Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

krooger1988 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.08.2007 14:01    #65311     Sufler - Porady do gry - klub i kadra
A ja jak gralem Lechem i objąłęm repre Polski to automatycznie w Lechu był ewidentny spadek formy ;/;/ Pamietam bylem po 6 kolejach 4 sezony z ktorych wygralem 5 i jeden remis a po objeciu reprezentacji zacząlem przegrywac i na 6 kolejnych meczy mialem tylko 2 remisy a przeciwnicy ze sredniej polki byli wtedy :(:(

kozakozakozak Partyzant

31.08.2007 13:22    #65312     Sufler - Porady do gry - klub i kadra
ja prowadze brazylie i real . i tak jak tu pisali poprzednicy nic sie nie dzieje poza tym ze moga aczkolwiek nie musza pojawic sie kontuzje jesli gra twoj zawodnik w reprezantacji . najgorsze est to jak zapomnisz o jakiejs gwiezdzie i odrazu pisza ze nie bedzie grał w reprezenatcji poki ty jestes selekcjonerem kadry hehe no. kaka i ronaldinho hehe. jak ja mogłęm o nich zapomniec hehe

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.08.2007 13:12    #65313     Sufler - Porady do gry - klub i kadra
Nie wydaje mi sie ze nie ma to zadnego znaczenia. Klub jakby to powiedziec nie 'rywalizuje' albo nie 'gryzie' sie z kadra :) W koncu jedyne co laczy klub i kadre to menedzer ja prowadze Spurs i Anglie i nie widze sladow slabszych wynikow :) Mozesz wiec bez problemu prowadzic kadre i klub. W sumie to powinienes pamietac ze ejsli masz graczy w klubie ktorych chialbys powolac to pamietaj ze jesli bede grali duuzo meczy liczac reprezentacje to moze odczuc zmeczenie.. Tyle x]

Proletariat

31.08.2007 12:53    #65314     Sufler - Porady do gry - Błąd przy zmianie skórki
kiedy chcę zmienić skórkę z Capuccino na Metallic 2006 wyskakuje mi taki błąd:
Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w c:/gry/sports interactive/football manager 2006
ktoś mi może wyjaśnić o co tu chodzi?? ;/ gra jest oryginalna

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

31.08.2007 11:09    #65315     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
master_koza ja pisze w sprawie tych screnów do Mos1ek bo jakoś mu nie wieżę że przy tylu kontuzja wygrał to co napisał

master_koza Partyzant

31.08.2007 11:03    #65316     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
mariusz ja juz nie mam cm-a 03/04 bo mam nowego kompa i teraz gram w fm 2006 wiec jak Ci moge dac screeny? Ale jak wygram cos teraz to oczywiscie ze wstawie screeny

Ciartur Młody aktywista

31.08.2007 08:47    #65317     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
No ja też tak chcialem bo gralem Unią Janikowo i też mam problem :/

cristiano88 Partyzant

31.08.2007 07:08    #65318     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
witam!!...czy jest mozliwość aby FM Genie Scout odchaczyło mi "nierealistyczne cele transferowe"??mam to po angielsku,więc średno rozumiem o co biega:P:P...a zależy mi na tym bo gram Górnikiem Zabrze i bez sensu jest,że w wynikach wyszukiwania widnieją tacy gracze jak Ronaldinho,Rooney czy Fabregas:/...z góry dzięki za pomoc:)

Mos1ek Młody aktywista

31.08.2007 01:00    #65319     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
mariusz90 nie chce mi sie juz tego robić ... screeny masz wcześniej z tymi osiągnięciami ... i pewnie łatwiej sejva było by wrzucić ... PS ty nie umniesz grac w FM ??? czy uważałeś sie za takiego mistrza że nikt oprócz ciebie nie umnie nic wygrywac w tej grze ... PS ja nie bede nic udowadnial puki ty mi nie udowodnisz ze warto sie namęczyć robiąc te screny (a nie bo jakis nie dowiarek sobie zażyczył )

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
30.08.2007 20:50    #65320     Sufler - Porady do gry - Zdjęcia
Promowanie alkoholizmu na CMREV.

Ciekawe czy z legalnego źródła.

A propo dodatków graficznych to na węgierskiej stronie jest tego więcej niż na CMREV.

Dlaczego? Trzeba pokonać bratanków.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution