Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Krzysio641 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jeszcze żadna wersja fm nie miała tak beznadziejnych transferów.Jeśli ja chcę kupić zawodnika to muszę płacić pięciokrotność jego wartości albo jeszcze lepiej, a ja gram już piąty sezon i nie miałem jeszcze gotówkowego transferu z klubu!Mam dobrego zawodnika o wartości 2.7 mln euro ale potrzebuje kasy wystawiam go na liste za 2.5 i nic 10 klubów zainteresowanych ale żadnych ofert schodzę coraz niżej 2mln 1.5mln 1mln i tak to 300tys i dalej żadnych ofert.A w końcu kilka klubów składa oferty ale tylko wypożyczenia!Nie sprzedałem jeszcze żadnego zawodnika w tej grze!

Mariaczi Partyzant

Tu i tu masz tych samych trenerów, powinien regularnie grać w u20, a jak masz szanse go wpuścić na końcówkę w pierwszym zespole to warto z tego korzystać oraz sprawdzić możliwość przydzielania odpowiedniego mentora.

Mlleko Partyzant

Powiedzcie wy mi, co zrobić z nowymi juniorami, którzy przybyli na testy i mają potencjał powyżej 3 - 3,5 gwiazdki? Lepiej takiego dać, żeby się rozwijał w U20, czy dać go do seniorów, ale żeby grał w u20 np. 90 minut?

clicers Partyzant

Witam,

chciałbym się Was zapytać o wartość waszych piłkarzy. Ja gram Sportingiem CP i wartości moich zawodników są kosmiczne. Co prawda zdobyłem trochę tytułów w tym Ligę Mistrzów, ale np. Gelson Martins ( bez występów w reprezentacji ) warty jest ponad 40 mln E, a przeciętny obrońca kupiony za 2,6 mln E jako zaplecze zespołu po roku jest warty około 30 mln E. Praktycznie każdy z moich zawodników jest wart z 2, 3 razy więcej niż powinien.

Michal88ud Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
ja mam podobny problem tylko ze po wczytaniu gry po kilku dniach dopiero nazwiska sie zmieniaja. przeinstalowanie fma pomaga ale ile razy mozna to robic zeby sobie chwile pograc.... ktos ma jakis pomysl jak to naprawic?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
TOŻ TO KURWA NIEMOŻLIWE!!!
Gram ze Skonto, w bramce u nich stoi jakiś osiemnastoletni łotewski ogór, który puścił w zeszłym sezonie ponad 50 goli na 24 mecze, a sytuacje sam na sam broni jak Casillas pomieszany z Buffonem.
Cztery 100% sytuacje (3 z odległości 5-7 metrów) , pięć okazji (dogodnie sytuacje, na wprost bramkarza, mimo otoczenia przez zawodników rywali) i co? Z żadnej z tych akcji nie padł gol! ŻODYN!
Przy "setkach" trzykrotnie bramkarz ogór obronił strzał napastnika lepszego o kilka klas, a raz drugi napastnik nie trafił z 11 metrów w bramkę - strzał w okolicę chorągiewki. Ja rozumiem, że zdarzają się takie "auto-strzały", ale LITOŚCI nie TAK często. O tych pięciu okazjach nawet nie wspomnę, bo aż 4 były w górny rząd trybun, a jeden zablokowany.
SI niestety spierdoliło koncertowo celność strzałów - z jednej skrajności w drugą. W FM 15 padało bardzo dużo goli, a tutaj w FM 16 pada bardzo dużo..... KIBICÓW - zabitych po strzałach w trybuny.
KURWA!! ehh ulżyło.

E: aaa no dodam, że wszystkie te okazje były stworzone przez prostopadłe podania ze środka pola. Przecież tylko z tak prostymi sytuacjami napastnicy mają problem, by chwilę potem strzelić gola z 15 metrów, z woleja, z pierwszej piłki, po wrzutce ze skrzydła. Banalnie prosta sytuacja przecież, a sam na sam to już wyższa szkoła jazdy.

deco87 Partyzant

[quote="robal15"]A ten wspaniały bug nadal jest...
https://gyazo(...)ef8365bc[/quote]

To nie jest bug. To jest normalna rzecz w lidze hiszpańskiej kiedy dochodzi maraton z Copa del Rey. Ostatni przykład to pojedynek Barcy z Espanyolem. Mecze rozegrane były 2, 6 i rewanż będzie 13 stycznia.

Taki urok stycznia, jeśli grasz również w Pucharze Króla. jedna wielka orka...

[quote="SuperZiemniak"]ja za to chyba od dwóch lub nawet 3 edycji mam jedno, ale to dziwne wrażenie.... COŚ jest nie tak z Celtikiem w kwalifikacyjnych rundach LM. Strzelają strasznie dużo goli, zawsze trafi się przynajmniej dwóch piłkarzy Celticu, którzy mają po 7 bramek do fazy grupowej. Przepakowani napastnicy czy rywale tragiczni? Bo jakoś niektóre lepsze kluby grają ze słabszymi, ale nigdy nie wygrywają każdego meczu po jakieś 7-0....[/quote]

oni muszą przebrnąć przez 3 fazy kwalifikacji, dzięki czemu mogą sobie pozwolić na takie strzelanie. U mnie rozbili w dwumeczu FC Santa Coloma 8-0, w 3 rundzie Videoton 3-0, a w barażach FC Midtjylland 3-0

U mnie na przykład Biliński w fazie kwalifikacyjnej LM strzelił 9 bramek..

damianooo777 Partyzant

09.01.2016 01:27    #4878     Football Manager - Ogólna dyskusja - Gra online
Nigdy nie gralem online w fm i mam pytanie. Czy bylaby mozliwosc pograc jakas solidniejsza ekipa w fm online np 16 osob w lidze polskiej? Jak to wyglada od strony techniczniej?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
ja za to chyba od dwóch lub nawet 3 edycji mam jedno, ale to dziwne wrażenie.... COŚ jest nie tak z Celtikiem w kwalifikacyjnych rundach LM. Strzelają strasznie dużo goli, zawsze trafi się przynajmniej dwóch piłkarzy Celticu, którzy mają po 7 bramek do fazy grupowej. Przepakowani napastnicy czy rywale tragiczni? Bo jakoś niektóre lepsze kluby grają ze słabszymi, ale nigdy nie wygrywają każdego meczu po jakieś 7-0....

Racaille Partyzant

08.01.2016 19:14    #4880     Sufler - Porady do gry - Własny Herb/Własna Drużyna
Witam

Chciał bym zapytać doświadczonych FMmaniaków o wytyczne dotyczące własnego herbu który możemy wgrać do nowo utworzonej drużyny. Nowy FM 16 daje nam powyższą możliwość. Znalazłem odpowiednią grafikę, jednakże przy próbie wybrania jej jako logo mojej drużyny, występuje błąd a grafika nie może zostać wczytana. Czy muszę ustawić odpowiedni rozmiar pliku, wagę, piksele, rozszerzenie etc? Podobnie jest ze zdjęciem managera. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution