Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.09.2007 21:47    #65071     Sufler - Porady do gry - Klub a nie piłkarze?
Tactical atributes wskazują jak klub grał w historii i jakie są oczekiwania co do gry jego kibiców.

Marking (Tendency)
Skłonność do krycia indywidualnego

Moze poprostu Ci się wydaje zę mniej bramek się traci albo coś. Lub też mozę tak bedzie jak wyzej od FM 2008
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
06.09.2007 21:44    #65072     Sufler - Porady do gry - Asystent.....
Ja w tej roli polecam Janusza Dorosewicza. Ma dobre statystyki jak dla asystenta: Kierowanie drużyną 16 (przydaje się w sparingach), Motywowanie 19, Ocena pot/um gracza po 19 (przydaje się gdy sprowadzamy kogoś na testy, bądź przy proponowaniu kontraktów), Praca z juniorami 20 (świetny do prowadzenia drużyn U-19). Reszta statystyk też stoi na wysokim poziomie^^

Pucek Stachanowiec

06.09.2007 21:27    #65073     Sufler - Porady do gry - Klub a nie piłkarze?
Czynnik tactical attributes - wpływa znacząco na grę zespołu, zwykle grzebanie przy tym kończy się katastrofą. Ale mądrzy ludzie mogą dzięki temu kręcić nie złe wałki. Czego nie popieram bo wtedy gra jest bez sensu. Bo jeżeli nie przegrywasz to nie wiesz jak smakuje zwycięstwo.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Vigo Partyzant

06.09.2007 21:24    #65074     Sufler - Porady do gry - Klub a nie piłkarze?
Jest taka sprawa. Każdy kto się bawił edytorem zauważył pewnie, że jest taka opcja, która umożliwia edycję cech danego klubu. Np. pressing, ofensywa. Przecież to jest kompletna bzdura. To jak dobry jest klub zależy tylko od umiejętności piłkarzy i sztabu szkoleniowego, a nie jak to jest zrobione od nadanych z góry ukrytych cech. I pytanie. Czy ktoś może orientuje się, jak wiele to zmienia w grze zespołu? Czy pomimo lepszych piłkarzy, przegramy z gorszym klubem nie ze względu na taktykę i skład, a na cechy o których tu mowa?

Kleyo Ekspert

06.09.2007 21:19    #65075     Sufler - Porady do gry - Juniorzy Barcelony i Realu.
Tam chodzi o to, że mozesz w każdej drużynie zgłosic po 25 zawodników na poczatku sezonu. Jednakże w meczu moze wystąpić tylko 6 zawodników z innych drużyn poza pierwszą. Czyli z zespołu A musi grac 5 zawodników

Kleyo Ekspert

06.09.2007 21:13    #65076     Sufler - Porady do gry - Juniorzy Barcelony i Realu.
Nie wiem jak z Barcą, ale druzyna C Realu gra w 4 lidze hiszpańskiej więc niby teoretycznie moga awansować do 3 ligi która jest w grze. Dlatego nie ma ich w U-19

Krystian88 Młody aktywista

06.09.2007 20:53    #65077     Sufler - Porady do gry - Trzecioligowcy
Zapewniam Cię, że mam orginał, ale jakoś tak nie lubię grać na upedatach. Wolę grać na 700, już zprzyzwyczajenia. Znam możliwości wielu graczy, mam swoje talenty, które na upedatach nie są takie mocne.
Pawisco- u mnie w CM4 do I ligi weszła Odra Opole, i to jedyny taki przypadek jaki znam.

Ungarer Partyzant

06.09.2007 20:52    #65078     Sufler - Porady do gry - Juniorzy Barcelony i Realu.
Faktycznie 9pucek.Oni(jeszcze Athletico Madyt) muszą grać w jakichś innych rozgrywkach,które nie są w Fmie do końca symulowane.Te pytania biorą się stąd że jeszce nie grałem w Primera Division,a w Bundeslidze bardzo sie starałem żeby zawodnicy ciągle sie gdzies ogrywali.Czasem incydentalne wystawienie -do pierwszego składu- jakiegos wyróżniającego się juniora dawało doskonałe efekty.Tylko że w Bundeslidze nie było rejestracji składu.Możesz mi jeszcze powiedzieć czy ja to dobrze rozumiem - mogę zarejestrować 25 zawodników w pierwszym składzie a 6 sposród nich mogę zarejestrować też w drużynie B?

Pucek Stachanowiec

06.09.2007 20:49    #65079     Sufler - Porady do gry - Trzecioligowcy
Aha. Dlaczego nie zainstalowałeś patcha? Czyżby jakiś problem z nie oryginalną grą?
W takim razie mogę już udzielić odpowiedzi: w polskich klubach z niższy lig, zwykle jest mało "białych piłkarzy" a także pewnie brakuje im kasy na wzmocnienia.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

patryk1992lulkow... Partyzant

06.09.2007 20:49    #65080     Sufler - Porady do gry - Trzecioligowcy
a bylo u was kiedys aby dostal sie do 2 ligi TKP Torun bo ja gralem 6 sezonow i mu sie nie udalo
P.S.W rzeczywistosci TKP to jeden z glownych kandydatow do awansu(od kilku lat)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.