Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RaaveK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.12.2015 17:08    #5011     Football Manager - Świat taktyki - Gra Defensywna
Jeśli to pierwszy sezon w Aston Villi to nie polecam grać z rozgrywającymi. Podania będą częściej adresowane właśnie do nich, a to przekuje się w grę środkiem. Nie wiem, jak tam chcesz grać. Ja dla przykładu nie mam żadnych rozgrywających (ani bocznych, ani środkowych).

januzaj10 Partyzant

24.12.2015 16:34    #5012     Football Manager - Świat taktyki - Gra Defensywna
Tak gram z OPŚ , ale jak ustawie DP to moze byc ze ilosc strzelonych bramek przez moj zespol diametralnie spadnie , ale moze to bd lepsze wyjście.Jaką role najlepiej ustawic zawodnikom w środku pola (razem z DP) ?

RaaveK Partyzant

24.12.2015 16:24    #5013     Football Manager - Świat taktyki - Gra Defensywna
Po formacji uznaję, że grasz OPŚ kosztem DP. To też napewno ma przełożenie na liczbę straconych bramek. Ja bez DP nie wyobrażam sobie gry.

januzaj10 Partyzant

24.12.2015 16:16    #5014     Football Manager - Świat taktyki - Gra Defensywna
Witam.Mam problem z grą w obronie . Prowadzę Aston Villa . Gram w formacji 4-2-3-1 przy czym trace od groma bramek , natomiast strzelam satysfakcjonującą liczbę bramek.Drażni mnie to , że tworzę np 15 sytuacji i strzelam 2 bramki a przeciwnik tworzy 4 i strzela również 2 . Nie pisałbym tego gdyby zdażyło się to raz czy dwa to zdarza sie prawie na kazdym meczu.Co moze byc problemem ? Słabi obrońcy czy może zbyt ofensywne ustawienie ? Proszę o pomoc.

gor45 Partyzant

ja mam takie pytanie, mianowicie: czy da sie jakos nauczyc pilkarza nowej pozycji jak to mialo miejsce w poprzednich fmach, czy zawsze bedzie na nowej pozycji gral tak beznadziejnie (max uzdolniony)?

Makaronczterojaj... Partyzant

Proponuje naukę czytania ze zrozumieniem. A i argument z szarakami jest nie trafiony, a więc okazuje się, że na wersji normalnej gra jednak generuje debilne wyniki.

Makaronczterojaj... Partyzant

Na 11 spotkań w 8 lidze angielskiej z pierwszego strzału, bądź pierwszej akcji po dobitce bramka pada w 10 meczach na 11.Przeciwnik strzela 6 razy ja dwa.Po dobitce mamy po jeden. A więc prawdą jest ,że skuteczność pierwszego strzału wynosi na około 80%, z całkowitym brakiem symetrii. Dziękujemy za spierdolenie gry i czekamy na rozpoczęcie kampanii przygotowującej do dojenia idiotów w roku 2017.Przyznaję podobała mi się gra. Miała ta gra swoją logikę,ale po tym "paczu" to kabaret chyba gorszy od poprzedniego kabaretu. TYM PANOM JUŻ DZIĘKUJEMY.

bj8888 Partyzant

24.12.2015 12:32    #5018     Football Manager - Ogólna dyskusja - Klub zawodowy
Witam,

Po awansie do Sky Bet 2 klub sam przejdzie na zawodowstwo. Jeżeli się utrzymasz(albo awansujesz), to klub zmuszony będzie rozbudować stadion:)

Sam nimi grałem, to wiem jak jest;)

pozdrawiam

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="Makaronczterojajeczny"]Ponieważ nie mogę edytować. Gra w ten kabaret ,w którym w każdym meczu przeciwko mnie grają cyborgi nie ma najmniejszego sensu.Pytanie tylko kto odda mi pieniądze za to oszustwo.[/quote]

Mówiłeś, że grasz w demo, więc jakie pieniądze ty chcesz? Może jak poprosisz to dostaniesz pod choinkę ;) Dodatkowo w demo masz grywalną tylko Anglię, więc nic dziwnego, że takie wyniki padają na "szarakach" w Europie. Wesołych Świąt bez frustracji życzę :eat:

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

24.12.2015 10:23    #5020     Sufler - Problemy techniczne - Problem po instalacji
eula w sensie te 3 regulaminy na początku gry? może odpal grę w trybie okinekowym? nieźle zbugowana ta gra :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution