Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

05.09.2007 20:20    #65101     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzów
staraj się aby Twoja drużyna brnęła jak najdalej w europejskich pucharach i módl się aby inne polskie drużyny dobrze się zareprezentowały a wtedy Polska pójdzie w rankingu wyżej a co za tym idzie i więcej drużyn będzie mogło grać w pucharach.

u mnie np. w pierwszym sezonie Polska ma: 1 miejsce w LM, 2 w PU, 1 P.Intertoto - Wisła doszła do fazy grupowej LM i z 3 miejsca awansowała do PU, a tam do ćwierćfinału. Dzięki temu w 2 sezonie Polska ma o jedno miejsce więcej w PU - gram Zagłębiem Lubin :)

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.09.2007 19:59    #65102     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzów
nie baw sie edytorem tylko grając polskim klubem zwiększ ranking, a tak na serio to chyba sie da ale nie jestem pewien bo nie robiłem nic takiego ;p

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.09.2007 19:59    #65103     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzów
chodzi Ci o wypracowanie tego samą grą czy oszukiwanie w edytorze?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

05.09.2007 18:55    #65104     Sufler - Porady do gry - Limit transferowy w Serie A
Było już wiele takich tematów. Nie możesz zmienić zasad panujących w danej lidze. Poza tym Emerson na pewno ma obywatelstwo któregoś z krajów UE, bo już od dłuższego czasu gra w Europie

boro92921 Przodownik pracy

Polska wstapiła do UE w 2004 roku więc w FM2005 musiało to być a Rumunia i Bułgaria w 2007 nawet jak grałem na oryginalnym Fm 2007 ( bez łatek) to po wielu latach Bułgarzi i Rumuni byli nadal cudzoziemcami

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

05.09.2007 17:56    #65106     Sufler - Porady do gry - Kwalifikacja do Ligi Mistrzow
Chyba powinno być tak, że jeżeli zwyciężysz w lidze szwajcarskiej to możesz grać w LM. Inna forma rozgrywek pucharowych byłaby nieuczciwa...
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Gra nie ma takich wydarzeń zapisanych, bo wtedy (połowa 2005 roku) nic nie było pewne. Ew. zmień w edytorze, ale to wymaga rozpoczęcia gry od nowa. Możesz też dodać polskie obywatelstwo w FMM. Facepak może nie działać z powodu skórki. Poszukaj w wyszukiwarce. Co do łatki - musiałaby być to łatka aktualna na 2007 rok. Może ktoś to zrobił poszukaj w internecie.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

nie ale możesz zagrać od nowa i w edytorze dać Bułgarię i Rumunię do eu
może nie wkleiłeś do odpowiedniego folderu
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Proletariat

Wiem, że podobny temat był ale dotyczył FMa 2007.
Gram Zagłębiem Lubin i kupiłem kilku Bułgarów (m.in. Miteva), mam marzec 2007 roku - Bułgaria jest w UE. Jednak w grze oni dalej są Cdz... Gra sama w sobie nie ma zapisanych takich wydarzeń jak wstąpienie kraju do UE?? Pamiętam, że w FM 2005 Polska stawała się członkiem UE tak jak w realu... czy jest jakaś łatka do FM 2006 poprawiający ten błąd?

I jeszcze jedno: ściągłem z tej strony facepacki do ligi polskiej oraz logopacki - jednak nic mi nie działa... czym to może być spowodowane?Opcję: cache skórki mam włączoną...

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.09.2007 16:15    #65110     Sufler - Porady do gry - Kwalifikacja do Ligi Mistrzow
A czy znacie taką drużynę jak AS Monaco? Chociaż stadion mają w Monako, to i tak występują w lidze francuskiej, a niedawno grali w lidze mistrzów jako drużyna francuska, więc wg mnie zagrałbyś Vaduzem w lidze mistrzów (o ile wygrałbyś ligę)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.