Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mi gra nie sprawia większych problemów, wyniki są różne, ale poza tym o czym ostatnio pisalismy, czyli pasmami zwycięstw i porażek, żaden z powyższych błędów mnie nie spotkał.

Bajerniak1978 Partyzant

a nie możesz siódmy raz?
schemat tutaj nic nie da mądralo, gra jest zwalona i tyle, nie ma żadnego normalnego związku z tym co jest realne w piłce nożnej, zawodnik ma 5 sytuacji sam na sam i oddaje 1 celny strzał...w bramkarza, reszta to strzały niecelne...kolejna sprawa to przyjeżdża do mnie Bournemouth zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, w 1 połowie oddają 20 strzałów z tego 12 celnych (w tym z 6 czy 7 sam na sam), mój bramkarz gra mecz życia nie daje się pokonać a moi zawodnicy tylko stoją i biegają za piłką, nie stwarzają żadnych sytuacji - patrzę na oceny : moi zawodnicy 6,97 a przeciwnik 6,75
Żenada

robal15 Młody aktywista

[quote="Bajerniak1978"]kiedy wyjdzie patch 16.3.0 bo na dzień dzisiejszy silnik meczowy w tej grze to porażka.[/quote]
Już Ci z sześć razy odpowiedziałem na to pytanie...
@bimbass, jest banalnie prosty pod warunkiem, że wiesz jakim schematem trzeba grać.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

bimbass Partyzant

Wydaje mi się, że to jest najtrudniejszy FM w historii. Gram w Angielskiej Conference Southportem. Spędziłem w tej lidze już 4 sezon i nigdy jeszcze nie załapałem się do baraży. Kiedyś w jeden rok można było zbudować drużynę liczącą się w lidze. Pamiętam czasy, gdy z Conference North potrafiłem z sezonu na sezon awansować do wyższej klasy rozgrywkowej a po 5-6 sezonach już grać w PremierLeague. Teraz nie ma takiej opcji. Już w FM 15 żeby wyrwać się z 5 ligi potrzebowałem 4 lat i jest to najtrudniejsze zadanie. Gra w League 1 czy 2 jest łatwiejsza. Więcej drużyn łapie się do baraży i wreszcie chcą przychodzić piłkarze z poza Wysp.
W sumie to dobrze bo to bardziej realistyczne, ale jednak frustrujące. Cóż zobaczymy co przyniesie następny sezon. Póki mnie nie zwolnią to się nie poddam :)

mario2323 Partyzant

http://www.fotos(...)b202b810
http://www.fotos(...)03af4ced

dodaje dwie fotki z moimi napastnikami by pokazać że grając na 2 napastników i dwóch ofensywnych skrzydłowych napastnicy potrafią strzelać od groma goli :]

Kiedrusiek Partyzant

01.01.2016 16:20    #4956     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nauka nowej pozycji
Witam :D Gram już 4 sezon i nie moge nauczyć Kownackiego grać jako NŚ. Cały czas trening pozycji jest ustawiony na wysuniety napastnik i nic.. Mija 3 sezon a nic nie ruszyło.. W FM 14 poł sezonu i konczył nauke.. Może coś źle robie? Może nie tam gdzie trzeba go ucze? Pomocy!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.01.2016 15:33    #4957     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problematyka CA/PA
bywa ;)

to tylko gra, jak zauważysz że piłkarz juz sie nie rozwija to go sprzedaj :)

arturus75 Partyzant

https://gyazo(...)500366d8
Oto bug, który znalazł mój życzliwy kolega. W każdej karierze występuje u niego ta kontuzja.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Mama też takiego grajka,przestałem go już wystawiać.Po każdym meczu powikłania i od 4 do 5 dni przerwy.

Tommy6 Partyzant

01.01.2016 09:33    #4959     Football Manager - Ogólna dyskusja - Non League
Hej! Od czasu kiedy była mozliwość w FM-ie grałem niższymi oryginalnie nie grywalnymi ligami w Anglii i Szkocji (Northern League, Lowland itp.), niestety już w FM 2015 nie było zawodników niższych w ligach szkockich, a teraz zobaczyłem, że w FM 16 jest podobnie, w porównaniu do wcześniejszej wersji nie ma w Anglii przeszło 2 tysiące zawodników (dane z edytora), chodzi o ligi poniżej 6 poziomu, czy może ktoś ma jakieś uaktualnienie z zawodnikami (sprawdziłem np. w FM 13 zawodnicy byli nawet w szkockich ligach "junior", nie mylić z kategorią wiekową. Proszę o info ...

Onemoresong Partyzant

31.12.2015 18:18    #4960     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problematyka CA/PA
Witam,

Jeżeli dany piłkarz ma 102 Current Ability, i jego potencjał wynosi np. 111, to czy taki piłkarz ma szansę kiedykolwiek podnieść swoje możliwości np na PA = 132? Bo jeżeli nie, to ta gra nie ma sensu... Na samym starcie skazuje piłkarza na słabeusza i nie ważne jakbyśmy go trenowali nigdy nie będzie dobrym piłkarzem... Zobaczcie np. na lewandowksiego w fmie 11-12 a teraz, tak dla przykladu. Co o tym sądzicie ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution