Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zleciłem ale nie organizuje bo normalny mecz ligowy i tak jest co tydzień w lidze do 20 lat, a w nich seniorzy nie mogą grać

karma85 Partyzant

aaa kurwa zapomniałem dodać że czerwonych kartek w lidze to mam chyba 2 razy tyle co wszyscy razem wzięci i nic kurwa nie dociera czy agresywny odbiór piłki czy gra bez wślizgów i tak źle i tak zjebanie. A to ich ślizganie po murawie ja pierdole co to kurwa gwiazdy tańczą na lodzie ? a najlepsze jak mój obrońca nie może dogonić jakiegoś szczyla co ma szybkość na 10 za to mój napastnik nie dogoni piłki chociaż ma szybkość na 19. A po wypierdoloną piłkę na połowę boiska to się nikomu nie chce biec. Wsystkie sterczą jak te chuje i czekają aż sobie ktos piłeczke weźmie bo po co mi piłka. Przecież w tej grze chodzi o to żeby sobie przeciwnik wjechał do bramki. A najlepsze jest podawanie piłki przez piłkarzy z przyjęciem piłki na 2 i podaniami na 3 jak po sznurku że do kurwy nędzy nawet kosiarą by im piłki spod nóg nie wykosił. Pyk pyk sryk i rozpierdol w obronie bramusia piękna i kurwa gra gruz u cygana. A jak się piłeczka ślicznie odbija i dziwnym trafem zawsze spadnie pod nogi przeciwnika. A jak się Lewandowski odbija od obrońców piasta gliwice to dopiero. Trzeba to nagrać i im puszczać przed każdym meczem to może w końcu awansują do Ligi Mistrzów, jak obejrzą to w będą przecież już wiedzieli jak mają piłkę odbierać takim cienkim zawodnikom

karma85 Partyzant

Więc i ja muszę się pochwalić, iż grając FC Sochaux-Montbéliard na początku oscylowałem w granicach miejsc 1-3 natomiast w połowie sezonu nagle się okazało, że nie da się wygrać żadnego meczu, ogólnie rozegrałem chyba z 500 meczów i mam dość, jestem tak wykończony, że chyba będę musiał wywalić laptopa za okno bo inaczej zamkną mnie w wariatkowie na nieuleczalną nerwicę jakąś. Grając z ostatnim zespołem ligi który nie wygrał od 16 spotkań zastanawiałem się czy na mecz nie przyszli sobie obrońcy barcelony. Niemożność ich okiwania moim świetnym napastnikiem była tak ogromna że piłki się tylko od nich niesfornie odbijały a wraz z piłkami moi zawodnicy. Przerżnąłem z nimi 4:1 gdyż wszystkie 4 strzały na bramkę które oddali w całym meczu były tak niesamowite a moi obrońcy z kolei zamienili się z obrońcami Gnojówki Gnojówkarz, że nawet 17 celnych strzałów z mojej strony się może schować. Ale to wcale nie zasługa ich bramkarza bo skończył mecz z marną ocenę 6,8 :D Ogólnie po zakończeniu sezonu na 12 miejscu zwolniłem się samoistnie by po objęciu stanowiska w Mallorce spaść z ligi ;) w jednym meczu wygrywając 3:0 z liderem i na końcu przegrać 7:0 z rywalem o utrzymanie :) KOCHAM TĄ GRĘ TAK BARDZO ŻE AŻ JĄ SKASOWAŁEM ŻEBY SIĘ NIE MĘCZYŁA...

Tom88 Partyzant

Gram np zespołem z ligi włoskiej i tam mam problem z ograniem rezerwowych zawodników co rzadko grają. Bo seniorzy nie mogą grać w zespołach u20. W lidze angielskiej nie ma tego problemu bo mogą grać seniorzy w rezerwach. A ustawianie ciągle sparingów i zaznaczanie poszczególnych zawodników co tydzień żeby grali jest męczące. Może jest jakiś sposób jaki nie znam. A może to normalne jak rezerwowy nie jest ograny kompletnie?

dsdeiv Partyzant

Szukam zawodników do Granady, 1 sezon, FM 16.2 :)

paweldemon Partyzant

Mnie dzisiaj również zaszokował FM 16...a dokładnie mój zawodnik...poskarżył się, że za mało gra...a jest w pierwszej 5 zawodników z najwyższą liczbą rozegranych meczów ;P

patpul Partyzant

(Po walkach i mordęgach, żeby wstawić tu to co chcę oraz tak, żeby wyglądało i brzmiało:P) Podłączę się. Od wczoraj gościa nie ma, ale to ciekawy wokal i kilka sympatycznych numerów w życiu nagrał;)
Miałem szczęście zrobić z nim rozmówkę kilka lat temu, gdy był na Olsztyńskich Nocach Bluesowych (2009) i zagrał świetną sztukę.

Nie wiem, czy był artystą jednego numeru...

...chyba nie, bo i kilka ciekawostek zrobił. Jedne swoje (z oryginalnymi gośćmi), inne innych;)

Haffan!:)

robal15 Młody aktywista

09.01.2016 18:42    #4868     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Specjalnie dla Was gry-online wypuściło poradnik "od nooba do pro" Kappa
http://www.gry-o(...)ID=10949
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
09.01.2016 17:01    #4869     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Wczoraj mialem gigantyczne problemy z polaczeniem, padl mi na chwile net (czerwona lampka na routerze) i dostalem bana na 2h :P wczesniej jednak fajnie sie gralo ze spoko ekipa
Dzisiaj bede gral dopiero po 22 ale planuje dosyc dlugo (zalezy kto w sobotę, zamiast pic, bedzie gral w gre)
Mam nadzieje, ze uzbiera sie spoko towarzystwo i bedziemy miec kupe smiechu plus troche skilla ;)

deco87 Partyzant

Skończyły się czasy gdy można było sprzedać każdego. Pamietam jak w FMie 2006 na początku kariery Ślaska Wrocław sprzedawałem Wołczka za 500 tyś funtów. Zawsze znajdował się kupiec.

Tutaj mamy realne podejście. Chcesz kupić, a zawodnik ma kontrakt długi i nie chce odchodzić, więc musisz zapłacić i to nie raz za kwotę pary razy większą. A jak chcesz sprzedać, to dajesz sygnał, ze chcesz się go pozbyć. Tak to jest

Jeżeli masz drużynę (nawet z polskiej ligi) która gra w europejskich pucharach to nie ma mocnych żebyś nie miał ofert. U mnie po pierwszym sezonie w grupowce LM Liverpool za Bartkowiaka zapłacił 5mln euro. Ale tylko dlatego, ze oni go bardzo chcieli. Tak to działa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution