Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
co do najlepszego zawodnika swiata nie zgadzam sie z tobą ,najlepszego zawodnika nigdy nie wybiera sie po liczbie zdobytych bramek ale po jego umietnościach piłkarskich,według twojej zasady zaden obronca czy tez bramkarz nie został by uznany najlepszym zawodnikiem swiata
sam Ronaldinho nie zdobył korony krola strzelców ale moze pochwalic sie przepieknymi zagraniami dzieki ktorym inni zawodnicy zdobywają bramki.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
07.09.2007 17:05    #65062     Sufler - Porady do gry - Ciekawi piłkarze
Opisz tych zawodników i wyślij do nas. Kontaktowe e-maile znajdziesz w temacie "Talenty na CM Revolution".

http://www.cmrev(...)1/6.html

I proszę uświadom sobie jak najszybciej jedno, aby nie było później nieprzyjemnych sytuacji - Sufler to nie jest forum, tutaj rozwiązujemy problemy graczy związane z grą. I koniecznie przeczytaj regulamin, bo widzę, po zakładanych przez ciebie tematach, że tego nie zrobiłeś.

Rafal Gertner Partyzant

07.09.2007 16:57    #65063     Sufler - Porady do gry - Ciekawi piłkarze
Sorka za tamta wpadke z facepackami, niepowtorzy sie.
Mam kilku ciekawych zawodnikow graja u mnie w Widzewie i nie sa drodzy.
Dejan Urbanc, Nejc Pecnik, Marko Drevensek, Drasko Bozovic, oraz Emmanuel Kone.
Moze warto dodac ich do talentow, zobaczcie sami moze sie myle.I jeszcze raz sory za tamto:)

eMiKa Młody aktywista

07.09.2007 11:20    #65064     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
czyli jest tak jak myslalem,spierniczyla Ci sie gra:/ lipa straszna.Dlatego wlasnie nie bawie sie edytorem.Moim zdaniem musisz to naprawic,zaczac nowa gre,albo wczytac stare save'y.Wspolczuje:/
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

eMiKa Młody aktywista

07.09.2007 11:11    #65065     Sufler - Porady do gry - Trzecioligowcy
9pucek ja tam mam zainstalowane wszystkie latki i update'y, ale wolalbym grac na 700 bo jest moim zdaniem najlepszy.Moze nie ma tylu bajerow co nowsze latki,ale nie ma tez ich nowych bledow.Do starych idzie sie przyzwyczaic:) Pozdrawiam.
Co do awansu druzyn z nieaktywnej ligi.To u mnie w 2014 roku w OE gral Motor Lublin,Radomiak i GKS Katowice,z tym ze troszke czasu im zajely awanse. Motorowi 4 lata,a GKS i Radomiakowi 5.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Jelonzz Partyzant

wg mnie powinna byc taka umiejetnosc jak szczescie np bo przezciez nieraz gram se 1 lige oni bronia bramkarzem z rezerw ( refleks 5 LOL ) i caly mecz wybroni ( okolo 15 strzalow ...) mysle ze to bug/fart

Rafal Gertner Partyzant

07.09.2007 02:45    #65067     Sufler - Porady do gry - Liga Litewska
Mam takie pytanko, mam najnowsze uaktualnienie chcialbym tez miec mozliwosc wyboru w tej bazie danych lige litewska grywalna.Sciagnolem ja oczywiscie ale niewiem czy jest mozliwe zeby to dzialalo razem w jednej bazie danych czy jest jakis edytor zeby to mozna bylo zgrac???Prosze o odp.Dzieki.

mesjo Partyzant

ja też sie bardzo wpieniam bo czesto mam takie sytuacje jaka opisał PanQlo. Napastnicy mają średnio 4/5 tzw. ,,setek" w trakcie meczu a strzelają 1 góra 2 bramki. A żeby strzelić hat-tricka
to muszą mieć co najmniej 7/8 sytuacji. Ja gram Milanem i napastników mam z najwyższej półki:
d. villa, rooney, toni, wspomniany wcześniej c. vela i trochę słabszego A. Floro Floresa. Rooney w pierwszych dwóch sezonach w moim klubie dwa razy był królem strzelców Serie A. Strzelił 25 i 24 bramki. A gdyby wykorzystał choć 50% tego co miał to strzeliłby co najmniej 45 goli . Myślę, że jest to ,, wpisany debilizm gry" bo jakoś nie chce mi sie wierzyć że taki rooney w rzeczywistości nie trafił by 3 sam na sam z rzędu. Zeby to w jednym meczu bo różne piłkarze mją dni ale tak przez cały sezon?!

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Myślę, że ich skuteczność w dużej mierze zależy od atrybutów fizycznych np. opanowanie, gra bez piłki itp. Resztę cech dobrego napastnika możesz znaleźć w poradniku dołączonym do gry^^
Wybory na piłkarza globu funkcjonują na podstawie matematycznego wzoru, który prawdopodobnie zawiera błąd (bądź jest słabo odwzorowany), z tym nie da raczej się nic zrobić (grzebanie w kodzie gry odpada :P)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.09.2007 21:52    #65070     Sufler - Porady do gry - Klub a nie piłkarze?
Ręcze, że mi się nie wydaje. Testowałem to nie dawno na kilku klubach, grając tą saną taktyką.

No właśnie skoro zespół ma skłonność do krycia indywidualnego 1 tzn. chłopcy gorzej kryją, czego efektem jest większa liczba straconych goli.

Popatrz na zespoły z Niemiec, one chyba tam nie mają tych atrybutów... I chyba gra je losowo generuje.
Chyba, przez to że nie było licencji na Niemcy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution