Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tommy6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2015 11:25    #5001     Football Manager - Ogólna dyskusja - Brak trybu 3D
Hej! Kupiłem FM 2016, mam komputer z Windows XP i dobrą grafiką, niestety nie mam możliwosci oglądać meczy w trybie 3D, czy to jest wina, ze mam taki system operacyjny, czy może sa większe wymagania niż w poprzednich wersjach, we wcześniejszych wersjach wszystko chodziło bez zarzutu, proszę o pomoc

Adam3333 Partyzant

[quote="LinQ"]Szukam jakiś ciekawych grajków do Vanarama National League a konkretniej do FC United[/quote]

W FM-ie 15 grałem EFC Frejus Saint-Raphael w 3 lidze francuskiej i mogę ci polecić Gaetana Deneuve, Vincenta Fernandeza, Jeana-Manuela Cirilliego i Mathieu Scarpelliego, tylko nie wiem czy będą chcieli przejść i czy będzie cie stać.

[quote="łuki888"]Szukam napastnika do AC Milan 3 okienko, ok 40 mln, fm16,poszukuje jakiegoś dzika który wykorzysta setke i będzie gwarancją 20+- bramek[/quote]

Może Lacazette, Dżeko, Higuain albo Żivković (nie wiem czy będą skorzy przejść i ile będą kosztować)

[quote="Zymon"]Kogo kupić na lewą pomoc Ashley Young (Aston Villa) czy Juan Manuel Vargas (Fiorentina) ? FM2010[/quote]

Ja bym brał Younga, zależnie jeszcze od żądanych kwot

Feno Partyzant

[quote="Gutii"][quote="Feno"][quote="Adam3333"]A może coś bardziej egzotycznego by cię zainteresowało :)? Np. New York City FC, Boca Juniors, Sao Paulo, Milionarios Bogota, Cerezo Osaka lub Tigres ;)[/quote]

Póki co spróbuje kolejnych raz swoich sił w Leicester zobaczymy co z tego wyjdzie :)[/quote]

Powiem Ci, że ja już drugą karierę gram Leicester i naprawdę jest to ciekawy zespół i czeka Ciebie dużo roboty. Życzę sukcesów :D[/quote]

Dzięki i wzajemnie :D

RaaveK Partyzant

Ja od siebie polecę Mainz. Fajnie się gra, pieniędzy jakiś gigantycznych po sezonie się nie dostaje, jakieś 20mln E. A zawodnicy na początek są dosyć przyjemni - Malli, Muto, Bell, Frei. To z podstawy + można na początku wziąć jakiś wonderkidów typu Zivkovic itp. i mieć fajną ekipę na przyszłość. Nie wiem, jak w 15, ale w 16 w Bundeslidze łatwo nie jest. Bayern powoli odstaje, bo wyprzedaje regularnie zawodników i kupuje za dużo szrotu, a w górę idzie Schalke i Stuttgart.

Gutii Partyzant

[quote="Feno"][quote="Adam3333"]A może coś bardziej egzotycznego by cię zainteresowało :)? Np. New York City FC, Boca Juniors, Sao Paulo, Milionarios Bogota, Cerezo Osaka lub Tigres ;)[/quote]

Póki co spróbuje kolejnych raz swoich sił w Leicester zobaczymy co z tego wyjdzie :)[/quote]

Powiem Ci, że ja już drugą karierę gram Leicester i naprawdę jest to ciekawy zespół i czeka Ciebie dużo roboty. Życzę sukcesów :D

mcdriv3r666 Partyzant

25.12.2015 21:14    #5006     Sufler - Problemy techniczne - Wczytywanie bazy danych
Witam serdecznie

Uzywam Edytor FM2013 Poprawilem sobie budzet w realu madryt zapisalem plik wgralem w editor data i za chiny nie moge wczytac bazy danych aby wgraly sie zmienione rzeczy .Do wyboru mam nowa gre itp a tego nie :/ Mecze sie z tym od wczoraj

Avans Partyzant

Chętnie bym się dowiedział jak się wyłączą to ograniczenie piłkarzy?

Avans Partyzant

Witam jestem tu nowy i mam problem po patchu 16.2 liczba ograniczenia piłkarzy zmniejszyła się z 100 000 do 5 000 i nie mam pojęcia dlaczego? skasowałem wszystkie dodatki jakie zainstalowałem i dalej nic nie pomogło mogę wybrać ligę Angielską i Polską oraz jakąś małą?

sodziasz Partyzant

25.12.2015 11:06    #5009     Sufler - Porady do gry - w euro dobrzy w lidze slabi
Witam ,

Gram Wisla Plock (fm 16). Wprowadziłem ich do ekstraklasy oraz udalo mi się awansować do rozgrywek ligi Europy . Gram od poczatku ta sama taktyka (rozgrywam 3 sezon). W lidze Europy potrafię wygrywać z dużo lepszymi drużynami typu RB Salzburg , Dynamo Moskwa oraz FC Kopenhagą.... W lidze dostaje baty po 1-4 z przedostatnia druzyna w ekstraklasie (Nieciecza....). Stosuje rotacje składu i nic nie pomaga ... Czy jest możliwe aby w 2 sezony w ekstraklasie poznali moja taktykę i WSZYSCY po kolei ze mną jechali ?

rodem Młody aktywista

Zauważyłem że w FM16 w lidze niemieckiej w której gram premie pieniężne za zajęte miejsca są dużo wyższe niż było to w FM15
Mało tego w ciągu dwóch lat premia np. dla lidera wzrosła prawie o 50% z 300mln pln do 437mln pln
Wklejam screen porównawczy (proszę o wybaczenie jeżeli kogoś zabolą oczy ale nie jestem mistrzem painta)

Pytanie czy tylko ja tak mam? Bug w grze?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution