Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Aar0n Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2016 14:39    #4891     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
W 1.6 czy CS:GO gracie ? A może jescze inna wersja ? Z chęcią postrzelam się z wami! :D

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
08.01.2016 14:32    #4892     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Zapraszamy do Naszych co wieczornych potyczek cs xD
Na ogół gramy Ja, Nesete, Ceyvol, (raz zagrał bartekr)

sebastiano399 Partyzant

08.01.2016 13:40    #4893     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Kupiłem przed świętami na wyprzedaży w Steam CS:GO i mnie wciągnęła, do tego stopnia, że w FM już nie pamiętam kiedy ostatnio grałem. Jest to mój pierwszy CS i na razie głównie poznaję tą grę w walce z botami. Czasem zajrzę na jakiś serwer żeby postrzelać albo co się częściej zdarza oberwać od nie botów :-). Jak jest czas to gram z kumplem prywatne mecze. Opcja spoko, jak się chce pograć ze znajomymi i botami.

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
08.01.2016 12:22    #4894     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Ha, odkopuje!
Ostatnio odkryłem CS:GO i mimo, że psuje mi dużo nerwów, daje też dużo śmiechu. Ja jestem mega słaby w to ogólnie, ale chętnie raz na jakiś czas mógłbym z kimś zagrać, kto nie jest toxiciem i nie denerwuhe się jak nie mogę nic zabić :P

Ktos89 Partyzant

08.01.2016 08:16    #4895     Sufler - Porady do gry - błąd fm 2016
Witam, mam taki o to problem.
Dzien wczesniej gra smigala bez problemu, a dzisiaj wyskakuje mi ten komunikat...
Przy wpisywaniu save'u jak rozpoczecia nowej rozgrywki.
https://imageshack.us/i/p3ekHjPRp
Pozdrawiam

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
07.01.2016 21:13    #4896     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
W tym temacie możecie dyskutować na temat obecnej kondycji Sceny Football Managera w Polsce i bieżących na niej wydarzeń. Każdy użytkownik wypowiada się tu wyłącznie we własnym imieniu, a nie imieniu swojej redakcji czy społeczności (chyba że po konsultacjach z nimi zastrzeże inaczej). Zabronione jest linkowanie do innych serwisów bez naszej zgody - to nie słup reklamowy. Karane także będzie przekraczanie granicy dobrego smaku w wypowiedziach. Poza tym - możecie pisać, co Wam leży na wątrobie.
twitter.com/Ceyvol

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Nie nazwałbym tego bugiem. W realnym futbolu też często się zdarza, że mecze ligowe przeplatają się z pucharowymi, gdzie gramy z tym samym rywalem.

krzan20 Partyzant

07.01.2016 15:30    #4898     Sufler - Porady do gry - Losowe naziwska zawodników
Pokuszę się o stwierdzenie byś kupił sobie oryginalną grę, bo na piracie, a zwłaszcza piracie FM16 normalne imiona i nazwiska graczy są zmienione.
A jeśli masz grę kupioną to prawym w bibliotece steam na Football Managera --> Właściwości --> Pliki lokalne --> Sprawdź spójność plików gry.
Amen

RaaveK Partyzant

06.01.2016 21:30    #4899     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Nie chce mi się wierzyć, żeby zamienił Lecha na Legie po kilku latach gry w Poznaniu. Raczej nie zrobi tego Lechowi, moim zdaniem pójdzie grać za granicę. Z tego co kiedyś powiedział w wywiadzie wychodziło, że chce zmienić ligę, a nie tylko zespół.

Szczechu Partyzant

Jacyś ciekawi perspektywiczni gracze do Widzewa Łódź? Końcówka rundy jesiennej i już chcę zacząć kompletować drużynę która powalczy w III lidze za rok :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.