Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam dość poważny problem.. Edytowałem bazę danych, zapisałem ją w dokumentach. Gdy chcę ją jednak wczytać podczas rozpoczęcia nowej gry, to nie ma jej na liście baz danych do wyboru. Skopiowałem ją do folderu z grą do data/db. Też nic. Miałem ją spakowaną, którą usunąłem, nie pomogło. Wcześniej zamieściłem ją w internecie, teraz ściągnąłem i także nie mogę jej wybrać. Co jeszcze mogę zrobić, by na niej pograć?
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.09.2007 17:46    #64942     Sufler - Porady do gry - Pliki typu .DS_Store
Nie spotkałem się z tym. Ale chyba nie wybuchnie Ci komp - hehe.
Radze zrobić kopie zapasową folderu graphics a potem wklejić normalnie.
Jakby coś nie działało to użyjesz właśnie kopii zapasowej folderu graphics.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.09.2007 17:37    #64943     Sufler - Porady do gry - Zmiana zarządu
u mnie gdy zarząd sie zmienił nowy prezes dał mi od groma kasy, ulepszył szkółke młodziezową
ale zaraz po tym powiedział że musi sie zastanowić czy mnie zwolnić czy zostawić. A że we wcześniejszych wygrałem wszystko w Europie i we Włoszech(Milanem) po 2 tygodniach ,,obserwacji" mojej pracy zostawił mnie na stanowisku a uzasadnił to tym że mam poparcie u kibiców, klub pod moją wodzą osiągał sukcesy. Napisane było tez ze przejeciu klubu miało towarzyszyc zmiana man'era. Narodowość mialem polską. wiec gdy zarzad sie zmnienia nie zawsze cie wyrzucą. po prostu musisz mieć sukcesy i dobrze jest gdy piłkarze mają cie za ulubieńca

k-u-b-a1 Przodownik pracy

12.09.2007 16:45    #64944     Sufler - Porady do gry - Zmiana zarządu
Dzis mnie spotkała niemiła niespodzianka. Prezes mojego klubu postawil oddac konsorcjum w ręce kogos innego. Zgłosil sie jakis facet z rumuni, wszystko okej, dogadali sie w 3dni, nowy prezes mi oglosil ze ulepszy szkolke mlodzikow, stadion powiekszy, ogole wszystko cacy. Musze powiedziec ze gram PSG i narazie jestem na miejscu 1 w lidze, jest to moj 4rty sezon. dostalem ze nie poodba mi sie moja praca prezesowi i postawil mne wyrzucic, a zatrudnil jakiegos idiote za przeproszeniem z rumuni, ktory nie ma zadnego doswiadczenia... To jest bug czy wam tez sie tak zdarzylo?

k-u-b-a1 Przodownik pracy

12.09.2007 16:19    #64945     Sufler - Porady do gry - Scout
grając baardzo slabym klubem taki FMGenieScout jest skarbem. gdyz zaden dobry scout tam nie przejdzie..
co to tematu, tak jak powidzieli moi popprzednicy, twoj klub ma zbyt mala reputacje, dlatego brazylijczyce nie zgodza sie na przejscie do twego klubu. osobiscie uwazam ze najlepszymi scoutami sa franzusi, no ale to moje skromne zdanie. moesz sprobowac tez zatrudnic jakiegos portugalczyka, w koncu posluguja sie tym samym jezykiem co brazylijczycy, moze zgodzi sie on wyjechac do Brazyli ;)

bury86 Młody aktywista

12.09.2007 15:30    #64946     Sufler - Porady do gry - Scout
9pucek- jak mam grac to bez jakies programow itp bo inaczej nuda sie robi, lepiej samemu wyszperac jakas gwiazde a nie bawic sie FMGenieScout.Pozdrawiam.

Malkovic Partyzant

12.09.2007 15:27    #64947     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No, a dziś kolejny sukces ;P
Wygrana z HSV w 1 rundzie ( po grupowych ) p. UEFA, teraz czeka na mnie inter. Szkoda mi bardzo kontuzji Sławomira Wróbla ( mój wychowanek 18 lat )

bury86 Młody aktywista

12.09.2007 13:34    #64948     Sufler - Porady do gry - Scout
Sory jeśli taki temat był ale nie mogłem znaleźć. Gram 1 sezon Chievo , baza danych 7.0.0 , i mam spory problem, w siedzibie zarzadu pisze ze moge wysylac scout gdzie chce(nieograniczone), wczytujac gre zaznaczylem jako panstwa dodatkowe Brazylie, Francje, Nigerie. Proboje zatrudnic scouta do Brazylii ale nikt niechce przyjsc. Ptobowalem nawet jakiegos slabego za darmo malo znanego i nic:/ Moge zatrudnic 6 scoutow a mam 3 wiec co jest grane:/:/ Jesli chodzi o kase to tez nie jest zle.

Bartez Przodownik pracy

A ile lat miał Bauman a ile Mineiro?? Bo sądzę że wiek ma duże znaczenie w odniesieniu do wartości zawodnika i ewentualnej sumy za transfer jednego lub drugiego. I do tego, jak przypuszczam, dochodz reputacja grajka. Przynajmniej w FM coś takiego zauważyłem.

bury86 Młody aktywista

W rzeczywistosci kluby ta kase dostaja chyba w ratach(nie jestem pewny), a czy jest tak w FM sam niewiem bo raczej nie gram ligi angielskiej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.