Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

KaCris7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja mam wiele błędów :( Jeden z nich to oceny zawodników... np. Wszyscy zawodnicy z ligi mają taką samą ocenę 6.40. Nie ważne, że jeden z nich strzela po 5 bramek na mecz (przykład) i tak ich ocena to 6.40 . Następny problem to konferencje prasowe, w których odpowiadam niby ja, lecz robi to za mnie gra :( Kolejny błąd to brak kibiców na stadionie. Kibiców słychać podczas meczu, ale trybuny są puste. Bardzo lubię FM' a, ale tak po prostu nie da się grać. Mam nadzieję, że jest ktoś, kto będzie mi w stanie pomóc. Pozdrawiam.

Kowal. Partyzant

08.01.2016 17:26    #4882     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Jakby ktoś chciał zagrać to dodajcie na steam :D http://steam(...)4968605/

Darein Partyzant

Faktycznie podobnie jest jak u Ciebie SuperZiemniaku, zaczynałem z 2 pomocnikami na środku potem ich cofnąłem na defensywnych, z bramkami rzeczywiście ciężko, miałem ustawione krótsze krycie i przeszkadzanie bramkarzowi ale jakoś z tego zrezygnowałem tak samo nizsze tempo teraz nawet mi idzie mam 14 msc po 23 kolejkach potrafiłem ograć united i arsenal u siebie z chelsea 2 remisy najbardziej drażnią mnie skrzydłowi miałem schodzących napastników to dałem zagrania na obieg ale traciłem dużo bramek bo boczni obrońcy nie nadążali z powrotem więc zmniełem na skrzydłowych i wył zagrania na obieg to ci idioci schodzą z piłką do środka zamiast dośrodkować na odgrywającego

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
wygląda podobnie do mojej taktyki (zwłaszcza po zmianach napisanych w komentarzu pod nią):

http://www.cmrev(...)016.html

Ja na posiadanie piłki i obronę nie narzekam. Gorzej ze skutecznością, bo to nie jest gra na skrzydłowych.

sebastiano399 Partyzant

08.01.2016 16:29    #4885     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
[quote="nesete"]@sebastiano
Najlepiej trenowac na DM i wyscig zbrojen, na poczatku jest ciezko ale tak najlepiej jest ogarnac systemy[/quote]

Spoko, trenuję w różnych trybach. Z chęcią pogram z Wami jak tylko będę miał czas wtedy co i Wy. Jakieś namiary na Waszą grę?

kell1987 Partyzant

to co rzuca mi się w oczy to, że na kontroli ja gram niskim tempem, a nie wysokim, mam jeszcze przeszkadzaj bramkarzowi i krótsze krycie, dałbym jeszcze mniej drybluj i więcej swobody, no i trochę innych poleceń indywidulanych np. dla bocznych obrońców by szli na obieg i skrzydłem, rzadziej strzelaj itp.

Darein Partyzant

http://s2.if(...)hqhe.png
http://s10.i(...)hqrx.png
idzie mi troche lepiej zamiast kontroli z lepszymi druzynami daje powstrzymywanie , bramkarz ma dodatkowo graj do środkowe obrońcy mniej ryzykownych boczni obrońcy mniej ryzykownych centry na odgrywającego , skrzydłowi centry na odgrywającego rzadziej strzelaj i szukaj gry

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
08.01.2016 15:29    #4888     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Jak ktos by chciał zagrac wieczorkiem i nie ma zbyt duzej rangi, to niech tutaj wklei swoj profil steam i napisze range ^^

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
08.01.2016 15:10    #4889     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
To co? Ceyv? Nesete? Gramy? :D

bartekr Młody aktywista

08.01.2016 14:58    #4890     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Ja gram jak tylko czas mi na to pozwala :D Teraz mogę, ktoś chętny? :D
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution