Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
10.09.2007 20:22    #64981     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
hehe szkoda że po samobójczym golu ale i tak to wielka wygrana
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
10.09.2007 20:16    #64982     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A oto moje osiągniecie Lechem Poznan,ta wygrana mnie bardzo cieszy tym bardziej ze w tym meczu mielismy wyrazną przewage.

http://i17.tinypic.com/68ko5c0.jpg

ag-25 Partyzant

Podzielę się i ja moimi "przygodami" z crash dump' sami, miałem takowe problemy na czystej wersji 7.0.0 grając Celtic' iem jakoś tak na początku wchodził błąd i zrezygnowałem.

Gram Mansfield Town (3 sezon) i dziś po raz pierwszy od długiego czasu pojawił się znów crash podczas meczu ligowego w Shrewsbury (wygrywałem do 82 min 3:1 grając od 2 min 2 "10";) przed włączeniem gry bawiłem się trochę w face packach, a kilka dni wcześniej zmieniłem w FMM Paula Holland' a na ulubieńca klubu, bo takim w rzeczywistości jest, a nie był uwzględniony w grze. To takie z mojej strony wskazówki.

Dodam tylko, że niczego nie usuwałem, mam folder crash dump' s, a w nim od początku trzy pliki z Celticu i ten dzisiejszy, włączyłem ponownie grę na próbę rozegrałem tak dla sprawdzenia na szybko mecz i gra chodziła dalej normalnie oby tak dalej było, bo szkoda mi 10 dni poświęconych na tą grę, a stworzyłem już ciekawą ekipę :)

polecam gracza o nazwisku Jiri Kowalik :)

kyczy7 Przodownik pracy

10.09.2007 19:24    #64984     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
ArkoPL ja jestem ze wsi i pisze normalnie :)) -> i teraz nie zamieniłby jej na miasto xD A z tą ortografia i w ogóle proprawną polszyzną to tak jak mówiłem : postarajcie sie :) a raczej postaraj sie :)

Ungarer Partyzant

10.09.2007 19:22    #64985     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
Rafiko najprawdopodobniej jest dysortografem-trochę wyrozumiałości nie zawadzi.

Pucek Stachanowiec

10.09.2007 17:40    #64986     Sufler - Porady do gry - Status prezesa
Nie przesadzajmy.
Obecnie nie mam nic opisanego - składam publiczną deklarację iż gdy pogram w FMa 2008 to coś napisze. A to tego jeszcze trochę czasu.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

robson1 Partyzant

10.09.2007 16:48    #64987     Sufler - Porady do gry - jak odpalic update
Patrz owszem fajny,transfery są faktycznie przeprowadzone we wszystkich ligach.Właśnie włączyłem sobie Liverpool i ciekawie się gra.Tylko sum transferowych piłkarzy nie zabardzo rozumiem.Dlaczego Daniel Alves kosztuje 1mln E, albo Ebi Smolarek 850tys E. albo Metzelder 200tys E

Pucek Stachanowiec

10.09.2007 16:43    #64988     Sufler - Porady do gry - Status prezesa
Ma, nowy prezes może wyrzucić Cię z pracy bo chce wprowadzić do klubu "swojego człowieka".Ale zdarza się to rzadko.

Jeżeli prezes np. chce abyś kupił sławnego gracza to lepiej to zrób bo inaczej on się za to weźmie. Np. w Milanie - Silvo Berlusconi.

Patch 7.0.2 zniwelowałł szaleństwo niektórych prezesów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

sefko1 Przodownik pracy

10.09.2007 12:42    #64989     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
Nie wiem co bardziej mnie rozbawiło: pytanie czy słownictwo i ortografia autora tematu.

bury86 Młody aktywista

10.09.2007 11:25    #64990     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
sprzedaj kogos, kto ci az tak nie jest potrzebny, popros zarzad o dodatkowe fundusze na transfery, czasami zgadzaja sie nawet na poczatku pobytu w klubie(w Dnipro dostalem 5mln euro), no albo graj, wygrywaj, walcz w pucharach i na nowy sezon dostaniesz wiecej, czasami zarzad sam udostepnia dodatkowe fundusze bez prosby o to ale to jesli masz dobre dochody dla klubu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.