Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="deco87"]Dlaczego nudna. Tam się dopiero weryfikuje taktyki. Jedna starczy na ligę, a na europejskie puchary trzeba coś innego.[/quote]

Ja zawsze gram dwoma, więc dla mnie to jest bez różnicy. Nudna, bo po paru latach wszystkich się bije powyżej 3-0. Ja jestem zwolennikiem grania w niskich ligach, ale za to w dobrej.:p

Kto co lubi.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

robal15 Młody aktywista

[quote="deco87"]grałeś na przykład zespołami z polskiej ligi ?[/quote]
Nie lubię tej ligi - nudna jest.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Vhaeraun55 Partyzant

10.12.2015 19:16    #5243     Sufler - Porady do gry - FM 2016 Memory Warning
Cześć
Po skończeniu meczu pojawił się błąd FM 2016 Memory Warning gram od wydania FM'a na tym samym komputerze nie było żadnych problemów - można odzyskać save czy już jest wszystko stracone?

Link do błędu http://zapod(...)png.html

student137 Partyzant

[quote="pera44"]Witam. dlaczego dzieje się że ciągle mój zespół gra źle i przegrywa mecze?? rozpoczynalem juz gre 6 razy i w innych klubach i zawsze przegrywaja doly tabeli... ktoś pomoże?[/quote]

Mogę spekulować, ale jeśli to nie wina Twojej taktyki to może masz trening zwalony. tzn braki trenerskie zawodnicy przetrenowani lub nie. może kondycyjnie nie dają rady albo za słabo znają Twoją taktykę

pera44 Partyzant

Witam. dlaczego dzieje się że ciągle mój zespół gra źle i przegrywa mecze?? rozpoczynalem juz gre 6 razy i w innych klubach i zawsze przegrywaja doly tabeli... ktoś pomoże?

Karek Partyzant

Jak ci się sprawuję Douglas Costa bo zastanawiam się czy go nie kupić :) Embolo super mi gra na prawym skrzydle

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="IgorGKP"]Witam,

Macie jakieś pomysły jak usprawnić skuteczność drużyny w ataku?

Gram drugi sezon Tottenhamem, potencjał ofensywny mam co najmniej wysoki (Kane, Calum Williams, Breel Embolo, SN Douglas Costa, Lamela,Son Heung Min). Gram ustawieniem 4-2-3-1 (kontrola, płynnie), na skrzydłach dwóch SN z nastawieniem na atak, z przodu KN również atakujący, w pomocy na OP Eriksen jako WR, za nim CR i WPP. Boczni obrońcy jako wsparcie.

Polecania mam ustawione na cierpliwe rozgrywanie piłki, a co za tym idzie większe posiadanie. Zagrania na obieg i orientacja skrzydłowych niejako zmusza ich do strzelania dużej ilości bramek i rzeczywiście tak jest (20/25 bramek na sezon, napastnik max. 15). Martwi mnie natomiast ich skuteczność - w meczu mam 60/70% posiadania piłki, 13/14 strzałów z tego 8 celnych i często wygrywam 1-0 i obijam słupki. I to nawet kiedy gram powiedzmy z Bournemouth czy Brighton.

Trening mam skoncentrowany na ofensywie, trenerzy min. 4 gwiazdki (w przypadku ofensywy 5).

Macie jakieś pomysły jak usprawnić skuteczność w ogóle, a przede wszystkim napastników?[/quote]

Daj trening na taktyke i wysokie obciążenia,daj strzał z każdej pozycji oraz szybkie centry na długi słupek

Karek Partyzant

Przeczytaj sobie mój temat z taktyka dla Liverpoolu u mnie wszystko ładnie śmigało nie licząc ofensywnego pomocnika (w drugim sezonie już jest z nim lepiej). W porównaniu do mojego tematu zmieniłem tylko linie obrony(nieco głebiej) i podania mieszane. Nie utrzymuj piłki, daj na mieszane podania, średnio w lidze będziesz miał z 52 %. Skrzydłowi grają dobrze, Coutinho się obudził a Dybała strzała i asystuje jak zły :D Rozegranie piłki mam po ziemi(i nic więcej) i podania w pole karne(też tylko to). Harrego daj na KN, a skrzydłowych na wsparcie
Ale w pierwszym sezonie też miałem problem z napastnikami (Starydż 11 goli, Benteke 17, a Barbosa 10)
Teraz średnio 15/16 strzałów z 8 celnych ale skuteczność całkiem dobra, obrona gra mi bardzo dobrze. U siebie jak gram ze średnim zespołem to często po 3, 4 gole strzelam. W pierwszym sezonie miałem najwięcej strzelonych goli, w drugim po 13 kolejkach też jestem na prowadzeniu w tej klasyfikacji

IgorGKP Partyzant

Witam,

Macie jakieś pomysły jak usprawnić skuteczność drużyny w ataku?

Gram drugi sezon Tottenhamem, potencjał ofensywny mam co najmniej wysoki (Kane, Calum Williams, Breel Embolo, SN Douglas Costa, Lamela,Son Heung Min). Gram ustawieniem 4-2-3-1 (kontrola, płynnie), na skrzydłach dwóch SN z nastawieniem na atak, z przodu KN również atakujący, w pomocy na OP Eriksen jako WR, za nim CR i WPP. Boczni obrońcy jako wsparcie.

Polecania mam ustawione na cierpliwe rozgrywanie piłki, a co za tym idzie większe posiadanie. Zagrania na obieg i orientacja skrzydłowych niejako zmusza ich do strzelania dużej ilości bramek i rzeczywiście tak jest (20/25 bramek na sezon, napastnik max. 15). Martwi mnie natomiast ich skuteczność - w meczu mam 60/70% posiadania piłki, 13/14 strzałów z tego 8 celnych i często wygrywam 1-0 i obijam słupki. I to nawet kiedy gram powiedzmy z Bournemouth czy Brighton.

Trening mam skoncentrowany na ofensywie, trenerzy min. 4 gwiazdki (w przypadku ofensywy 5).

Macie jakieś pomysły jak usprawnić skuteczność w ogóle, a przede wszystkim napastników?

deco87 Partyzant

[quote="robal15"][quote="robal15"][quote="ASSE"]Błąd jest,może grasz na kluczowych i go nie widzisz. Zarówno ja jak i komputer ciągle strzelamy po wrzutce na długi słupek. Mój prawy obrońca kończy sezon z 23 asystami,przecież to jest bez sensu[/quote]

Potwierdzam, ten błąd można eksploatować. Ja na półmetku zajmuję pierwsze miejsce Depo (14-3-1), wyprzedzając drugą drużynę o 10 punktów. Przy rogach też można zrobić killer taktykę. Od dwóch tygodni nie gram w tę grę, bo to jest bezsensu -czekam na patcha.[/quote]

I dlatego nie gram (zagram jeden mecz i mi się już odechciewa). 7. minuta, gram na wyjeździe z Realem i już wygrywam 2-0...
https://gyazo(...)a2d7720c

U mnie zawodnicy mają natomiast problem z wykorzystywaniem karnych. Tylko jakieś 30% wpada do siatki. Do przerwy prowadzę 3:1. Ja nie trafiłem karnego. i tak samo komputer...[/quote]

grałeś na przykład zespołami z polskiej ligi ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.