Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

danielo199854 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2015 22:45    #4971     Football Manager - Świat taktyki - FM16 Taktyka Pomoc
Witam wszystkich jestem tutaj nowym użytkownikiem chociaż już wcześniej duzo razy look'alem w forum :)
Mam jeden problem :/ mianowicie chodzi o to ze nigdy nie bylem jakimś mistrzem taktyk w FM a w ta grę gram od chyba 2008. Teraz zacząłem grac Wisłą i co prawda wygrałem ligę ale z takim lekkim czitem ze 3 razy chyba sobie wczytywałem save'a. Ale i tak ledwo ledwo wygralem , teraz zacząłem nowy sezon i przegrałem mecze z takimi drużynami jak Korona czy Piast... a potem odpadłem z ligi mistrzów i z ligi europy ( Kwalifikacje) i coraz gorzej mi idzie a już nie chce ''Czitowac'' :D
I mam do was prośbę, moglibyście mi podać wskazówki jak zrobić dobra taktykę dla mojego Klubu? żeby nie jechać do Warszawy i dostać w du... 4-1? :(
Albo jeszcze lepiej podać jakaś dobra taktykę co by się sprawiła do Polskiej ligi :)
Pozdrawiam.

Viique Młody aktywista

Do głowy przyszły mi dwa rozwiązania:
1. Sprawdź czy na meczu faktycznie przychodzą kibice, bo może faktycznie grasz przy pustych trybunach (czasem się zdarza przy sparingach)
2. Zobacz czy opcjach może masz odznaczoną widoczność kibiców na stadionie
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tommy6 Partyzant

Hej! Gram w FM 2016 i zaczynam żałować, że go kupiłem oglądam mecze w trybie 3D i na meczach nie ma kibiców, są stewardzi obserwują trybuny, o co chodzi, miało byc lepiej, a jest kicha, proszę o pomoc

Adam3333 Partyzant

[quote="belzebub666"]A ja dalej nie wiem :D Rzucajcie propozycjami, kim się wam dobrze grało itp.[/quote]

Mi się obecnie dobrze gra KS-em Konstancin (IV liga mazowiecka płd), oczywiście na dodatku PLU :). Zespół typowany na drugie miejsce, ale po pierwszej połowie sezonu jestem niepokonanym liderem :). W dużej mierze przekonało mnie do nich to, że mają normalny skład, a nie szaraków ;). Dodatkowo mogę poprzeć propozycję Superziemniaka ;).

robal15 Młody aktywista

Cieszę się, że przynajmniej jedną osobę przekonałem do Gucu <3

Po 7. latach grania miałem taki oto skład:
https://gyazo(...)612175a9
Da się fajną ekipkę zmontować :D + Kędziora na wypożyczeniu, bo limit obcokrajowców przekroczyłem. Towarzyszył mi on od samego początku, czyli od 3. ligi.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

belzebub666 Partyzant

A ja dalej nie wiem :D Rzucajcie propozycjami, kim się wam dobrze grało itp.

robal15 Młody aktywista

[quote="Bolson"]Zasugerujcie jakiś klub nieoczywisty na rozpoczęcie gry w FM 2016, coś naprawdę ciekawego. Mile widziane uzasadnienia.[/quote]

Ankaragucu.
1. Fajna liga - dużo dobrych graczy się tam teraz przeniosło.
2. Bogata liga - za każde zwycięstwo albo remis dostaje się od razu kasę:p
3. Dobrzy newgeni.
4. Bankruci.
5. Ja nimi grałem i ich strimowałem - świetnie mi się nimi grało :)
6. Egzotyczna liga - prawie nikt tam nie gra xD

@SuperZiemniak, ja strimowałem MLS - odradzam. W pierwszym roku wszystko da się już wygrać, a grałem Orlando :D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Stwórz własną nieoczywistą drużynę, bo masz teraz do tego tryb ;)
A może jakoś sprecyzuj, drogi Bolsonie? Bo tak nieoczywisty wybór jaki mi przychodzi, to "niedaleko" Twojego Seattle, w tym samym kraju, tylko po drugiej stronie, powstał NYC FC - stwórz historię tego nowiuśkiego klubu z ciekawymi graczami jak Pirlo, Lampard i Villa. MLS znasz, więc nie będzie problemu z załapaniem zasad ligi.

kell1987 Partyzant

29.12.2015 17:35    #4979     Sufler - Porady do gry - Problem podczas rozgrzwki
kiepsko sypiasz, bo za dużo grasz :P

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

29.12.2015 16:50    #4980     Sufler - Porady do gry - Problem podczas rozgrzwki
może podasz jakieś parametry kompa, system, grafa, wersja gry, skąd szanowne grome FMReva ma znać receptę na twój problem.

Wiesz co ostatnio kiepko sypiam, powiedz mi co się dzieje... tego typu pytanie ..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution