Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gutii Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="ASSE"]Błąd jest,może grasz na kluczowych i go nie widzisz. Zarówno ja jak i komputer ciągle strzelamy po wrzutce na długi słupek. Mój prawy obrońca kończy sezon z 23 asystami,przecież to jest bez sensu[/quote]
Motyw z pokazywaniem akcji kluczowych mija się z celem, bo przecież wtedy i tak widzę bramkę. Ja z kolei na bocznych obrońców narzekam. Po sezonie w BPL, grając na przemian dwoma bocznymi obrońcami, łączna ilość asyst (w moim przypadku 4 obrońców) to 13, w tym jeden, który ma ich najwięcej, zdobył 5.

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Błąd jest,może grasz na kluczowych i go nie widzisz. Zarówno ja jak i komputer ciągle strzelamy po wrzutce na długi słupek. Mój prawy obrońca kończy sezon z 23 asystami,przecież to jest bez sensu

Gutii Partyzant

[quote="ASSE"]Zająłem 3 miejsce w pierwszym sezonie w Levante i wyłączyłem grę. W obecnej postaci jakakolwiek kariera jest bezsensowna. Odradzam każdemu kto się waha czy kupić FM 2016. Gram 4-1-2-3 z trzema fałszywymi 9 polecenia GRA ŚRODKIEM i dyscyplina taktyczna. Wygrywałem nawet 6-1 z Las Palmas czy Getafe ale co ztego skoro prawie wszystko wpada po dośrodkowaniach ? No jaki jest sens bawienia się w ekranie taktycznym skoro wystarczy wykorzystać bugi w grze,dać bocznym obrońcom wrzutki na dalszy słupek,który jest zawsze odpuszczany przez defensywe rywala i cieszyć się wątpliwą przyjemnością? Te debile w środku pola nawet nie wpadną na pomysł zagrania prostopadłej piłki,ma grać krótko a ciągle przerzuca piłkę na drugą stronę do bocznego obrońcy pomimo,że gram wąsko. W końcu dałem im rolę ograniczony boczny obrońca,aby w ogóle nie angażowali się w ofensywę,łudziłęm się ,że z braku wsparcia po bokach środkowi pomocnicy zaczną grać tak jak proszę ale oni posanowili tracic piłki. Tak po prostu tracić,czeka w miejscu aż mu ktoś zabierze,idzie kontra i gol. Albo przetrzymuje piłkę na 20 metrze i nagle jeeeeeb w tył przerzut do mojego bocznego obrońcy,który jest na swojej połowie.Jednym słowem absurd. Wrzutka za wrzutke zero innych wariantów rozegrania,tylko dośrodkowania[/quote]
Kolejny post, którego zwyczajnie nie rozumiem. Nie mam tutaj pretensji do Ciebie, bo mnóstwo innych użytkowników skarży się na to samo, lecz mi nigdy takie zdarzenia się nie przytrafiły. Pomimo tego, że mam zaznaczone dośrodkowania na długi słupek to tylko raz miałem sytuację, że skrzydłowy urwał się obrońcom i strzelił bramkę, ale przeważnie bramkarz interweniuje albo obrońca wybija z główki. Co do sposobu strzelania bramek, w moim przypadku zazwyczaj jest to bezpośrednie podanie do wychodzącego napastnika lub strzał z przedpola bramkowego.
EDIT: literówka

kell1987 Partyzant

07.12.2015 14:17    #5324     Sufler - Problemy techniczne - Pasek zapisywania
[quote="myfunnygame"]nie no zajebisty sposób :)
jeszcze tego nie naprawili wam?[/quote]

jeszcze niestety nie, no ja już cały czas gram w oknie i w sumie sie przyzwyczaiłem. Choć to nie oznacza, że bronię SI, bo to jest skandal, że od początku wydania gry jest ona zepsuta

kell1987 Partyzant

[quote="Makaronczterojajeczny"]Wygrałem z Niemcami u nich 3:2. Jaja. Ale czy można odblokować reprezentację Niemiec w tym fm-ie? Sprawdzona metoda mi nie zadziałała.[/quote]

mi zadziała z dodatkiem z fmscout, tylko musiałem wyłączyć grę i włączyć ponownie

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Zająłem 3 miejsce w pierwszym sezonie w Levante i wyłączyłem grę. W obecnej postaci jakakolwiek kariera jest bezsensowna. Odradzam każdemu kto się waha czy kupić FM 2016. Gram 4-1-2-3 z trzema fałszywymi 9 polecenia GRA ŚRODKIEM i dyscyplina taktyczna. Wygrywałem nawet 6-1 z Las Palmas czy Getafe ale co ztego skoro prawie wszystko wpada po dośrodkowaniach ? No jaki jest sens bawienia się w ekranie taktycznym skoro wystarczy wykorzystać bugi w grze,dać bocznym obrońcom wrzutki na dalszy słupek,który jest zawsze odpuszczany przez defensywe rywala i cieszyć się wątpliwą przyjemnością? Te debile w środku pola nawet nie wpadną na pomysł zagrania prostopadłej piłki,ma grać krótko a ciągle przerzuca piłkę na drugą stronę do bocznego obrońcy pomimo,że gram wąsko. W końcu dałem im rolę ograniczony boczny obrońca,aby w ogóle nie angażowali się w ofensywę,łudziłęm się ,że z braku wsparcia po bokach środkowi pomocnicy zaczną grać tak jak proszę ale oni posanowili tracic piłki. Tak po prostu tracić,czeka w miejscu aż mu ktoś zabierze,idzie kontra i gol. Albo przetrzymuje piłkę na 20 metrze i nagle jeeeeeb w tył przerzut do mojego bocznego obrońcy,który jest na swojej połowie.Jednym słowem absurd. Wrzutka za wrzutke zero innych wariantów rozegrania,tylko dośrodkowania

scoolik Partyzant

06.12.2015 21:15    #5327     Sufler - Porady do gry - FM 16 - bardzo wysokie pensje.
Witam,

gram mało znaną włoską drużyną Paganese. Udało mi się awansować do Serie A. I tu pojawia się dziwny problem - gdy chce zakontraktować nawet średniego grajka, żąda on astronomicznej kwoty wynagrodzenia. Na przykład wolny agent Charles Kabore - 250 tys eur tygodniowo (!?).
Czy komuś przytrafiła się tego typu sprawa?

romantico Partyzant

06.12.2015 20:42    #5328     Sufler - Problemy techniczne - Pasek zapisywania
[quote="Miki1910"]Witam czy ktoś z was też ma taki problem że np jak się gra już zapisała to nie znika górny pasek zapisywania ? Klikając w tle widać że otwierają się poszczególne okna, wiadomości itp ! Mam zakupioną grę na steam żeby nie było że pirat ![/quote]

Proponuję po zapisie wyjsc z gry i ponownie włączyć.

romantico Partyzant

06.12.2015 20:41    #5329     Sufler - Porady do gry - Save FM 2016
[quote="kacperlito"]Nie chce mi się odpalić jeden zapis gry, na którym ostatnio grałem, gdy naciskam na niego podczas wczytywania gry, nie pokazuje mi sie podgląd, a jak nacisnę otwórz wyskakuje komunikat, że gra nie została wczytana. Da się to jakoś uratować ?[/quote]

Prawdopodobnie nie ma takiej możliwości. Często dzieje sie tak jak w trakcie zapisu minimalizujesz grę, jednak to jeden z powodów.

Makaronczterojaj... Partyzant

Wygrałem z Niemcami u nich 3:2. Jaja. Ale czy można odblokować reprezentację Niemiec w tym fm-ie? Sprawdzona metoda mi nie zadziałała.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution