Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2015 00:08    #5401     Football Manager - Ogólna dyskusja - #WEARETHEMANAGERS
to fajnie ale nie wrzucaj takich grafik :)
btw, panowie administratorzy. Zróbcie coś aby nie dało się wrzucać takich dużych grafik tylko miniatury albo maks dopasowane do okna.
Strasznie się to rozjeżdża a problem znany od ładnych paru lat.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Warto kupić, bardzo dobra edycja, aż szkoda, że nie mam ostatnio na nią czasu. Nowości pozameczowe też są ciekawe, grafika stopniowo, co edycję się polepsza. Jedyne co chyba mogą poprawić to zbyt dużą skuteczność dośrodkowań na długi słupek, bo prawie zawsze jest wtedy groźnie przez pasywnego bramkarza i za wolno reagującego obrońcę ustawionego po drugiej stronie od wrzutki. Mimo to, jest to mały błąd, gra jest bardzo grywalna, ale należy pamiętać, że mi też się podobał FM 15 ;)

Co do draftu to jeszcze nie grałem, ale polega na tym co zwykły draft - ileś graczy się zbiera (online) wybiera pewnie z góry ustawiony budżet i listę ( zapewne są większe i mniejsze budżety oraz listy z podziałami na graczy światowych oraz inne np. : na ligi) i każdy po kolei wybiera jednego gracza z listy, odejmuję kwotę od budżetu, a zawodnik jest wykreślany z bazy i przepisywany do was. Musicie więc przemyśleć skład i szybko reagować na zmiany, jak np.: przeciwnik podbierze wam upatrzonego zawodnika. No ale, to są tylko moje założenia odnośnie samego wyglądu draftu, jak jest w FM 16, to się może ktoś inny wypowie.

E: sobiesław - wejdź w dokumenty -> Sports Interactive -> FM 16 -> tactics i wklejasz

Sobiesław Partyzant

Jak wgrać taktykę ?

Bajerniak1978 Partyzant

Mam pytanie do użytkowników najnowszego FM 2016.
Czy warto kupić najnowszą grę? czy poczekać na łatkę ?
Czy pozostać przy 2014?
Wiem że 2015 był beznadziejny a ten najnowszy też ma błędy, szczególnie interesuje mnie silnik meczowy.
Lubię realizm a nie super grafikę i nie wiadomo jakie nowości.
Doradźcie co mam robić? zostać przy FM 14 czy spokojnie mogę już w tej chwili kupić najnowszą odsłonę?

diabelek26 Partyzant

Pytanie do Robala15

Jakieś wskazówki przy tworzeniu taktyki ? jaki schemat ta gra najbardziej łyka?

Preferuje grać dwoma taktykami DOM/WYJAZD

Dzięki :)

kemek777 Partyzant

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć na czym polega tryb football manager fantasy draft? Jak w to się gra itp. Z góry dzięki

Szetela2 Partyzant

Ja również miałem podobną sytuację lecz postawioną w trochę innym świetle. Gram Górnikiem Zabrze już będzie 3 sezon się rozpoczynał gram cały czas taką samą taktyką i w meczu podkreślam z Atletico Madrid wygrałem 5 : 1 co było szokiem dla mnie dodaje że w 2 sezonie a później kolejny mecz tą samą taktyką tylko z ostatnią drużyną w tabeli Górnik Łęczna co przegrywała wszystko i tu nagle przegrywam 2 : 0 no jaja czasem są takie że nie mogę uwierzyć . Mimo takich wpadek, błędów które pewnie kiedyś załatają gra mi się bardzo dobrze, obecnie najlepszy fm jaki wyszedł i nie rozumiem negatywnych opinii na temat tej gry ale każdy ma swoje gusta.

Gutii Partyzant

Przydarzyła mi się dziwna sytuacja. Mianowice gram Leicester i zrobiłem taktykę na sparing z drużyną U-21... rezultat 3:0. Byłem zadowolony, bo przeważałem w każdym aspekcie gry. Pełna kontrola, obrona rewelacyjnie, a przy składnych, wyklepanych akcjach padały bramki. Po meczu miałem już dość znany błąd z ekranem ładowania (przewijania) u góry. Brak zapisu spowodował, że zacząłem od zera, przecież prawie nic nie straciłem. Od początku robiłem dokładnie to samo co przedtem. W tym samym czasie jak poprzednio ustawiłem trening, stworzyłem takie same taktyki z poleceniami, wybrałem taki sam skład, ale wynik był już inny. Przegrałem 1:4. Jakby nawet to miało jakiś wpływ na przebieg gry, to wybrałem te same komentarze w odpowiedzi dla reporterów. Wszystko kopiuj-wklej, ale wynik wprawił mnie w osłupienie. Jakieś opinie na ten temat?

robal15 Młody aktywista

[quote="peeste"][quote="robal15"]Bo innych graczy też kupujesz... [/quote]

Mógłbyś bardziej rozwinąć swoją myśl?
Jesli chodzi Ci o zawodników oczekujących na przejście do mojego klubu z powodu konczącego się kontarktu to - tak. Są tacy. Natomiast z tego co pamietam w poprzednich wersjach FMa było to uwzglednione w budzecie płacowym...[/quote]

To masz swoją odpowiedź.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

peeste Partyzant

[quote="robal15"]Bo innych graczy też kupujesz... [/quote]

Mógłbyś bardziej rozwinąć swoją myśl?
Jesli chodzi Ci o zawodników oczekujących na przejście do mojego klubu z powodu konczącego się kontarktu to - tak. Są tacy. Natomiast z tego co pamietam w poprzednich wersjach FMa było to uwzglednione w budzecie płacowym...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.