Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
11.09.2007 09:43    #64971     Sufler - Porady do gry - Parę pytań
1. W prawym górnym rogu masz pokaż filtr zaznacz wybraną drużyne i już możesz wybrać.
2. Nie za bardzo rozumiem. Kluby filalne dodano do FM 2007. Można je ręcznie dodawać w edytorze z patchem 7.0.2.
3. To nie od reputacji klubu zależy czy ktoś dostaje pozwolenie.
4. Nie możliwe.
5. Zależy od jego statusu w zespole. Np. kluczowy chce grać bardzo często.
6. Nie mogę podać dokładnego linku ale zajrzyj na forum tam jest Melina grafików.
7. Cuda się zdarzają.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Czasem tak jest. Nie wygląda mi to na bug, ponieważ Henry zawsze żąda potężną tygodniówkę, która mogłaby znacznie uszczuplić budżet płac niejednego klubu. Możliwe jest, że nie masz szczęścia. Raz grając Barceloną nikt za darmo nie chciał Ronaldinho, a innym razem miałem 8 ofert.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.09.2007 09:37    #64973     Sufler - Porady do gry - Parę pytań
1. Czy da się włączyć zawodnika z rezerw do meczowej 16-stki (Anglia) tak, aby nie było potrzeby przenoszenia go do pierwszego składu. Bo gdy gram np. PA (Puchar Anglii) to muszę najpierw zawodników z rezerw, bądź u-18 przenieść do pierwszego składu, a to jest trochę nużące.
2. Czy jest jakiś uptade, gdzie byłyby dostępne kluby filalne? Bo kiedyś taki miał Karpin z Fudim, gdzie Widzew miał Liverpool i Romę, jednak ten uptade jest już mało aktualny.
3. Chciałem do swojego klubu kupić Angela Di Marię. Jednak u mnie pozwolenia na pracę nie dostał, a gdy ofertę złożyła AV to pozwolenie dostał już za pierwszym podejściem. A przecież mój klub jest bardziej znany i ma większą reputację niż Aston Villa.
4. Czy jest możliwe dostać propozycję pracy w niewybranej lidze? Tzn. gracie np. tylko Premiership, a dostajecie ofertę z np. Barcelony? Jeśli ktoś tak miał i spróbował przyjąć to da się normalnie prowadzić klub?
5. Ile zawodnik powinien rozegrać meczów w sezonie tak, aby nie biadolić, że za mało gra w pierwszym składzie? Z 10 meczów wystarczy?
6. Wiem, że pytań o grafikę było już masa, ale ja bardzo potrzebuję facepacki piłkarzy z Premiership na sezon 2007/2008. Ma ktoś może? Jeśli tak to proszę o dokładny link.
7. Jak to jest możliwe, że do swojego klubu kupując Adriana Franczaka, on w 10 meczach ma średnią 7.65. Chodzi mi o to, jak to możliwe że klub z drugiej ligi polskiej radzi sobie w obecnym mistrzu Anglii.

Dzięki za odpowiedzi.

dlugi88 Partyzant

Na wstępie powiem, że mam oryginalnego FM-a bo chcę mieć wreszcie trzecią ligę. Ostatnio wróciłem do gry na oryginalnej bazie danych, po prostu na patchu 7.0.2 powrócił ten problem z milionem kontuzji, a update'y mają błędy (nikogo nie obrażając). Więc rozpocząłem grę Arsenalem Londyn na bazie 7.0.0 i pomyślałem że odmłodzę zespół nie patrząc na nazwiska, najstarszy zawodnik miał mieć 25 lat, więc padło na Gallasa, Henry'ego i tym podobnych grajków, wystawiłem Henry'ego na listę transferową za rynkową cenę (to było chyba 35 mln funtów) i zaproponowałem go klubom, nie było chętnych, więc dałem cenę mniejszą o milion i tak dalej i tak dalej aż zszedłem do 0. Myślicie, że ktoś go chciał kupić? Nic bardziej błędnego. To samo miałem z CR w ManUtd, Rooneyem. Po kilka razy, na następny raz postaram się dołączyć fotki. Czy ktokolwiek z Was miał coś takiego, oczywiście o ile sprzedajecie takich zawodników, bo ja wychodze z założenia, że Henry ma 28 lat, czasem może da radę go sprzedać za 20 mln (raz mi się udało) a w zamian za niego za łączną kwotę 5 mln mam Cesara Delgado i Matiasa Vuoso. POZDRO.

mastastefan Partyzant

11.09.2007 01:14    #64975     Sufler - Porady do gry - save na multiplayer
witam, gralem w fma z kumplem, przeslismy 10 sezonow, on musial wyjsc z servera a ja zagralem za niego okolo 2 tygodni i zapisalem gre, zawsze przy stastusie gry na multi jest tabela:
Manager ; Klub ; Status ; Czas nieaktywnosci
pod Status'em bylo zawsze not connected jak wczytalem gre i gdy on wyszedl z servera to ja wszedlem na jego managera i jak juz pisalem - zapisalem gre po 2 tygodniach. teraz mam problem bo gdy wchodze do gry to nie ma not connected tylko przy obu zespolach mam playing :/ co za tym idzie on nie moze kontynuowac gry swoim zespolem i nie wiem jak zrobic zeby nie stracil swojego profilu bo gramy 11 sezon i bez sensu bylo by rozpoczynac gre nowym managerem:/

Kris de la Med Partyzant

11.09.2007 00:19    #64976     Sufler - Porady do gry - Kolejny błąd w grze
Embargo transferowe w lidze włoskiej? :}
Pierwsze słyszę (choć mało gram ta ligą i mogę o czymś nie wiedzieć ;) )... no chyba, że chodzi wam o ograniczenie zakupu 1 piłkarza z poza EU na sezon... ale w takim razie nie widzę powodów by nie spełnić zachcianki Berlusconiego :}
Mało to na starym kontynencie przyzwoitych grajków?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

10.09.2007 22:20    #64977     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
skin to jest ten z tym chłopem co kosi trawe
a tą fotkę Gentlemana znalazłem w necie i mi się bardzo spodobała xDD

teraz coś dla obserwatora

obserwator 20:32:48
gdybys z Barcelona wygral
obserwator 20:32:48
to tak
obserwator 20:32:53
ale nie z Valencia :)

http://www.fotos(...)0e7.html

mój cel na ten sezon to europejskie puchary
zobaczymy co z tego będzie ;)))
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

rokfor Partyzant

10.09.2007 22:10    #64978     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehe... Kozak skin;) mogłbys podac nazwe albo jak ci to nie sprawi problemu to link do sciagniecia .. Z gory dzieki i gratuluje wygranej:):)

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

10.09.2007 22:08    #64979     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no wiem ze samobojczy ale i tak oddalem w tym meczy chyba ,,az:6 celnych strzałów przy 3 realu a jak na sklad w ktorym mam pelno kontuzji i nie graja gracze z ameryki to sukces

kyczy7 Przodownik pracy

10.09.2007 21:28    #64980     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jest paru graczy o imieniu/nazwisku Rivaldo i wydaje mi sie ze ten to akurat grajek z Mozambiku ( na forum Fm-a jest w talentach :) ), ale nie jestem pewnie ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.