w FM Genie Scout ;/
www.flashget.com - program do pobierania plików z internetu

http://www.progr(...)get.html
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

decio24 Partyzant

28.08.2007 10:50    #65418     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
takie male Mission Impossible, heh w koncu derby :)
http://img25(...)edj2.png
gralem oczywiscie Cisco Roma.

Rem-8 Wywrotowiec

28.08.2007 10:27    #65419     Sufler - Porady do gry - 2 dziwne problemy
Stroje wyjazdowe powinny mieć różne kolory ustawione w FMM niż domowe. Jeśli barwa W jest podobna do barwy D przeciwnika, to W się zmieni na kolor 3 (jeśli jest). Jeśli nie, to zmienia się D na W gospodarza. Problem jest, jak się powgrywa koszulki, które nie są dopasowane do kolorów i wtedy okazuje się, że np. dwie drużyny grają na biało (ale kolory tła drużyny będą poprawnie zmienione)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Carrot Młody aktywista

28.08.2007 09:37    #65420     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace ...
9pucek, wyluzuj :P mi tez sie takie sytuacje czasem zdarzaja, ale przeciez od tego sa belgijskie kluby filiarne :D a zwalszcza dla "Saszy" :) naprawde jemu wystarczy spedzic w belgii pol sezonu i potem moze grac juz wszedzie :) (oprocz oczywiscie athleticu bulbao ;) )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.