Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

gressart Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak to jest z tym błędem odnośnie minimalizowania do pulpitu? Czytam wątek i widzę, że już w połowie listopada to naprawiali, dziś 1 grudnia, pobieram demko i błąd dalej wyskakuje. Wiadomo coś na ten temat? Proszę nie piszcie tylko, że mogę grać w oknie ;)

kell1987 Partyzant

01.12.2015 11:29    #5392     Sufler - Porady do gry - FM16 problem z kamerą 3D.
[quote="myfunnygame"]może masz kiepską grafikę? która nie obsługuje 3D?[/quote]

nie wiem jak kiepska musiałaby byc karta graficzna, by nie obsługiwać FM-a :D
Chyba z pegazusa ;)

BeKaSiak Partyzant

Jak dobrać taktykę do zespołu, gram Górnikiem Łęczna i dużo remisuje zdarza się przegrać z ogórkami, a czasem wygrać z Lechem np. Nie ogarniam tego nowego Fma

BeKaSiak Partyzant

01.12.2015 10:16    #5394     Football Manager - Ogólna dyskusja - #WEARETHEMANAGERS
Moja kariera zaczęła się od CM 03/04. Mianowicie razem z ojcem pojechaliśmy w odwiedziny do jego starego kumpla, którego widziałem pierwszy raz na oczy. Tenże kolega ojca miał dwójkę dzieci: córkę i syna. Zabrali mnie oni do swojego pokoju i żeby umilić mi czas (miałem wtedy 11 lat) spytali w co chcę zagrać i jakimś trafem jedynym rozpoznawalnym tytułem na pulpicie były Simsy. Zatraciłem się w rozgrywce Simsów nie pamiętam dokładnie na ile, ale kiedy mi się znudziło syn owego kolegi taty spytał czy lubię piłkę nożną. Bez wahania odpowiedziałem, że tak i tak oto poznałem CM 03/04. Pamiętam, że graliśmy na dwóch graczy ja grałem Juve on Interem. Kilka dni po powrocie do domu sam zakupiłem własną kopie gry CM 03/04 i tak bawię się do dziś.

parachutes Młody aktywista

Cześć, sto lat mnie tu nie było :-) A mam u Was konto od ponad 10 lat!

Ale mam problem. Kupiłem FM2016, podpiąłem klucz pod steam, zainstalowałem i podczas klikania Graj status gry na steamie zmienia się na "uruchomiona", ale nic się nie dzieje. W poprzednich wersjach nigdy nie miałem takiego problemu. Gram na laptopie z pękniętą matrycą podłączonym do zewnętrznego monitora. Obstawiam, że coś zmienili w trybie uruchamiania pełnoekranowego.

Procesor: i5-520UM 2,5GHz
Pamięć operacyjna: 4 GB DDR3
Karta graficzna: GeForce 310M + integra
System operacyjny: Windows 7 64bit
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.12.2015 02:19    #5396     Sufler - Porady do gry - FM16 problem z kamerą 3D.
może masz kiepską grafikę? która nie obsługuje 3D?

01.12.2015 01:08    #5397     Sufler - Inne - Patch
to da się grać w FM bez Steama? :)

01.12.2015 00:49    #5398     Sufler - Porady do gry - Gra wyłącza laptopa
Sprawdź czy ci się nie przegrzewa po prostu!

Jak przegrzewa ci się procek/grafa to może wystarczy jakoś przeczyścić wnętrze.
Jak masz badsectory to masz uszkodzony dysk i teoretycznie można to naprawić

btw, nie jesteśmy w stanie wrużyć z fusów...

Przemo642 Partyzant

01.12.2015 00:11    #5399     Sufler - Porady do gry - Gra wyłącza laptopa
Czy można temu jakoś zaradzić? Te programy coś poradzą na to?

01.12.2015 00:09    #5400     Sufler - Porady do gry - FM 16 - Problem z rozgrywką
jak wtedy działa twój procek, grafa i pamięć?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.