Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Megaworior Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Odkrylem bład w update Fudiego i Messinho.
A otoż bład polega na tym że Amica Wronki gra w pucharze late(inter-toto)

Krystian88 Młody aktywista

04.09.2007 18:48    #65122     Sufler - Porady do gry - Transfery-pytanie
Chłopaki, mówię wam, z Rosji, Chorwacji, Ukrainy, Czech i Słowacji nie można brać zawodników za darmo, bo takie są przepisy. Tam takie tematy jak koniec kontraktu nie mają znaczenia. Ja chciałem kiedyś do Korony wziąc sobie Gancarczyka z Metalista, ale musiałbym za niego płacić grubą kasę, więć wtedy wziąłem za darmo Boenischa z Schalke. To prawda, dość długo gram na wschodzie to wiem.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.09.2007 17:30    #65123     Sufler - Porady do gry - Transfery - pytania
Przyszle oplaty - jesli dostajesz propozycje wypozyczenia swojego gracza powiedzmy na rok i w ofercie jest takze klauzula ze zawodnik po tym roku moze zostac definitywnie kupiony za dajmy na to 5 mln Ł. Pamietaj jednak ze klub ktory wypozyczyl zawodnika wcale nie musi go wykupic po okresie wypozyczenia jesli jednak zgadzasz sie na te przykladowe 5 mln Ł to pozniej nie mozesz z tego zrezygnowac :)

Yoonec Młody aktywista

Irfan View - w tym programie ładujesz fotkę klikasz ctrl+R rozmiar fotki.

Emilio Partyzant

Link chyba ciagle nie dziala...
www.cmrev.com/grafika/plik/477.html

Aby pobrac plik "w ciemno" wpiszcie:
www.cmrev.com/grafika/pobierz/477.html

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Czytałem w jakimś temacie że rozmiar musi być 95x95 ale musi być także głębia bitów ma ona wynosić 32 jak to można ustalić w paincie?Czy ktoś zna jakiś program który jest łatwy i w którym łatwo zmienię rozmiar fotki

kurzy13 Młody aktywista

kazdy klub ma inne ograniczenie rozbudowy stadionu jeden ma wieksze drugi mniejsze. maksymalna ilosc wogole to 200000 miejsc.

robinho09 Młody aktywista

04.09.2007 14:57    #65128     Sufler - Porady do gry - Transfery-pytanie
Bodajże to jest tak, że za gracza, który ma mniej niz 24 lata płaci się rekompensatę. Juz nie pamiętam tak dokładnie, ale coś takiego sobie przypominam.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
1. Spróbuj ściągnąć program FMXml. Jest chociażby tutaj -> http://borow(...)mxml.php
2. Zmniejsz jakimkolwiek programem graficznym fotki do odpowiednego rozmiaru. Standardowy rozmiar dla FM-a to 95x95 pikseli.
3. Fotki umieść w nowo utworzonym folderze. Nazwij go jak chcesz.
4. Sprawdź jakie numery id mają zawodnicy, których fotki chcesz dodać do gry.
5. Odpal prgram FMXml.
6. W programie FMXml zaznacz opcję "faces".
7. Wejdź za pomocą programu FMXml w folder, gdzie znajdują się przygotowane przez ciebie fotki.
8. Kliknij w przycisk "go" w programie FMXml.
9. Program poprosi cię o podawanie numerów id dla fotek poszczególnych zawodników.
10. Po zakończeniu procesu dodawania id, utworzony zostanie plik config.
11. Teraz wystarczy wrzucić folder z fotkami i configiem tutaj -> fm2007/data/graphics/pictures/players/normal
12. Odznacz w ustawieniach FM-a buforowanie skórki i zaznacz opcję przeładowywania skórki.
13. Sprawdź czy wyświetliły ci się fotki. Powinno być.

Tak w skrócie wygląda instrukacja dodawania fotek w FM-ie :) .
Jeżeli gdzieś sie pomyliłem, poprawicie mnie. Nie mam w tej chwili po ręką FM-a :) .

1litr Partyzant

Fotki musisz umieścić w folderze ...Football Manager 2007datagraphicspicturesplayers a żeby pojawiły się w grze musisz jeszcze zrobić plik config najlepiej programem fmXML potem odznaczyć w ustawieniach gry buforowanie skórki i już powinny pojawić się w grze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.