Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

master_koza Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.08.2007 11:24    #65341     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
I do tego grałem 4 sezony Irlandzkim Shamrock Rovers i za każdym razem wygrywałem puchar ligi i kraju do tego 3 mistrzostwa i 4 miejsce półfinał ligi mistrzów (znowu odpadłem z Arsenalem ale zostawiłem za sobą m.in. Bayern,Real m., Porto i Benfike i Liverpool) mialem 108 mln zl na koncie. Co wy na to?

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

30.08.2007 11:23    #65342     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mos1ek pokaż screna z transferami tych zawodników,ze zwyciestwami w tych pucharach i lidze oraz twoje wczesniejsze osigniecia,a takze caly skład jakim dysponowales gdy wygrales te wszystkie puchary

master_koza Partyzant

30.08.2007 11:16    #65343     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja najwieksze sukcesy odnosiłem z Amica Wronki w Cm 03/04 a były to w 5 sezonów:
3-mistrzostwa Polski
4puchary polski
1-wice mistrz
1-p.UEFA
i półfinał ligi mistrzów(odpadłem z Arsenalem)
Teraz gram w FM 2006 Korona Kielce

Maci3k_z_klanu Partyzant

Otóż przed chwilka sobie "zainstalowałem" dodatki graficzne.

Otóż gdyż tylko połowa się tylko wyświetla.
Co zrobić z tym.
Mam wszystko dobrze zrobione patrzałem 2 razy.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

30.08.2007 10:36    #65345     Sufler - Porady do gry - dziwni zawodnikowie
nie ma na to sposobu POPRACUJ NAD SWOJĄ ORTOGRAFIĄ

sufler powinien być dla osób powyżej 13 lat(chyba kazdy w tym wieku nie popelna takich błedów jak RAFIKO) a nie wchodzą na niego takie osoby które popełniaja takie błedy,to sie w głowie nie miesci

Mos1ek Młody aktywista

30.08.2007 03:09    #65346     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Bardzo chętnie zagram z kimś przez :
mam dużo czasu
TYLKO POWAżNE OFERTY !!!
reszta info przez gg
GG 1505148

Mos1ek Młody aktywista

30.08.2007 02:50    #65347     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Maj ... mecze odbywają sie co 2 dni liga mistrzów , puchar polski , liga polska ... a że w FM są problemy z kontuzjami to wszyscy wiedzą ... Ale kim tu grać ???? .................................
ale ja genialny manager uporałem sie z tymi problemami i zwyciężyłem w wszystkich tych rozgrywkach ;)

Maci3k_z_klanu Partyzant

Dzień po śmierci hiszpańskiego piłkarza Antonio Puerty futbolowym światem wstrząsnął kolejny zgon gracza - po treningu zmarł Chaswe Nsofwa z drugoligowego izraelskiego Hapoelu Beer Szewa.
27-letni napastnik z Zambii zasłabł w trakcie zajęć i został przewieziony do szpitala. Lekarze nie zdołali ocalić mu życia.

Trening odbywał się w bardzo wysokiej temperaturze. Sztab medyczny przez kilka minut próbował przywrócić mu akcję serca, zanim przewieziono go do kliniki.

- Kiedy przyjechaliśmy na miejsce, zobaczyliśmy piłkarza leżącego na ziemi. Udzieliliśmy pierwszej pomocy - posłużyliśmy się wstrząsami elektrycznymi i zewnętrznym rozrusznikiem serca. Mimo naszych wysiłków zawodnik zmarł w szpitalu - powiedział wezwany do piłkarza sanitariusz Carmel Cohen.

Według informacji izraelskiej telewizji piłkarz był zdrowy - kilka dni wcześniej pozytywnie przeszedł badania lekarskie.

Hain Partyzant

29.08.2007 20:48    #65349     Sufler - Porady do gry - wolny transfer
Być może jest tak jak koledzy wyżej piszą, jednak najczęściej przy ofercie warctej 0 jest klauzula o sparingu, która czasem daje większe zyski niż sprzedaż zawodnika za kwote taka jaką jest wart. Np. kiedyś grając w Polskiej lidze (nie pamietam już jakim klubem) miałem zawodnika wratego ok. 500 tyś zł. Złożył oferte mi zdaje sie Bayern i zaoferował tylko sparing, jako że zawodnik chciał odejść do lepszego klubu to sie zgodziłem. I na sparingu zarobiłem nie 500 tyś, a 1,5 mln złotych.

Ciartur Młody aktywista

29.08.2007 20:43    #65350     Sufler - Porady do gry - Kim Tu Grać ?
Słuchajcie może on nie gra taktyką save&load może gra słabszymi zawodnikami może nie używa edytora. Ale przedewszystkim nie osądzajcie go pochopnie nie wiecie co osiągną ;)
Ale mimo wszystko pytanie nie na sufler ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.