Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MaD789 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.09.2007 12:39    #65191     Sufler - Porady do gry - Lech Poznań
Siemka
Gram lechem poznań już 6 sezon i narazie udało mi sie zająć dopiero 2 miejsce w Orange Ekstraklasa :/

Szukam Dobrych młodych talentów które mogą przejsć do Lecha

Pomożecie ?? :D

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
02.09.2007 12:30    #65192     Sufler - Porady do gry - Usuwanie ujemnych punktów
Koniec dyskusji nie na temat. Każdy kolejny post niezwiązany w jakiś sposób z pytaniem, zawartym w pierwszym poście, będzie nagradzany pomarańczką.

Swoją drogą było już kilka takich pytań, w każdym padała jednoznaczna odpowiedź: nie. Głowy sobie uciąć nie dam, bo nie znam się na tym, ale jestem prawie pewien, że niestety nie ma możliwości usuwania ujemnych punktów.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
02.09.2007 12:24    #65193     Sufler - Porady do gry - Usuwanie ujemnych punktów
Ojjj Panowie poraz kolejny mój temat zamienił się w coś nie porządanego.

To nie jest temat o uaktualnienieach i zażaleniach na ich brak!

Znalazłem zagraniczną stronkę z bazą w której skasowane są ujemne punkty, ale to mnie nie interesuje.Bo chciałby to zrobić u siebie.

Mattii-nie polecaj nie wypróbowanych sposobów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

02.09.2007 11:46    #65194     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Najlepiej jest grac w 1 sezonie 2 taktykami a zeby zawodnicy sie do niech dostosowali zaplanuj kilka sparingow i graj tymi taktykami na zmiane,jednej taktyki uzywaj gdy grasz z rywalami slabszymi a na rywali mocniejszych uzywaj drugiej taktyki,przyniesie to z całą pewnoscia sukces p[oniewaz rywal bedzie pewien ze zagrasz taktyka jakiej uzywales wczesniej i dostosuje swoj styl gry wlasnie do niej.Zmieniajac tak taktyke miałem serie 12 meczów bez porazki a w lidze zwyciezylem roznica 11 punktów,teraz w 2 rundzie kwalfikacji wygralem w pierwszym meczu na wyjezdzzie 4-0

pawelek17 Młody aktywista

02.09.2007 11:15    #65195     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Proponuję grać cały czas tą samą taktyką, ponieważ zawodnicy wtedy są bardziej przyzwyczajeni i co za tym idzie zgrani.... ja gram taktyką 4-4-2 i gdy gram z lepszym przeciwnikiem jednemu ze środkowych pomocników daje zadania defensywne, i nastawienie na norma.... u mnie daje to dobre rezultaty zadań też bardzo często bym nie zmieniał :)

boro92921 Przodownik pracy

02.09.2007 10:08    #65196     Sufler - Porady do gry - koszulki spadkowiczów
Otóżgram sobie na RRU i jak wiadomo tam już w Orange Ekstraklasie są Ruch Chorzów, Polonia Bytom, Jagiellonia i Zagłębie Sosnowiec. Właśnie skończyłem pierwszy sezon i awansowała mi Wisła Płock. A ponieważ ściągnąłem sobie koszulki z tej strony do OE na nowy sezon więc nie mam koszulek Wisły Płock i Arki. Szukałem na innych stronach ale znalazłem tylko koszulki 2ligowe na poprzedni sezon więc teraz w Orange Ekstraklasie nie mam koszulek Wisły Płock.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

02.09.2007 09:51    #65197     Sufler - Porady do gry - Niskie morale paru zawodników
Gram obecnie PSG. Na początku sezonu, mimo zwycięstw, morale do najwyższym ciągle nie należały. Tylko czasami się polepszały, ale choćby po remisie znów spadały na "w porządku", "niskie" czy "dobre". Rzadko wysoko. ;)
Myślę, że może to być spowodowane zgrywaniem się zespołu, przyzwyczajaniem do nowego coacha, trenerów. Po jakimś czasie, gdy zespół będzie osiągał nawet średnie wyniki morale powinny rosnąć. Jednak nie zawsze... zależy to też od zespołu i jego możliwości. Wiadomo... Lyon na koniec sezonu 4 w lidze lub 3... porażka, morale niskie. Jednak grając powiedzmy PSG(jak ja) i zajmując nimi 3-6 miejsca w lidze... to podnosi morale na następny sezon ;) Zależy od oczekiwań zarządu.
Co do rozmów motywacyjnych... ja prowadziłem bardzo dobrze rozmowy motywacyjne... nikt się nie skarżył, więc tutaj też trzeba uważać co się mówi, do kogo i w jakim momencie. Ale to wiadomo nie od dzisiaj...
Trzeba pamiętać o rotacji w składzie(nieprzypadkowej a przemyślanej) i uważać na kondycję zawodników. Wtedy wszystko przychodzi łatwiej ;)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.09.2007 09:40    #65198     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Natomiast jesli masz problem z doborem taktyki graj sparingi i je testuj. Ja tez na poczatku mialem kilka taktyk do wyboru sprawdzilem wszystkie i wybralem ta najefektywniejsza dzieki ktorej odnosze najwieksze sukcesy :) Zmiana taktyki w trakcie sezonu moze byc niekorzystna jesli juz chcesz cos powazniej zmieniac to w okresie przygotowawczym :)

bialy13 Młody aktywista

02.09.2007 09:13    #65199     Sufler - Porady do gry - Niskie morale paru zawodników
prawdopodobnie klub ma małą reputacje i zawodnik uważa że powinien grać w lepszym klubie. Rozwiązanie: wygraj Puchar UEFA lub Lige Mistrzów albo sprzedaj go za wsoką cene:/

KODI91 Partyzant

02.09.2007 03:02    #65200     Sufler - Porady do gry - Usuwanie ujemnych punktów
ja tam sie nie znam ;] ale wydaje mi sie ze nie ;p

czekam ciagle na update fudiego...i nudze sie bo nie chce mi sie grac juz na starej bazie myslac o nowych transferach ;p mial byc 1 wrzesnia a juz jest 2 ;/ jutro do szkoly wiec na moj punkt widzenia dali plame ale kto ? nie wiem :] bo fudi mowil ze jakby od niego zalezalo to juz by bylo ;D wiec dali plame Ci od ktorych to zalezy ;P bez obrazy...ale nie moge sie doczekac...:D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.