Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mos1ek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.09.2007 02:34    #65201     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
to są screny z SIERPNIA 2015 ROKU A TO BYłO 4 LATA WCZESNIEJ ... odpowiedz mi na pytanie : Ile grasz w FM jak takich szczegółów nie zauważasz ??
a tego screna z kontuzjami to pewnie sam wymyśliłem bo nie miałem co robić ...
ŻAL

1litr Partyzant

02.09.2007 00:52    #65202     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Czy granie kilkoma taktykami wpływa negatywnie na zgranie zespołu i wyniki ? Lepiej grać jedną taktyką i modyfikować zadania dla drużyny w zależności od przeciwnika czy z silnymi przeciwnikami grać z dwoma def.pomocnikami a ze słabymi np. trzema napastnikami ?

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

02.09.2007 00:00    #65203     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
Możliwe, że "Teamwork" szwankuje^^ Sprawdź co Twój asystent twierdzi o zgraniu zespołu i poziomie zadowolenia zespołu. Jeśli oba są wysokie, możliwe że problem tkwi gdzie indziej (umiejętności zawodników, polecenia zespołowe (?))

sachen Młody aktywista

01.09.2007 23:39    #65204     Sufler - Porady do gry - Niskie morale paru zawodników
Nie przegrałem jeszcze żadnego meczu (oprócz sparingu) [początek sezonu :P] Napastnik strzela gole, pomocnik asystuje a obrońca dobrze się spisuje. Wszystko ładnie, pięknie tylko cały czas mają niskie morale :/ nie jest to spowodowane wypowiedziami prasowymi, ani niezadowoleniem z powodu zablokowania transferu.. więc o co biega? Aha i jeszcze gdy klikam w "osobiste" jest tam napisane, że jest szczęśliwy z gry w klubie :?

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

01.09.2007 23:08    #65205     Sufler - Porady do gry - Z PE do Pucharu Intertoto
Dla wszystkoch, którzy zyją nadal w błędzie

"Zarząd PZPN, mimo zdecydowanej deklaracji pierwszoligowców, nie zgodził się, by zdobywca Pucharu Ekstraklasy był premiowany grą w rozgrywkach Intertoto - poinformował "Przegląd Sportowy".
Szefowie organizacji skupiającej profesjonalne kluby piłkarskie, Ekstraklasy SA, nie zostali nawet zaproszeni na posiedzenie zarządu, podczas którego przegłosowano wspomnianą uchwałę.
Ciekawostkę stanowi fakt, że inicjatywę klubów wstępnie popierał nawet prezes PZPN, Michał Listkiewicz, który nieoczekiwanie podpisał się pod dokumentem uchwalającym coś dokładnie przeciwnego."

Micro Ice Młody aktywista

01.09.2007 22:48    #65206     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Można takiego grajka na urlop wysłać :)

Też tak miałem po prostu wygraj perę meczy i skończą sie twój PrObLeMoS

01.09.2007 22:42    #65208     Sufler - Porady do gry - Z PE do Pucharu Intertoto
Ala ta zasada że ten kto wygra Puchar Ekstraklasy przecież nie awansuje do Inter-Toto ( Tak jest w realu chyba że się mylę ?)

01.09.2007 22:39    #65209     Sufler - Porady do gry - Liczba trenerów
Możesz mieć grającego trenera tzw. Zawodnik i trener z tego co się orientuje możesz takowych więcej zatrudnić :)

01.09.2007 22:38    #65210     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
Ja miałem odwrotną sytuacje strzelałem w ciągu 5-10 min a później w ostatnich minutach traciłem bramki na mój problem znalazłem lekarstwo pod koniec meczu 15-20 min do końca gram na czas tylko wtedy gdy wygrywam :) skutkuje :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.