Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="ag-25"]Kilka pytań:

- jak nauczyć piłkarza by nie oddawał piłki pod presją?

- w FM 15 i poprzednich edycjach można było po meczu przejrzeć jaki wpływ na zawodników miała nasza rozmowa motywacyjna. Teoretycznie jak w poprzednich FM-ach tak w tym powinno to być w: taktyka - analiza - poprzedni mecz. Teraz nie widzę w tej zakładce możliwości spojrzenia na to, może dlatego, że nie mam asystenta?

Czy Wam także pada duża liczba goli bezpośrednio z dośrodkowań?[/quote]

1. W treningu w profilu piłkarza powinieneś mieć w trzeciej od prawej strony kolumnie - "trening (ulubionego) zagrania" czy jakoś tak. Tam powinno być.

2. Nie wiem, nie mam odpalonego FM'a, a jakoś nie miałem potrzeby sprawdzać po meczu jak zareagowali. Tylko w trakcie patrzę.

3. Tak, bardzo dużo bramek pada z dośrodkowań - ogólnie jest teoria, że jest jakiś błąd w zachowaniach bramkarza i obrońców, zwłaszcza tych na przeciwległym skrzydle w stosunku do dośrodkowania.

kamal6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam,
Mam problem z wgraniem bazy danych fm16 do fm14. Wyczytałem na forum, że rozpakowaną bazę danych wgrywa się do MojeDokumenty/SportsInteractive/FootballManager2014/db
Niestety u mnie nie ma ostatniej częsci tj. "db" i nie wiem co z tym zrobić.
Proszę o pomoc.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Ze dwa razy w poprzednich edycjach zdarzyło mi się, że po kliknięciu kontynuuj gra się "zszarzała", zatrzymywała i wyskakiwało to okienko. No, ale wtedy to tylko "zamknij program" pozostawało, ewentualnie "raportuj". Z takim przypadkiem, żeby gra, mimo takiego komunikatu działała, to się jeszcze nie spotkałem.

Robsson93 Partyzant

01.12.2015 22:13    #5384     Football Manager - Ogólna dyskusja - #WEARETHEMANAGERS
Ciekawa opcja. Ja dawno tu nie zaglądałem, wypowiem się, bo ciekawy temat Mr. Green

Moja pierwsza "dłuższa" rozgrywka zaczęła się z FM-em 2004, ale miałem też oczywiście styczność z CM, lecz zagrałem wtedy z bratem ciotecznym jedynie kilka meczy, nie ogarniałem jeszcze wtedy tej gry. Jednak gdy grywałem u niego w fm-a 04 nauczyłem się grać w tę grę i od tamtej pory ta gra jest nie do zastąpienia dla mnie. Pierwszy klub jaki prowadziłem był oczywiście Real Madryt. Pamiętam jeszcze te żółte strzałeczki w taktyce, gdzie jak kliknęło się prawym na koszulkę to ustalało się zawodnikowi wyjście do przodu z głębi pola. Fajna to opcja była :D. Sporo czasu spędziłem z fmem 2010 i bardzo dużo z '12, którą uważam za najlepszą. Teraz czekam na naprawę kompa, bo planuję zakupić 16.

robal15 Młody aktywista

[quote="diabelek26"]Pytanie do Robala15
Jakieś wskazówki przy tworzeniu taktyki ? jaki schemat ta gra najbardziej łyka?
Preferuje grać dwoma taktykami DOM/WYJAZD
Dzięki :)[/quote]

Jutro Ci napiszę na pw, teraz mi się nie chcę:p

[quote="Bajerniak1978"]Czy ktoś się orientuje kiedy wyjdzie finalna łatka do FM 16?[/quote]
Finalna łatka wyjdzie w marcu...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Tom88 Partyzant

01.12.2015 14:36    #5386     Sufler - Porady do gry - Flaga Holandii zamiast herbu
Wiem że problem tkwi w pliku graphics.fmf ale nie znam linku żeby go podmienić

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Cześć, dostałem taką wiadomość: http://imgur.com/VJfNL5M

co mam porobić w systemie żeby nie było takiego bugu? Chodzi o ten zapis meczu kto z kim gra w nagłówku wiadomości :)

Inna sprawa, że jednemu z zawodników nie pokazuje na liśćie jaką ma domyślną pozycję (odwiedzałem jego profil kilka sekund wcześniej i jest bodaj bramkarzem).

BTW kiedy był ostatni update do FM2015, zaskakująco ładne i ciekawe są mecze na rozszerzonych. Piłka już nie jest wybijana w 7 sekundzie za bramkę tylko przeprowadzan sa ciekawe akcje, jedno wielkie WOW! Strzały rogi wrzuty z autu poprawione. Niesamowite.

robalowi raczej chodziło o sens takiego grania :)
to tak jakby przegrywać 0:1 i zmienić na ultradefensywne ustawienie :)

Ale w FM wszystko się może sprawdzić :)

niezły bug :)
kto to programuje?

gressart Partyzant

[quote="kell1987"]http://community.sigames.com/showthread.php/441294-Calendar-Save-Bar-stuck-on-the-screen-after-Alt-Tab-out-of-the-game-Workaround

niestety jak widać błąd wciąż występuje i raczej nie potrafią sobie z nim poradzić, ja już się przyzwyczaiłem do gry w oknie ;)[/quote]

Dzięki za odpowiedź! :) Zabieram się za granie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.