Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.09.2007 20:44    #65081     Sufler - Porady do gry - Trzecioligowcy
Masz racje u mnie tez to sie zdarzalo byc moze to wynikalo ze kluby te mialmy ograniczone i mniejsze budzety slbaszych zawodnikow i po prostu 'odpadali z gry'. Miejmy nadzieje ze to troche sie zmieni w nasteonej wersji :)

Pamietam jednak jeszcze w CM 03/04 ze klub grajacy w 5 lidze angislkiej chyba Notrwich Vics po kilku sezonach gral w Premiership :) Ale to byl CM moze teraz sie cos zmienilo..

Krystian88 Młody aktywista

06.09.2007 20:41    #65082     Sufler - Porady do gry - Trzecioligowcy
Witam!
Mam pewne pytanie, a właściwie problem w polskiej lidze. Kluby trzecioligowe są w FMie zrobione jako bardzo słabe i nawet z biegiem czasu nie ulega to zmianie. Nigdy, a gram w polskiej lidze już od początku FMa07 nie zdarzyło się u mnie, aby jakiś trzecioligowiec awansował do OE. Kluby te mają nawet problem z utrzymaniem w II lidze. Są sezony, że spadają wszyscy beniaminkowie bez wyjątków. Najdłużej utrzymał się u mnie Radomiak, który grał w II lidze 3 sezony i spadł po barażach. Przecież w rzeczywistości były przypadki, że klub przeszedł z III ligi bezpośrednio do pierwszej np. Korona Kielce, Craxa. Czy może to uledz zmianie po określonej liczbie sezonów? Ja najdłużej grałem do 2021/22. Czy u was było kiedyś inaczej??
Gram na zwykłej bazie danych, bez łatek i updatów.
Pozdrawiam!

Proletariat

06.09.2007 20:30    #65083     Sufler - Porady do gry - Skin a logopacki i facepacki
cache skórki należy wyłączyć? gdzieś czytałem, że ma być włączone... a logopacki etc wkleiłem do dobrych folderów - przecież pod Chelsea skinem działają fotki etc. a co rozumiesz przez buforowanie skórki?? w fm 2006 nie ma takiej opcji! gram w FM 2006!!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.09.2007 20:25    #65084     Sufler - Porady do gry - Skin a logopacki i facepacki
Wyłącz cache skórki i ją przeładuj.
D:FOOTBALL MANAGER 2007datagraphicspictures - wszystko wklejasz do odpowiednich folderów. A nie do folderów ze skórkami.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Troll13 Partyzant

hmm... Ja gram aktualnie Ajaksem i moi napastnicy nie strzelali mi za dużo bramek, też bardzo się tym irytowałem. Sprzedałem więc ich zastępując ich np. Claudio Pizzaro, Lucasem Castromanem i było ok. Myśle że to kwestia dopasowania si.ę do gry zespołu, jeżeli masz to któryś sezon z rzędu to weź sprowadź do zespołu porządnych napastników, Miej przynajmniej 4 dobrych aakujących ponieważ w składzie musi być dużo rotacja, to daje efekt. Spróbuj tego. U mnie średnia bramek na mecz to 3,1/2,8 w tych granicach.

PanQlo Partyzant

witam

czy u Was rowniez bywa tak ,ze Wasz zawodnik zajmuje 2/3 miejsce w rankingu najlepszych strzelow majac niespelna 30 % skutecznosc strzalow w pole bramkowe ? strasznie mnie to irytuje poniewaz czesto bywa tak ,ze w meczach ze slabiakami moi napastnicy maja po 10 i wiecej sytuacji niemal 100% ,a mimo to wynik zazwyczaj oscyluje w granicach 1/2 .. czasami 3 bramek . A co gorsza czesto bywa tak ,ze przez razaca nieskutecznosc przegrywam 1 : 0 mecze ,ktore powinienem wygraz 6/7 .. a moze i wieksza roznica bramek .

Ci zawodnicy ,kotrzy tak fatalnie strzelaja maja specjalny program treningowy z nakierunkowaniem na strzaly ,a mimo to ich skutecznosc jakos szczegolnie nie wzrasta .

Czy to bug ,czy tez ... wpisany "debilizm" gry ?

Inna sprawa dotyczy - najlepszego pilkarza globu .Nigdy ,ale to absolutnie nigdy nie wygral tej nagrody zawodnik ,ktory czymkolweik sie przysluzyl .. malo ,ze bramek nie strzelaja ,to i srednie oceny zazwyczaj oscyluja w granicach 6.0 . Dla porownania dodam ,ze Carlos Vela [ o ile mnei pamiec nie myli w mojej grze gra w Arsenalu] strzela po 20 bramek w pierwszej czesci sezonu i zostaje uznany 3 zawodnikiem globu , tuz za jakims niemcem z Arminii oraz bulgarem czy wegrem z NEC N ,ktore walczy o utrzymanie sie w lidze ,a ow "najlepszy" globu zazwyczaj ma takie statsy jak te ktore opisalem .

z powazaniem

Ungarer Partyzant

06.09.2007 20:09    #65087     Sufler - Porady do gry - Juniorzy Barcelony i Realu.
Sprawdzałem wasze spostrzeżenia .Załadowałem wszystkie ligi hiszpańskie .Zaproszenia do U 19 nie ma tak jak to jest w Niemczech i jak wspomniał Jelonzz w Anglii.Wszystkie drużyny Primera division prócz właśnie Barcelony i Realu grają w U19.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.09.2007 19:57    #65088     Sufler - Porady do gry - Juniorzy Barcelony i Realu.
Oni gdzieś grają- bo na ich profilu są jakieś rozegrane mecze. Najzdolniejszych najlepiej dać do Barcelony B lub Realu Madryt Castilla bo tam napewno grają. W trzeciej lidze.Jak włączysz wszystkie ligii (3) z Hiszpanii to będziesz mógł wszystko zobaczyć tabelkę,strzelcy,mecze itp. itd.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Visioner Przodownik pracy

06.09.2007 19:53    #65089     Sufler - Porady do gry - ocena
nie bo czesto pisze "swoim wybiciem sprawil prezent rywalom" a tak to gra bez zarzutu, a przeciez ja widze jak bramki padaja i te bledy nie sa karygodne ;/

Proletariat

06.09.2007 19:40    #65090     Sufler - Porady do gry - ocena
to zależy jaki błąd popełnił, a z drugiej strony jeśli wygrałeś np 3 - 1 a przez niego padła bramka dla rywali, to ocenę ja mam na ogół nie najgorszą no chyba, że widzę że popełnia błędy np w obronie i tylko dzięki bramkarzowi nadal straciłem tylko jedną bramkę to ma niską ocenę gdyż popełnił tych błędów więcej. na to zwróciłeś uwagę? :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.