Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
07.09.2007 22:02    #65051     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Panie Saint urlop jest pożytecznym rozwiązaniem w takich przypadkach gdy musimy poznać skutki naszego działania w przyszłości. Nie wiem czy Pański pomarańcz jest efektem pańskiej pomocy innym graczom czy też nie, ale o czymś na pewno świadczy.
Wracając do urlopu to mógłby być Pan tak dogłębny w swoich analizach i zauważyć,że zasugerowałem graczowi urlop powrotny. Tzn. że po powrocie z urlopu analizuje zaistniałą sytuacje i wczytuje grę. W środku swojej wypowiedzi traktuje Pan urlop jako jeden ze sposobów rozwiązania problemu ( słowa: urlop też nic nie daje). W przyszłości proszę o wstrzemięźliwość w krytyce ludzi którzy pragną komuś pomóc. Albo o znalezienie konkretnych argumentów, które mogą poddać pod wątpliwość ich radę.

Visioner - nie przejmuj się tym kontraktem. Wiem,że to jest denerwujące ale do wytrzymania.

Pozdrowienia dla wszystkich.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Proletariat

07.09.2007 22:00    #65052     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
proszę bardzo: oto zakupieni piłkarze w sezonie 2005/06:
http://img25(...)5qw5.png
niestety nie z mojej przyczyny nie idzie kolejnych screenów wgrać na serwer imageshack...
mogę powiedziec o spektakularnych transferach:
Piotr Hernacki - kupiony za 20 tys. zł - sprzedany do Groclinu za 2,5 mln zł...
Apula Bete - kupiony za 700 tys. zł - sprzedany do Hapoelu za 7 mln zł...
Maciej Iwański sprzedany do Groclinu za 4 mln zł - w zamian za 400 tys. kupiłem Gargułe,
Robert Kłos sprzedany do Loko za 3,5 mln zł - w zamian kupiłem za 10 tys. Bronowickiego
Paweł Strąk sprzedany do Bełchatowa za 1,6 mln zł - w zamian kupiłem za 180 tys. Kuzmanovicia
Krystian Kalinowski sprzedany za 1,5 mln zł do Legii - w zamian kupiłem Pawła Żuka za 300 tys.
Dawid Plizga sprzedany do Korony za 1,5 mln zł - w zamian kupiłem (zaraz dołączy do zespołu) Andresa Jare za 240 tys.
Tyle spektakularnych transferów i zakupianie za nich świetnych zmienników a tańszych :) Co ciekawe zespoły które wydawały tyle pieniędzy na moich graczy sprzedawali ich po połowie sezonu za grosze...
jeszcze jakieś screeny spróbuje dodać jutro. Jeśli kogoś interesują szczegóły mojego treningu, taktyki etc proszę pytać 9593363 gg - często niewidoczny :)

Saint Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.09.2007 21:41    #65053     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Boże. Ale niektórzy dają tutaj ciekawe rady :( Najbardziej mi się podobają te o urlopach. Urlop jest rozwiązaniem połowy problemów z fm :/
Oki. A teraz moja rada. Olej tą sytuację. Skoro nadal prowadzisz klub to jest luuuz. Moim zdaniem nic nie możesz w obecnej sytuacji zrobić, poza zaakceptowaniem stanu już zaistniałego. Nie możesz poprosić o nowy kontrakt, urlop też nic nie daje, zatem graj dalej i czekaj aż negocjacje się skończą, albo kontrakt wygaśnie. A od siebie już tak na marginesie, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby do podpisania kontraktu nie doszło, a Ty mógłbyś grać latami. Pozdrówka.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

07.09.2007 21:36    #65054     Sufler - Porady do gry - Liczba fizjoterapeutów
mnie tam zawsze starczal jeden, ktory mial zdolnosci medyczne w granicach 17-20 ;) i bez roznicy czy jest to mautki klub typu Debugg czy Chelsea.

Ballan Partyzant

07.09.2007 21:21    #65055     Sufler - Porady do gry - Liczba fizjoterapeutów
Gram Interem Mediolan i na początku gry miałem 8 fizjoterapeutów. Po pierwszym sezonie wywaliłem 4 najsłabszych a na ich miejsce chciałem zatrudnić lepszych fachowców, ale zarząd uważa że w klubie wystarczy 3 fizjoterapeutów i nie pozwala mi zatrudnić innych. Moim zdaniem to mtroche mało jak na tak duży klub. Myślicie że tyle wystarcza, a jeśli nie to czy jest jakiś sposób na zatrudnienie większej liczby fizjoterapeutów?

Proletariat

07.09.2007 19:31    #65056     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
to może i ja się pochwalę swoimi drobnymi sukcesikami. Gram Zagłębiem Lubin, w pierwszym sezonie zająłem ledwo co 5 miejsce co dało mi Puchar Lata.A tam: 1 - 1 i 4 - 0 z Matersburgiem oraz 0 - 0 i 1 - 1 z Athletico Madryt (przez bramki na wyjeździe odpadłem ;/). Pozostała mi walka w lidze. Tam walczyłem dzielnie lecz niestety zająłem drugie miejse mimo tej samej liczby pkt co Wisła (1 - 0 i 1 - 3). W obu sezonach mój piłkarz zostawał królem strzelców (pierwszy: 19 bramek, drugi: 23 bramki) Wojtek Łobodziński.Dodam, że strzelił on łącznie dla mojego zespołu 58 bramek w 76 meczach w ciągu 2 sezonów!!Oto screen do ligi:
http://img51(...)anl6.png
Dodam, że zdobyłem także w drugim sezonie Puchar Polski wygrywając z Koroną Kielce (4 - 1 i 1 - 3) Gram takim oto ustawieniem (szczegóły chętnie podam indywidualnie):
http://img25(...)euf5.png
Dodatkowo dodam, że filozofię transferową prowadzę podobną jak Ajax czy Arsenal - czyli kupować za groszę sprzedawać z wielkim zyskiem - świadczy o tym ten screen:
http://img51(...)ezl9.png
Jeśli chcecie jeszcze jakieś screeny mówcie ;)
Pozdrawiam :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
07.09.2007 19:14    #65057     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Przepraszam, przez przypadek nacisnąłem dodaj odpowiedź.

Idź na urlop na 0,5 roku. Zobaczysz co się stanie z kontraktem, jeżeli po Twojej myśli to spokojnie wczytasz grę i będziesz grał dalej. Jeżeli nie to oznacza, że kontrakt jest negocjowany dożywotnio.

Tylko nie zapomnij o wyłączeniu autosave'a.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

krooger1988 Młody aktywista

07.09.2007 19:01    #65058     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja sie chciałem pochwalic osiagnieciem komputera. Wiem ze niektorzy z was na mnie zaraz naskocza ze to jest temat na swoje osiagniecia ale naprawde to co zrobił komputer przechodzi najsmielsze oczekiwania :d Otoz chodzi o repre Polski w EME w 2008 roku. Dodam ze gram na update'cie z 3 liga polska grywalna :D http://img50(...)adu7.png

kristofer Partyzant

07.09.2007 17:55    #65059     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami?
Mam pytanie gram w FM 2006 niedawno zacząłem i dlaczego jak uzgodnię wysokość transferu np. na 8 milionów Euro to po sfinalizowaniu transferu wychodzi że muszę zapłacić dwa razy więcej w tym przypadku 16 milionów Euro?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
07.09.2007 17:11    #65060     Sufler - Porady do gry - jak naprawić plik save?
Wywalasz grę -> Start -> Uruchom... -> wpisujesz: regedit -> wciskasz Control + F i wpisujesz "FM" -> usuwasz pliki związane z grą Football Manager -> instalujesz FM-a

Nie wiem ile powinien zajmować SaveCleaner, nie używam go, ale poszukaj na jakichś stronach związanych z FM-em (być może jest nawet w naszym Fileplanecie ;) ) i ściągnij. Mogą wystąpić skutki uboczne użycia programu, o których możesz poczytać, znajdując odpowiednie tematy w naszej suflerowej wyszukiwarce.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution