Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.12.2015 15:17    #5261     Sufler - Problemy techniczne - Wychodzi z gry
[quote="mkow14"]Witam. Mam problem tego typu, że od dwóch dni mam problem z FM. Gdy próbuje wyszukać zawodników, wychodzi mi z gry, gdy chce wejść np w trening to samo. Nie wyskakuje przy tym żaden błąd po prostu gra się wyłącza. Dodaje że to tego momentu wszystko działało bardzo dobrze. W linku jest filmik który nagrałem. Proszę o jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam
https://www.youtu(...)tB4w8CAw[/quote]

Sprawdz spójność plikow w steamie

kell1987 Partyzant

[quote="SuperZiemniak"][quote="kell1987"][quote="student137"]Fm16 jest łatwy ale jest jeden wyjątek. 24 liga lub 10 liga angielska, niby rok po roku da się awansować o klasę wyżej ale utrzymać zawodnika dłużej niż 2-3 tygodnie jest trudno, straszna rotacja piłkarzy. Po awansie prawie nie rośnie reputacja klubu więc z sezonu na sezon co raz trudniej kontraktować dobrych piłkarzy.

Ogólnie największym błędem jest przejscie na zawodowstwo :P[/quote]

a skąd masz 24 ligę angielską? ja na razie widziałem 10 i ją mam, ale gram teraz z dodatkiem 10 ligi Irlandi Płn., na razie dwa i pół sezonu i rok w rok awans (teraz pierwsze miejsce) i mnie aż tak dużej rotacji nie ma. Wiadomo, że na kontraktach amatorskich odchodzą zawodnicy, ale tutaj mogą tylko co pół roku ( w oknie transferowym) i raczej się zawodnicy nie kwapią za bardzo do zmian klubów. I raczej zyski i straty wychodzą na 0[/quote]

Jest taki u Mahdiego na stronie, który gra w 24. lidze angielskiej i podał link do dodatku. Może to student tam publikuje? ;) Gra Crawley bodajże[/quote]

podeślesz link na prv? bo nie moge tamtrj strony ogarnąć ;)

edit: ok, już mam. Dzięki student. Teraz się zastanawiam czy nie rzucić w diabły mojej kariery w Makosquin :D

student137 Partyzant

[quote="kell1987"][quote="student137"]Fm16 jest łatwy ale jest jeden wyjątek. 24 liga lub 10 liga angielska, niby rok po roku da się awansować o klasę wyżej ale utrzymać zawodnika dłużej niż 2-3 tygodnie jest trudno, straszna rotacja piłkarzy. Po awansie prawie nie rośnie reputacja klubu więc z sezonu na sezon co raz trudniej kontraktować dobrych piłkarzy.

a skąd masz 24 ligę angielską? ja na razie widziałem 10 i ją mam, ale gram teraz z dodatkiem 10 ligi Irlandi Płn., na razie dwa i pół sezonu i rok w rok awans (teraz pierwsze miejsce) i mnie aż tak dużej rotacji nie ma. Wiadomo, że na kontraktach amatorskich odchodzą zawodnicy, ale tutaj mogą tylko co pół roku ( w oknie transferowym) i raczej się zawodnicy nie kwapią za bardzo do zmian klubów. I raczej zyski i straty wychodzą na 0[/quote]

Mam nadzieję. że sie administracja nie pogniewa, ale istnieją tez inne strony o FM'ie głownie zagraniczne, passiony, scouty czy base :)
Masz tu link https://mega.(...)2jHJ3gZU

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="kell1987"][quote="student137"]Fm16 jest łatwy ale jest jeden wyjątek. 24 liga lub 10 liga angielska, niby rok po roku da się awansować o klasę wyżej ale utrzymać zawodnika dłużej niż 2-3 tygodnie jest trudno, straszna rotacja piłkarzy. Po awansie prawie nie rośnie reputacja klubu więc z sezonu na sezon co raz trudniej kontraktować dobrych piłkarzy.

Jest taki u Mahdiego na stronie, który gra w 24. lidze angielskiej i podał link do dodatku. Może to student tam publikuje? ;) Gra Crawley bodajże

mkow14 Partyzant

09.12.2015 14:03    #5265     Sufler - Problemy techniczne - Wychodzi z gry
Witam. Mam problem tego typu, że od dwóch dni mam problem z FM. Gdy próbuje wyszukać zawodników, wychodzi mi z gry, gdy chce wejść np w trening to samo. Nie wyskakuje przy tym żaden błąd po prostu gra się wyłącza. Dodaje że to tego momentu wszystko działało bardzo dobrze. W linku jest filmik który nagrałem. Proszę o jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam
https://www.youtu(...)tB4w8CAw

kell1987 Partyzant

[quote="student137"]Fm16 jest łatwy ale jest jeden wyjątek. 24 liga lub 10 liga angielska, niby rok po roku da się awansować o klasę wyżej ale utrzymać zawodnika dłużej niż 2-3 tygodnie jest trudno, straszna rotacja piłkarzy. Po awansie prawie nie rośnie reputacja klubu więc z sezonu na sezon co raz trudniej kontraktować dobrych piłkarzy.

a skąd masz 24 ligę angielską? ja na razie widziałem 10 i ją mam, ale gram teraz z dodatkiem 10 ligi Irlandi Płn., na razie dwa i pół sezonu i rok w rok awans (teraz pierwsze miejsce) i mnie aż tak dużej rotacji nie ma. Wiadomo, że na kontraktach amatorskich odchodzą zawodnicy, ale tutaj mogą tylko co pół roku ( w oknie transferowym) i raczej się zawodnicy nie kwapią za bardzo do zmian klubów. I raczej zyski i straty wychodzą na 0

wladziugse Partyzant

Widze ze nie zrozumiales wszystkiego. W Fm 15 takie rzeczy sie nie pojawaily. Mi jednego dnia sapalo 3 obroncow co nie jest normalne. Pozniej ciagle przecieki w pracie itd. Chcac dobrze prowadzic klub trzeba takich sytuacji unikac a oni w tej czescie postawiaja nas w takiej sytuacji ze powinienes miec najlepiej tylko 11 zeby wszyscy ciagle grali.

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
No i co z tego,że sapie o brak gry ? Ja czasami im nawet odmawiam prywatnej rozmowy,są obrażeni. Dopiero jak szatnia się za nimi wstawi to przeprowadzam rozmowę,tak to typowi daje grać w rezerwach aby miał dobrą kondycję,jego morale mnie mało obchodzą

wladziugse Partyzant

Potwierdzam, te żale o braku gry już staja sie załosne... Gra i narzeka mimo wszystko jesli z dwa mecze posiedzi bo jst wedlug mnie w gorszej dyspozycji. Mam nadzieje ze łatka zaraz wejdzie bo juz to mnie denerwuje. Zreszta, jeszcze jedna rzecz zauwazylem, jesli prowadze w meczu to juz wiem ze na bank strace bramke. To norma, najczesciej w koncowce spotkania, albo trzy mecze z rzedu ja strzaly 22/10 przeciwnik 4/0 i 0:0 trzy mecze z rzedzu. O tym ile moi pilkarze trafiaja w słupki i poprzeczki to juz nie wspomne.
Jak na razie grywalnosc jest ciezka, grafike troche zmienili i dla mnie jest znacznie lepsze niz w 15. Jednak czekamy na łatke bo slabo sie gra.
Udalo mi sie awansowac do ligi mistrzow. Real w grupie trafilem i gralem u siebie. Ku mojemu zdziwieniu wygralem 3:1. W pierwszym sezonie gry... Wiec cos tu nie gra, gram Lechem. Ogolnie mam w grupie PSG Real i Lazio i uwaga mam pierwsze miejsce po 4 kolejce. Za łatwa ta czesc zdecydownie.
Podpisuje sie rowniez pod tym ze to ile zawodnicy wolaja za kontrakt to masakra. Zarabia w innym klubie 7 tys (PLN) a ode mnie wola 45... no ludzie...
Dodatkowo, slabo reaguja na polecenie. Wiele zmian jeszccze musi FM wprowadzic, oj wiele.

Croocers Partyzant

Dziwnie sie gra. Polecenia nie dzialaja, niby ustawiasz cos, a pilkarze i tak swoje robia mimo, ze znajomosc taktyki na wydokim poziomie. Kolejny dziwny przypadek to strach przed slabymi druzynami. Bardziej obawiam sie np, Empoli niz Romy. Pilkarze narzekają strasznie na brak gry, mimo, że grają. Co chwile jakiś płacze, w kontrakcie ma zaplecze zespolu, wchodzi z lawki przeważnie a wpucharach kraju w pierwszym skladzie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution