[quote="ASSE"]Zająłem 3 miejsce w pierwszym sezonie w Levante i wyłączyłem grę. W obecnej postaci jakakolwiek kariera jest bezsensowna. Odradzam każdemu kto się waha czy kupić FM 2016. Gram 4-1-2-3 z trzema fałszywymi 9 polecenia GRA ŚRODKIEM i dyscyplina taktyczna. Wygrywałem nawet 6-1 z Las Palmas czy Getafe ale co ztego skoro prawie wszystko wpada po dośrodkowaniach ? No jaki jest sens bawienia się w ekranie taktycznym skoro wystarczy wykorzystać bugi w grze,dać bocznym obrońcom wrzutki na dalszy słupek,który jest zawsze odpuszczany przez defensywe rywala i cieszyć się wątpliwą przyjemnością? Te debile w środku pola nawet nie wpadną na pomysł zagrania prostopadłej piłki,ma grać krótko a ciągle przerzuca piłkę na drugą stronę do bocznego obrońcy pomimo,że gram wąsko. W końcu dałem im rolę ograniczony boczny obrońca,aby w ogóle nie angażowali się w ofensywę,łudziłęm się ,że z braku wsparcia po bokach środkowi pomocnicy zaczną grać tak jak proszę ale oni posanowili tracic piłki. Tak po prostu tracić,czeka w miejscu aż mu ktoś zabierze,idzie kontra i gol. Albo przetrzymuje piłkę na 20 metrze i nagle jeeeeeb w tył przerzut do mojego bocznego obrońcy,który jest na swojej połowie.Jednym słowem absurd. Wrzutka za wrzutke zero innych wariantów rozegrania,tylko dośrodkowania[/quote]
Kolejny post, którego zwyczajnie nie rozumiem. Nie mam tutaj pretensji do Ciebie, bo mnóstwo innych użytkowników skarży się na to samo, lecz mi nigdy takie zdarzenia się nie przytrafiły. Pomimo tego, że mam zaznaczone dośrodkowania na długi słupek to tylko raz miałem sytuację, że skrzydłowy urwał się obrońcom i strzelił bramkę, ale przeważnie bramkarz interweniuje albo obrońca wybija z główki. Co do sposobu strzelania bramek, w moim przypadku zazwyczaj jest to bezpośrednie podanie do wychodzącego napastnika lub strzał z przedpola bramkowego.
EDIT: literówka
Najnowsze posty