Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
hehe mordeczki :D

jako że sam szukałem lapka to powiem że te 850m był najlepszy z segmentu tanich kart graficznych do lapka. Jeśłi to wybrałeś to chwała ci za to :)
procek oczywiście 4 rdzenie, no i jak najwięcej RAMu.
Do porównania kart polecam tę stronę: http://gpubo(...)rce-840M (wydaje mi się ze najlepsza porównywarka)(zwracajcie uwagę na ilość pamięci na grafice)
Tutaj zestawienie i wykorzystanie w najlepszych grach: http://www.noteb(...)1.0.html
Ogólne zestawienie grafy: http://www.noteb(...)4.0.html

i jak co to piszcie może uda się coś pomóc :)

a co do stacjonarek to najlpesze zestawienie jest zawsze na purepc. Obecny miesiąc: http://www.purep(...)ien_2015

NAJWAŻNIEJSZE: Dysk SSD 240 GB :)(nie ten 120 GB, tylko ten większy!)
odpalenie systemu w 10 sekund robi różnicę w porównaniu z HDD

03.12.2015 01:26    #5362     Inne - Hyde Park - Kącik śmiechu!
tyle razy sie dodzwonić i nie chcieć wygrać hajsu :)
podziwiam ich wszystkich

EDIT, coś ode mnie: https://www.youtu(...)pdTjjCz2

neXt___ Partyzant

Trudno mi powiedzieć czy to błąd, ale nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić. Gram Juventusem, ukończyłem pierwszy sezon z dużą przewagą nad resztą stawki w lidze, nie przegrywając przy tym żadnego meczu. W 1/8 LM trafiłem na Real, który pokonałem dwukrotnie (3:0 i 1:0). Problem pojawił się w 1/4, gdzie trafiłem na Videoton (mistrz Węgier w 1/4?), który totalnie mnie zdominował i przegrałem 3:0. Wydało mi się to dziwne, więc wczytałem grę, aby rozegrać mecz ponownie. Wczytywałem jeszcze kilkukrotnie (może nawet kilkunastokrotnie), celem uzyskania satysfakcjonującego mnie rezultatu (zaznaczam, że w Serie A i poprzednich meczach LM nie robiłem niczego podobnego). Zmieniałem mentalność, ustawienie, taktykę, skład - na nic. Aż w końcu udało mi się zremisować 1:1 (mecz na Węgrzech). Z drugim meczem cyrk był podobny, ale głęboko wierząc, że jest to bug - wczytywałem grę do skutku. Do diabła, nie mogłem przecież odpaść z mistrzem Węgier. Awansowałem i trafiłem na Trencin, klub ze słowacji. Pierwszy mecz (wyjazd) przegrałem 5:3, drugi po kilku podejściach (ta sama historia co z Videotonem) wygrałem 2:0 i udało mi się awansować. W 1/2 było PSV (5:1 i 0:1) W finale trafiłem na City, które pokonałem dość gładko - 3:1, bez żadnego wczytywania.
W fazie grupowej widziałem również "Qarabag Agdam", który ugrał 4 punkty na Chelsea i z grupy nie wyszedł tylko przez gorszy bilans bramek. Każda z w/w drużyn miała cholernie trudną grupę i powinny zostać zeżarte, a mimo to wyeliminowały znacznie mocniejsze drużyny od siebie.
Podobne rewelacje zdarzały mi się również w sparingach, jak np. sparing kończący okres przygotowawczy przegrałem 16:0 (!!), wystawiając na niego najmocniejszy skład. Grałem wtedy z jakąś ekipą z Islandii. Co ciekawe, te same przygody mają moje drużyny U-20 i U-18, które nieźle radzą sobie w swoich ligach, a w młodzieżowych pucharach potrafią zebrać koszmarne baty od drużyn z jakichś dziur.
Te "trudne mecze" zdarzają się tylko z teoretycznie znacznie słabszymi drużynami i prawdopodobnie dotyczą one również drużyn sterowanych przez komputer (wspomniany wcześniej Trencin wyeliminował Barcelonę w 1/8).
Zdarzyło się komuś coś takiego? Podejrzewam, że może mieć to jakiś związek z generowaniem zawodników. Np. Trencin twierdzi że ma tylko jednego zawodnika - Ryana Koolwijka. Może gra tworzy jakichś mega kozaków i to dlatego nawet u siebie nie mogę ich zdominować? Podczas meczów nie mogłem podejrzeć statystyk zawodników, poza Rayanem, więc nawet nie wiem kto był po drugiej stronie.

wcześniej grałem na wersji pirackiej (w celu wypróbowania, 140 złotych nie chodzi piechotą, więc chciałem sprawdzić z czym to się je) i wszystko działało OK (poza losowymi nazwiskami :E), na legalnej wersji zaczynałem wszystko od nowa.

03.12.2015 00:24    #5364     Sufler - Porady do gry - FM 16 - Problem z rozgrywką
powiem ci tak, u mnie też ostro przycięło się przy ostatnim dniu transferowym, sam się zdziwiłem ale gra poszła dalej. Próbowałeś dłuższy urlop albo mniejszą bazę?
Może grasz na xp, z którym (podobno?) jest problem? Może ten dodatek jest wadliwy, pisałeś do jego twórcy?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="Gutii"]Ktoś pisał, że tylko na piracie są nieznane nazwiska piłkarzy, jednak u mnie na oryginalne, reprezentacja Niemiec jest "szara". Pewno temat już wałkowany, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Kto wyjaśni?[/quote]

Brak licencji. Tak samo jak Japonia i Korea gra szarakami, a drużyny ligowe nie mają prawdziwych nazw. Licencje na wyłączność posiada FIFA (nieistniejący już FIFA Manager) i Konami (PES).

Bajerniak1978 Partyzant

no to jak to w końcu Panowie jest?
Mnie interesuje tylko silnik meczowy i aktualne składy, reszta bajerów to tylko dodatki mało dla mnie znaczące.
15 była beznadziejna pod tym względem, na 14 teraz gram i jest w miarę OK.
Dlatego pytam czy jest to ten sam poziom realizmu?

[quote="Unobtainium"]Nie kupuj 16 tylko dlatego, że ziemniak Ci tak mówi. Zagraj sobie w demo i oceń. Ogólnie słaba część.[/quote]

Nic mu nie mówiłem o tym, że ma kupić.... Porada z demo bardzo dobra, ale też na samej angielskiej lidze i to tylko przez pół roku trudno oceniać. Co Ci się tak nie podoba w tej części?

Unobtainium Partyzant

Nie kupuj 16 tylko dlatego, że ziemniak Ci tak mówi. Zagraj sobie w demo i oceń. Ogólnie słaba część.

[quote="Bajerniak1978"]Jeszcze raz powtórzę pytanie do użytkowników FM 16.
czy już teraz silnik meczowy pozwala na w miarę realną rozgrywkę???
Czy jest to już taki poziom realizmu jak w FM 2014 na finalnej łatce???[/quote]

Już Ci chyba odpowiedziałem ;)
1. Tak.
2. Nie pamiętam jak się grało na finalnej łatce w 2014, ale sądząc po ilości przegranych godzin to i 14, i 15 były dla mnie bardzo dobrymi częściami. Do 16 też ciągnie i nie odrzuca, co mi się przed łatkami w poprzednich dwóch częściach zdarzało.

02.12.2015 19:21    #5370     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kobieca piłka w FM
musieli by zatrudnić kobiety i poznać wszystkie ich fochy. Zanim by to oprogramowali mógłby być 2050 rok... po co tracić tyle czasu i zapału. Lepiej próbować pokonać występy łyżwiarzy na trawie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.