Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

del3 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2015 13:23    #5221     Football Manager - Świat taktyki - problemy beniaminka
Witam. Niedawno zacząłem karierę Odrą Opole, w najnowszym FM 16. Pierwszy sezon bardzo dobry, okraszony awansem, w pucharze polski gładko udawało mi się ogrywać pretendentów do awansu nawet z drugiej ligi, czyli nomen omen też wyższej. No i przechodząc do sedna. Nagle, po awansie, mój zespół zaczął przegrywać. I to nie jest takie przegrywanie z kretesem po bezbarwnej grze. W lidze okupuję ostatnie miejscem a kompletnie nie mam pomysłu co z tym zrobić. Straciłem już chyba z 15 pkt po meczach w których byłem stroną przeważającą, a mój napastnik, który sezon temu grał jak z nut i wykorzystywanie okazji nie sprawiało mu większych trudności, nagle te trudności napotyka, i to dosyć regularnie. Moja obrona która sezon temu była najlepszą obroną w lidze i która więcej nigdy nie straciła więcej niż 3 bramki, a zdarzyło się jej te 3 bramki stracić w 3 meczach w tym po jednym z Pogonią Szczecin nagle zachowuje się jak dzieci we mgle. I tak z drużyny która potrafiła ograć Lechię Gdańsk w sparingu 2-1 po wyrównanym meczu nagle stała się drużyną, której nie bało by się nawet FC Wypizdowo Dolne z C klasy. Jakies porady, jak temu zaradzić ?
Go, Go, Go The Gunners !

Tommy6 Partyzant

12.12.2015 07:51    #5222     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening 2015
Hej! nie grałem w FM od kilku lat i znowu wróciłem, kto mi pomoże jak ustawić trernig, pewnie już było takie pytanie na formu ale proszę o pomoc. Wczesniej sam ustawiałem parametry tak jak chciałem, a teraz nie moge sie w tym połapać, i o co chodzi z tym punktem ciężkości

Melanzcholia Partyzant

utwórz nowy folder tam gdzie chcesz
- otwórz Steam, kliknij prawym na grę Football Manager 2016 i wybierz Właściwości
- kliknij Ustaw opcje uruchamiania
- wyskoczy okienko, wpisz: --user_data_location="path" (wszystko po znaku: łącznie ze spacją)
- w miejsce "path" wpisz ścieżkę gdzie masz folder
u ciebie powinno to wyglądać tak --user_data_location="D:\Football Manager 2016"
- klikasz ok
- uruchamiasz grę i w twoim wybranym folderze utworzy ona potrzebne foldery (games, graphics, skins, editor data, tactics etc.) wrzucasz do folderu graphics swoją grafikę, nie musisz ponownie uruchamiać gry, wystarczy że wejdziesz w ustawienia i odświeżysz skórkę.

ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE , TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

ag-25 Partyzant

[quote="ASSE"]Z całym szacunkiem ale cały ten temat jest debilny. Serio nie orientujecie się w piłce na tyle aby wiedzieć kim się gra fajnie,kto ma dobry skład,talenty,kim odbudować marke,kim się wybić w lidze ?[/quote]

Z całym szacunkiem kolego, pojawiłeś się tu na forum pod koniec listopada i swoje złote myśli zostaw dla siebie. Skoro temat cały czas funkcjonuje ma już ogrom postów to jest potrzebny.
Co innego orientacja w piłce, a co innego znajomość gry. Czy Ty np. orientujesz się, w którym klubie czwartej ligi angielskiej jest najwięcej talentów?

Zywo16 Partyzant

Mam jakieś swoje typy, ale są też zespoły którymi nie grałem, a może ktoś ma jakieś fajne propozycje. Osobiście słabo orientuje się np. w lidze portugalskiej albo holenderskiej, a może własnie tam jest taki zespół nad którym warto się zastanowić ;)

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Z całym szacunkiem ale cały ten temat jest debilny. Serio nie orientujecie się w piłce na tyle aby wiedzieć kim się gra fajnie,kto ma dobry skład,talenty,kim odbudować marke,kim się wybić w lidze ?

Zywo16 Partyzant

Siema. Szukam klubu którym można byłoby zacząć karierę w FM 2016 :) Myślę że najważniejszym kryterium jest wąska kadra. Miło byłoby gdyby miał z 3-4 ogarniętych grajków. A i ważne też żeby klub był z środka tabeli albo dolnych rejonów, ale nie tych najniższych ;)
Kraje to: Anglia, Francja, Hiszpania, Holandia, Niemcy, Polska, Portugalia, Włochy.

Tysqie24 Partyzant

11.12.2015 21:50    #5228     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2015 późne daty
Miło mi to widzieć i z checią sie zapytam jak wyglada Jakub Wrąbel ze śląska bo zaczalem wlasnie grac owa druzyna i kosztem Mariusza Pawełka , postawiłem na młodego Wrąbela i choc nie gra rewelacyjnie to jednak dalej konsekwetnie na niego stawiam z nadzieja , iz sie rozwinie. Sezon 1 przyniosl calkiem przyjemny dla oka wzrost jego atrybutow ale jestem dalej ciekawy co z nim czy warto na niego stawiac , bo zdobylem vice mistrzostwo Polski w 1 sezonie Śląskiem i chce sprobowac powalczyc w Europie i nie jestem do konca przekonany czy z tym mlodzikiem jestem stanie to zrobic ale bym zaryzykowal jezeli sie okaze , ze jego atrybuty na przestrzeni paru sezonow pojda w gore .

Pozdrawiam i czekam na ss-a z jego historia u Ciebie i atrybutami :)

swider-oks Partyzant

11.12.2015 20:49    #5229     Sufler - Porady do gry - dodatkowe ligi od claassena
gra ktos tym ligami????

Melanzcholia Partyzant

Panowie i Panie wstyd się przyznać ale własnie kupiłem FM2016 i nie mogę znaleść opcji aby zmienić lokalizacje zapisywanych plików z c/uzytkownik/moje dokumenty/sports interactive na taka na dysku E ktora mam juz stworzona na sejwy ,z dodatkami lig i z plikami grafiki ktorych nie chce przerzucać do domyślnej lokalizacji z racji braku miejsca na tamtym dysku
POMOCY w ustawieniach nie widze takiej opcji

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution