Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ASSE Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="PavS"]Z nikim nie mam zamiaru w nic bawić. Oskarżasz człowieka o kradzież na podstawie wyimaginowanych dowodów, więc dałem ci dobrą radę, bo może się to skończyć sprawą w sądzie, jak trafisz na kogoś zdeterminowanego i zawziętego i po co ci to. Zanim się napisze tego typu rzecz warto szerzej zapoznać się z tematem, bo tego typu oskarżenia to dosyć poważna sprawa.[/quote]

OD jakiego czasu masz podłączony internet ? Wiesz ile spraw na biurku miałby prokurator gdyby po każdym tego typu wpisie "poszkodowany" zakładał sprawę ? I w dodatku ten twój poważny ton na forum o grach komputerowych. Niech zgadnę,wozisz się po starówce z naklejką"nie gram z Owsiakiem" ?

ASSE Wróg ludu

[quote="PavS"]W żadnym wypadku, równie dobrze może się to wydarzy po crashu, poczytaj sobie oficjalne forum. Jakby kolega powyżej miał nadmiar wolnego czasu i pieniędzy to mógłby ci wytoczyć sprawę cywilną o pomówienie, w internecie anonimowy nie jesteś, przykro mi.[/quote]

Słuchaj ustalmy to już na wstępie. Jeśli chcesz się ze mną bawić w trolling to wiedz na samym starcie,że nie wygrasz tej bitwy.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy to możliwe, żeby na poziomie Ekstraklasy tymczasowym menadżerem został zawodnik pierwszego składu, posiadający papiery, blisko zawieszenia butów na kołku, który jest kapitanem i w dodatku gra na boisku w trakcie meczu? Myślałem, że takie cuda to tylko w niskich ligach i FIFIE - grający trener itp.
E: wow, ale przynajmniej się postarali i gdy piłkarz/menadżer grał to nikt nie stał przy linii bocznej, a jak sam się zmienił to pojawił się przy ławce. Szacun za szczegóły, nie powiem. Nadal tylko pytanie, czy to jest "legalne".

kell1987 Partyzant

a gra jest oryginalna?

Tommy6 Partyzant

05.01.2016 10:38    #4925     Football Manager - Ogólna dyskusja - Okno transferowe
Hej! Mam pytanie, gram ligą angielską, akurat w National League North i dziwi mnie strasznie długie okienko transferowe, od od 5 czerwca do 23 marca, czy to normalne, czy to jakiś bug, w pozostałych ligach angielskich jest normalnie, okienko letnie i potem zimowe, prosze o info

PavS Partyzant

Spokojnie da się grac środkiem, jak pisałem wyżej same akcje są spoko, a i zawodnicy idealnie realizują nakreślony przeze mnie plan. Problem stanowi sama skuteczność, bramkarz ma chyba w samym skrypcie gry ustawiony "za duży zasięg" i odbija 90% piłek, których nie ma prawa sięgnąć. Dlatego sporo łatwiej grać wrzutkami, bo takich piłek już nie da rady wyjąć.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="kazior"]Witajcie,

Jestem totalnym świeżakiem w serii FOOTBALL MANAGER. Rozpocząłem swoją przygodę z serią od FM 2015. Ale niestety nie mam żadnych twarzy piłkarzy tylko cienie ( gram w lidze angielskiej ). Jak zrobić żeby twarze się pojawiły ??

pomocyyyy !

pozdr.[/quote]

Zapraszam tutaj: http://www.cmrev(...)cki.html

kazior Partyzant

Witajcie,

Jestem totalnym świeżakiem w serii FOOTBALL MANAGER. Rozpocząłem swoją przygodę z serią od FM 2015. Ale niestety nie mam żadnych twarzy piłkarzy tylko cienie ( gram w lidze angielskiej ). Jak zrobić żeby twarze się pojawiły ??

pomocyyyy !

pozdr.

taczek Partyzant

Zakończyłem 1 sezon Legią zdobyłem mistrza i gdy ukazała sie 11 sezonu żadnego mojego gracza tam nie było również nie było najlepszego strzelca i asystenta mimo że to nie byli moi zawodnicy kolega grał Bayernem i Douglas Costa zaliczył 11g/10a i też go nie było czy u Was też są takie przypadki ?

ASSE Wróg ludu

Wam też przestawiają się role zawodników ? Wczytałem swoją super takse ale w jednym z meczy mi nie szło,zmieniłem role bocznych orbrońców,zaczęli grać znacznie lepiej więc po meczu w taksie zmieniłęm im role ale nie zapisałem na nowo taktyki,gram sobie gram aż miałem mecz z ogórami i dwa w pucharach to poszedłem na urlopi zrobić śniadanie,wracam ide grać mecz i znowu obrona gra słabiutko ale nie zauważyłęm że komputer znowu mi cofnął role moich bocznych obrońców w ekranie taktycznym to jakiś absurd to co ja tam ustwie powinno być świętością a nie,że każdy duperel muszę zapisywać w taksie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.