Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
modyfikowałes w jakiś sposób grę? skórki, stroje, dodatkowe ligi itp? normalnie gra powinna działaś więc może coś dorzuciłeś od siebie?

RaaveK Partyzant

[quote="flexior"]Czy ktoś w FM 2016 próbował swoich sił klubem Swansea City i mógłby coś powiedzieć o prowadzeniu tego klubu?[/quote]
Ja próbowałem i dałem radę zagrać tylko 1 sezon + pół roku w 2 sezonie. Znudziła mnie ta kariera, bo kasy jak lodu na początku po sprzedaży Sigurdssona za 40mln E + szrot za około 15 mln E.
Po kupnie Malcoma, Zivkovica, Ajera rozbijałem każdego. Wygrałem ligę w 1 sezonie i dostałem kosmiczne fundusze. Na start 2 sezonu 40mln E od zarządu. Odpadłem w fazie grupowej LM i byłem viceliderem ligi, a mimo to dostałem w zimę w 2 sezonie 65mln E na transfery. Dla mnie za dużo, za taką forsę mogłem kupić każdego.
Może gdyby 1 sezon nie był tak bajeczny to kontynuował bym tą karierę dalej, ale po wygraniu mistrzostwa już w 1 sezonie jakoś opadły mi chęci do gry tą drużyną.

Arrhenius Partyzant

Witam. Jestem posiadaczem nowego laptopa (HP 355 G2) z Windows 10 na pokładzie. Zainstalowałem mojego ubóstwionego Football Managera 2014, no i tu pojawia się problem. Włączam, i gra się zawiesza w momencie wyboru z listy np. kraju pochodzenia, ligi, itp. Trzeba restart komputera robić. Oczywiście, reinstall robiłem kilkukrotnie, wraz z wyczyszczeniem wszystkiego co było na dysku wciąż z gry. Szukam pomocy, co ciekawe Football Manager 2012 działa bez zarzutów. I nie jest to wina parametrów, bo są lepsze niż w moim 6 letnim PC, na którym gra śmigała jak ta lala. Będę wdzięczny za wszelką pomoc, bo jestem już zrezygnowany strasznie.

prezestomek Partyzant

Dzięki, gdzie to wgrać?
Shaken, not stirred

Shrek Partyzant

14.12.2015 19:30    #5175     Sufler - Porady do gry - dodatkowe ligi od claassena
Ja z kolei mam wszystkie ligi europejskiej wgrane + dodatek PLU 0.9 i także nie narzekam na jakiekolwiek crashe ( chcoiaż nie mam nawet miesiąca przesymulowanego)

robal15 Młody aktywista

14.12.2015 19:10    #5176     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Napisałem do autora dodatku, może wkrótce naprawi te finanse. Poczekam trochę, a jak nie to zacznę pewnie Catanią grać, która zaczyna sezon z ujemnymi punktami w 3. lidze. Przynajmniej to już jest oficjalna baza, więc nie będzie żadnych problemów ani niespodzianek :)

Cejwol teraz nerdzi w Csa.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="robal15"][quote="kell1987"][quote="robal15"]Bo żaden klub tak nie robi w RL. Podpisywanie zawodników na free tylko po to aby ich sprzedać za rok za kasę, albo czerpać zyski z wypożyczeń. Już to widzę. Lech podpisuje 10 murzynów za free, a po roku każdego sprzedaje za 1mln. Interes życia :D[/quote]

Parma tak robiła[/quote]

Bo zbankrutowali, więc nikt nie chciał dla nich grać za darmo...[/quote]

Ale przed bankructwem mieli na kontrakcie ponad 100 piłkarzy,prowadzili taka politykę przez pewien czas

kell1987 Partyzant

[quote="fm-maniak"][quote="kell1987"][quote="fm-maniak"]Witam! Szukam jakiegoś klubu do rozpoczęcia przygody z 16- stką. Chciałbym spróbować swoich sił w Szkocji, Irlandii Płn., Irlandii, czy też Walii. Jaki klub polecalibyście?[/quote]

mi kiedyś fajnie się grałow Lowermaze z Irlandii Płn, to chyba trzeci poziom rozgrywkowy, teraz gram Morescourgh, ale oni byli na 10, teraz już w dwa sezony dwa awanse.
Jeśli chodzi o te kraje to są fajne dodatki dodające niższe ligi, Morrisey rewelacyjnie robi Szkocje, BoyinGreen Irlandie, a Irlandię Płn nie pamiętem od kogo mam.[/quote]

A masz jakieś linki do tych dodatków skąd pobrać?[/quote]

http://commu(...)xpanded-(WIP)
http://commu(...)l-23-WIP
http://commu(...)-WIP-v-1
http://commu(...)nd-Full-(Real-Life)-Pyramid-System

proszę bardzo

prezestomek Partyzant

Szukam logo Ekstraklasy, 1 ligi, PP i SP dla FM15. W dziale z grafiką nie znalazłem.
Shaken, not stirred

robal15 Młody aktywista

14.12.2015 15:31    #5180     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Ogłoszenie parafialne.

Nie będę już strimował Parmy, gdyż dodatek okazał się totalną klapą... Nie gram w pucharach oraz finanse są zjebane. RIP Parma :(
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution