Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ungarer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.09.2007 19:35    #65091     Sufler - Porady do gry - Juniorzy Barcelony i Realu.
Dlaczego juniorzy Barcelony i Realu nie biorą udziału w rozgrywkach U19?Gdzie i z kim oni tak naprawdę grają?

Visioner Przodownik pracy

06.09.2007 19:11    #65092     Sufler - Porady do gry - ocena
Czy zdarzylo sie wam ze zawodnik ktory popelnia blad w meczu automatycznie dostaje note 5, nawet jesli potem gra bez zarzutu? bo u mnie to sie dzieje prawie zawsze i nie wiem czy to bug, to wkurzajace, bo gdy reszta zawodnikow ma noty 8, 9 on ma 5 i nawet po wygranym meczu b. niskie morale ;/

sachen Młody aktywista

można zrobić takie małe oszustwo. odrazu mówi że nie próbowałem :P tworzysz nowego gracza, który obejmuje reprezentacje, dajmy na to Francji i tym graczem proponujesz temu drugiemu objęcie młodzieżówki i gitara :P

undertaker Partyzant

Czy udało wam się kiedyś zostać trenerem reprezentacji młodzieżowej bądź asystentem trenera reprezentacji? Słyszałem, że podobno się da, ale nie jestem przekonany. W FMie pierwszy selekcjoner reprezentacji dokonuje wyboru, a nie tak jak jest w rzeczywistości ZPN. Dlatego jeżeli dałoby się dostać takie stanowisko to byłoby to niezmiernie trudne, ciężko wpaść w łaski wybitnych menedżerów. Czekam na wasze opinie. Nie będę nagradzał za te odpowiedzi, bo to czysta informacja =]

lokibb Partyzant

06.09.2007 15:04    #65095     Sufler - Porady do gry - pomoc!!!!!!!!!!!!!!
Myślę, że kłamiesz. Po prostu wszystko wymyślasz, żeby się pobawić. Wybacz, ale nie jesteś zabawny a Twoja choroba leniwych dzieci (dyskografia) nie wzbudza we mnie żalu, tylko przytacza myśl: "Poziom naszej młodzieży drastycznie spada"

tomek7cr Partyzant

Witam. Na początku powiem że jestem tu nowy :P ale mniejsza z tym! Mam problem :( kiedy już zainstaluje wszystkie patrze (7.0.1, 7.0.2, Fudi... ) i normalnie włączę grę kilka lig. i zapisze włączam normalnie później, ale gdy zamknę kompa i na drugi dzień chce zagrać to gra sie minimalizuje i pisze "baza danych nie może sie wczytać"

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Ja w roli asystenta polecam Janusza Dorosewicza. Ma dobre statystyki jak dla asystenta: Kierowanie drużyną 16 (przydaje się w sparingach), Motywowanie 19, Ocena pot/um gracza po 19 (przydaje się gdy sprowadzamy kogoś na testy, bądź przy proponowaniu kontraktów), Praca z juniorami 20 (świetny do prowadzenia drużyny U-19). Reszta statystyk też stoi na wysokim poziomie^^

Proletariat

05.09.2007 23:37    #65098     Sufler - Porady do gry - Problem z save w FM 2006
Gram w w FM 2006,nie moge wgrac save przez FM Scout wyskakuje mi blad wczesniej wgrywalem i bylo wszystko OK a teraz nagle wyskakuje informacaja (Couldn't access lang_db.dat,make sure the path is correct or diable the loading of lang_db.dat) co jest grane !!!! Co jest grane ??

Vanlive Partyzant

05.09.2007 22:59    #65099     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
to czyli na uptadach jest fajniej i latwiej ;)Jak mi sie znudzi to moze sprawdze to ale na razie kontynłuje swoja kariere.
Na poczatku mialem ok 200 tys zł wiec za duzego pola manewru(gdzie tu do ok 6 mln- z taka kasa tez zdobyl bym na poczatku mistrza;)) nie bylo ale gra sama mi pomogla bo wiekszosc swietnych zawodnikow mam za friko bo skonczyly im sie kontrakty.
Obecnie mam spokojna sytuacje bo po awansie do LM do klubu spływa wielka kasa ;)

Kendo Kashin Partyzant

05.09.2007 21:26    #65100     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzów
Na ilosc druzyn w europejskich pucharach wplyw ma ranking kraju. Zeby podniesc ranking kluby z Polski musza dobrze grac w tych pucharach i wtedy zwieksza wspolczynnik kraju. Jak chcesz sprawdzic wspolczynnik i ilosc miejsc kraju w pucharach to wejdz w menu jakiegos europejskiego pucharu, kliknij wspolczynniki i wybierz kraj.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.