Panie Saint urlop jest pożytecznym rozwiązaniem w takich przypadkach gdy musimy poznać skutki naszego działania w przyszłości. Nie wiem czy Pański pomarańcz jest efektem pańskiej pomocy innym graczom czy też nie, ale o czymś na pewno świadczy.
Wracając do urlopu to mógłby być Pan tak dogłębny w swoich analizach i zauważyć,że zasugerowałem graczowi urlop powrotny. Tzn. że po powrocie z urlopu analizuje zaistniałą sytuacje i wczytuje grę. W środku swojej wypowiedzi traktuje Pan urlop jako jeden ze sposobów rozwiązania problemu ( słowa: urlop też nic nie daje). W przyszłości proszę o wstrzemięźliwość w krytyce ludzi którzy pragną komuś pomóc. Albo o znalezienie konkretnych argumentów, które mogą poddać pod wątpliwość ich radę.
Visioner - nie przejmuj się tym kontraktem. Wiem,że to jest denerwujące ale do wytrzymania.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Wracając do urlopu to mógłby być Pan tak dogłębny w swoich analizach i zauważyć,że zasugerowałem graczowi urlop powrotny. Tzn. że po powrocie z urlopu analizuje zaistniałą sytuacje i wczytuje grę. W środku swojej wypowiedzi traktuje Pan urlop jako jeden ze sposobów rozwiązania problemu ( słowa: urlop też nic nie daje). W przyszłości proszę o wstrzemięźliwość w krytyce ludzi którzy pragną komuś pomóc. Albo o znalezienie konkretnych argumentów, które mogą poddać pod wątpliwość ich radę.
Visioner - nie przejmuj się tym kontraktem. Wiem,że to jest denerwujące ale do wytrzymania.
Pozdrowienia dla wszystkich.

Co ciekawe zespoły które wydawały tyle pieniędzy na moich graczy sprzedawali ich po połowie sezonu za grosze...
Najbardziej mi się podobają te o urlopach. Urlop jest rozwiązaniem połowy problemów z fm :/
i bez roznicy czy jest to mautki klub typu Debugg czy Chelsea.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty