Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

GI_Solider Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.09.2007 11:16    #65151     Sufler - Porady do gry - Prośba do redakcji
Witam!

Słowem wyjaśnienia z tematu o nowych logosach do OE 2007/08 jako, że poprzedni temat zamknięty:

Cytat: "GI_Soldier - szkoda, że nie wysłałeś tego do nas, żebyśmy zamieścili" - Rem-8

Szanowny Panie Rem-8 miałem ogromną ochotę żeby tak właśnie zrobić, ale nie mogłem znaleźć żadnych adresów kontaktowych do osób z Redakcji (patrz dział Redakcja w budowie, na forum nie koniecznie wiadomo kto jest kto, zresztą jak zarejestrowałem się nic nie mogłem napisać).

Proszę podzielcie się jakimiś danymi kontaktowymi, tak aby nikt nie musiał się zastanawiać gdzie ma to umieszczać, może wtedy więcej osób będzie miało zapał coś opublikować. Przygotowując ten logopack spędziłem sporo czasu, nie ma co się zastanawiać, bo przecież nie tylko dla siebie, ale i dla innych osób które uwielbiają tą grę.
Trzeba popracować nad polityką współpracy z partnerami. Jeżeli coś przeoczyłem oczywiście przepraszam i proszę o sprostowanie.
W zakresie dodatków graficznych do FMa, nowości, udoskonaleń i update-ów jesteście naprawdę wspaniali i dzięki że jesteście.

Oczywiście, że będzie mi bardzo miło jeżeli opublikujecie to, co zrobiłem. Mile widziane są wszelkie poprawki.

Serdecznie pozdrawiam,
GI_Solider (peterlester@interia.pl)

Kubuś92 Partyzant

03.09.2007 11:10    #65152     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Hmm, jeśli masz dobrych skrzydłowych to graj skrzydłami, jeśli środek to środkiem. Może spróbuj wprowadzać do drużyny najzdolniejszych z drużyny młodzieżowej

sebol007 Partyzant

03.09.2007 10:59    #65153     Sufler - Porady do gry - Pytanie Dla FAN-Królewskich....
Ja gralem 4-1-2-1-2 z drobnymi zmianami w "poleceniach dla druzyny"
Moja druzyna łoiła rywali jak nie wiem co...:)

Saint Partyzant

03.09.2007 10:29    #65154     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
1. Źle prowadzone rozmowy motywacyjne.
2. Często zmieniane taktsy.
3. Zbyt duża eksploatacja pierwszej 11.
4. Kiepski kapitan (tak, tak, jak dla mnie jest to ważne :).

Powodów może być wiele. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na złą grę zespołu. Generalnie kluczowe znaczenie ma taktyka. Grając dobrym klubem u siebie preferuj ofensywny styl (ale bez przesady), na wyjeździe defensywny połączony z kontrą.

DaReQ Partyzant

03.09.2007 10:27    #65155     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Wg mnie to zbyt czeste zmiany taktyki! Piłkarze nie mogą przyzwyczaić się do stylu gry i po prostu słabo grają! Spróbuj pograc troche na jednej taktyce i efekty powinny przyjśc!

baraneeq Partyzant

03.09.2007 10:16    #65156     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Witam Gram Sevilla Juz 2 Sezon i w 1 sezonie mało co niewyleciałem Odpadłem w Lm w fazie Grupowej 4miejsce Przegrałem Puchar Hiszpani Przegrałem Super Puchar i zajełem 11miejsce w Lidze teraz zaczełem 2 sezon i równiez przegrywam w 3meczach gdzie ja bylem faforytem zdobyłem 1 pkt gdzie adu trafił na 1:1 z Karnego i gdy chciałem zobaczyc jak zagra Asystent na Urlopie Uwaga Wygrał z 2 Valencią 2:1!!!!!! a w Nastepnym meczy z Osasuną przegrał 3:0 i w kolejnym z Espaniolem Zremisował 1:1 w ciagu tych 2 sezonów grałem na około 8taktykach zmieniałem je co jakis czas:( Wiec Tu moje Pytanie CO moze Byc Przyczyną Tak Słabych Wystepów Mojej Druzyny CHodz mam Dobrą Pake Naprawde

Micro Ice Młody aktywista

03.09.2007 08:26    #65157     Sufler - Porady do gry - Pytanie Dla FAN-Królewskich....
4-1-3-1-1 Jak grałem Realem to taką grałem i na gram nią też klubami z OE. U mnie w klubie nasz trener stosuje właśnie taką taktykę. Gram Obrońcę :)

rokfor Partyzant

03.09.2007 07:19    #65158     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mógłbys pokazac screeny z Twoimi najlepszymi graczami w tych czasach??;P;P

krwl Partyzant

03.09.2007 01:01    #65159     Sufler - Porady do gry - Loga
co jest dziwne,to odinstalowalem,usunalem wszystko z program files i zainstalowalem i dalej to samo:/

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

03.09.2007 00:01    #65160     Sufler - Porady do gry - Pytanie Dla FAN-Królewskich....
nie musicie tak od razu na niego najeżdżać, spróbuj zagrać troche bardziej defensywnie np. cofnij napastnika do pomocy np. jako defensywnego pomocnika czyli system 4-5-1 a ogólnie tak to jest w FM że na wyjazdach gra sie o wiele trudniej :P w końcu zaczniesz wygrywac

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.